Şimdi Ara

Icon Değişmiyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Winterboard ile birkaç tema arasında geldim gitim. Son olarak bir temada karar kıldım ancak garip bir sorunum var:

Mesajlarım ve Hava Durumu Iconları temayı ne yaparsam yapayım, biri önceki denediğim ve sistemden sildiğim bir iconu, diğeri ise standart iphone iconu gösteriyor.

Ne anlamadm :((

• bunun sebebi indirdiğin temada mesajların simgesi SMS adında geçiyor ama iphone 3,0 da bildiğiniz gibi messages diye deişti ..
    winSCP yada benzerini kullanmayı biliyorsanız eğer themes klasöründen o temayı seçin ve icons klasöründe SMS adlı png yi Messages adı ile deiştirin sorun düzelicektir..
  • Düzeldi :) Çok tşk ederim...
  • Yaw hava durumu iconumda da aynı sorun var. Klasöre baktım temadaki icon ismi Weather.png
  • Aslında mümkünse ve tabiki biliyorsanız OS 3.0'da değişen tüm icon isimlerini paylaşırsanız hepimiz için faydalı olur...
  • Weather iconu için yapıcak bişey yok malesef çünkü onda galiba altyapıyı da değiştirmiş Apple , ben bi tane aynı apple'ın ki gibi icon üzerinde hava durumunu gösteren gösteren bi tane buldum o icon deişti orjinal olanla ama bu sefer de ne havayı gösteriyor ne dereceyi bi tane "?" var böle o kadar .. onun için yeni iconların temaların çıkmasını beklemek gerek sanırsam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    4 yıl önce açıldı
    2014 Auris touch 2 kapanmıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.