Şimdi Ara

icra haciz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kefillkten dolayı işimi bozdum dükkanımı kapattım ailemin yardımıyla aynı yerde aynı işime başladım abimin adına açtım icradan gelen tebligatları almıyorum ama burda bulunmamdan dolayı başkasının adınada olsa işyeri mallar hacizlenirmi

• Başkası adına size gelen icra emirleri hükümsüzdür sizin adınıza, o başkası sizin neyiniz oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkürler sanırım konuyu tam izah edemedim şuanki işyerim daha önce benim adıma faliyetteydi ve kefilkten battım ama hala icralık borçlarım var bende bir ara işyerini kapattım sonra yabncı birine sattım ve bu sattığım kişi yürütemedi tekrar bize geri verdi bende burayı abimin üstüne açtım yani 3 cü şahıstan abime geçti benden değil ama ben çalışıyorum burda resmi olmayarak benim olmasada mekan gelecek avukatlar beni burda gördüğünde sıkntı olurmu bana
  • Hayır size ait olmayan şeyler için kefilliğinizden dolayı yakınlarınıza gidemezler ancak çalıştığınız için maaş haczi söz konusu olabilir. ( SGK varsa )
  • avukatlar orda bulunduğum için satışı hileli görüp mahkeme açıyormuşlar diye duydum ama konuya emin olamadığım için formda konu açtım cevaplar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.