Ya benim derdim @me uzantisini şahsi mail olarak kullanmak. Çok karışık apple idsi olarak hem gmailimi hemde me yi kullanabiliyorum ikisi aynı kapıya çıkıyor resmen. 0 dan me hesabı alıp apple idsi olarak kullanıp aynı zamanda şahsi mail olarak kullanma şansım yokmu ya
bende basta @me diye acmıstım şimdi @icloud oldu o hesabım bu durum nedir ? ikiside aynı sey mi oluyo? butun konuyu okuyamadım sen cozduysen cevabını bekliyorum
icloud.com dan girdğimde @me ve @icloud uzantısını acıyorum ikisinde de benim bilgilerim var (rehber veya mail aynı seyler var) bu durumda ikiside aynı hesap mı olmus oluyor ?
galiba aynı şey oluyor her ne kadar bunu silmek için yabancı forumları alt üst etsemde benim gibi silmek isteyipte silemeyen çok vatandaşa rastladım ingilizcemde çok iyi değil yapamadım @me silinmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
quote:
Orijinalden alıntı: jakess
quote:
Orijinalden alıntı: anlhcylmz
Ya benim derdim @me uzantisini şahsi mail olarak kullanmak. Çok karışık apple idsi olarak hem gmailimi hemde me yi kullanabiliyorum ikisi aynı kapıya çıkıyor resmen. 0 dan me hesabı alıp apple idsi olarak kullanıp aynı zamanda şahsi mail olarak kullanma şansım yokmu ya
bende basta @me diye acmıstım şimdi @icloud oldu o hesabım bu durum nedir ? ikiside aynı sey mi oluyo? butun konuyu okuyamadım sen cozduysen cevabını bekliyorum
icloud.com dan girdğimde @me ve @icloud uzantısını acıyorum ikisinde de benim bilgilerim var (rehber veya mail aynı seyler var) bu durumda ikiside aynı hesap mı olmus oluyor ?
galiba aynı şey oluyor her ne kadar bunu silmek için yabancı forumları alt üst etsemde benim gibi silmek isteyipte silemeyen çok vatandaşa rastladım ingilizcemde çok iyi değil yapamadım @me silinmiyor
Silmek değil ama @me.com uzantılı adresinizi görmek istemiyorsanız Ayarlar-Mail/Kişiler-Me uzantılı Mail hesabına tıkla-En üstteki mail adresine tıkla-En Altta İLeri Düzeye tıkla-Oradaki mail adreslerinde me olanı kapat sadece icloud olan açık kalsın.. Belki sorununu bir parça çözer..
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
quote:
Orijinalden alıntı: farukdanis
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: farukdanis
quote:
Bende ilk basta @me.com kullaniyordum baktim gordum cok saglam gelmedi gmaile geri dondum. Gmail maillerimde push olarak geliyor zaten.
gmail de push özelliğini nasıl aktif ettiniz. benimkiler 15 dk bir kontrol ediyor. push olmuyor?
Exchange olarak mailimi kurdum
çok ilginç bir çözüm gerçekten. 40 yıl düşünsem aklıma gelmez :) acaba neden gmail olarak kurunca olmuyor ki? ilginç..
push mail çok sarj yiyor mu?
Sarj konusu nda pek fark hissetmedim hocam
dostum benim anladıgım silmekte olmuyor heralde me.com diye gormezsin ama aslında ikiside aynı mail
iki adresede mail attım @me @icloud diye 2 yeni mail diye gözüktü
niye tek uzantı yapmıyolar anlamıyorum
Apple ID'm @yahoo.com. burdan @icloud.com maili aldım kendime. şimdi @icloud.com adresine girmek için @yahoo.com adresini ve şifremi giriyorum. bir gariplik yok mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme