Bildirim
Icon Değişmiyor :(
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bunun sebebi indirdiğin temada mesajların simgesi SMS adında geçiyor ama iphone 3,0 da bildiğiniz gibi messages diye deişti ..
winSCP yada benzerini kullanmayı biliyorsanız eğer themes klasöründen o temayı seçin ve icons klasöründe SMS adlı png yi Messages adı ile deiştirin sorun düzelicektir.. -
Düzeldi :) Çok tşk ederim... -
Yaw hava durumu iconumda da aynı sorun var. Klasöre baktım temadaki icon ismi Weather.png -
Aslında mümkünse ve tabiki biliyorsanız OS 3.0'da değişen tüm icon isimlerini paylaşırsanız hepimiz için faydalı olur... -
Weather iconu için yapıcak bişey yok malesef çünkü onda galiba altyapıyı da değiştirmiş Apple , ben bi tane aynı apple'ın ki gibi icon üzerinde hava durumunu gösteren gösteren bi tane buldum o icon deişti orjinal olanla ama bu sefer de ne havayı gösteriyor ne dereceyi bi tane "?" var böle o kadar .. onun için yeni iconların temaların çıkmasını beklemek gerek sanırsam..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X