Token dağılımı güncel durumu için ; ICRYPEX, kendisine ait yerel token’ı ICRYPEX Token (ICPX) ile karşınızda. Şeffaf, güvenli ve gerçek blockchain deneyimini yaşamaya çok yakınsınız. Türkiye’de DeFi üzerine inşa edilen ICRYPEX Token (ICPX) ile yeni bir yolculuk sizi bekliyor. Komisyon indirimi için referansım ile üye olabilirsiniz. Referans Kodu: 9NNVLAFM6R Referans Linki: Ön Satış fiyatı 0.8 USDT Uzun süredir kullanıyorum. Yatırma ya da çekme işlemlerinde hiç sorun yaşamadım. Toplam arz makul görünüyor 500 milyon. Milyarlarca token çıkarıp zamanla değer kaybetme gibi bir durum olmayacağını düşünüyorum. Ön satış havuzu 25 milyon adet olarak belirlendi. Ön satıştan alınan tokenlar kilitli olacak ve aşağıdaki gibi dağıtımı yapılacaktır. Özel Satış için tasarlanmış akıllı sözleşmede kodlanmış çıkış tarihleri. Yani sürümler zincir üzerinde olacak. Şimdiye kadar 20'den fazla forum üyemize referans oldum İCRYPEX için. Olumsuz bir dönüş olmadı. ICPX token sahipleri, avantajlı komisyon oranları, staking, farming gibi avantajları sahip olacaktır. DM ile her türlü sorunuz için iletişime geçebilirsiniz. Whitepaper aşağıdadır. İncelemenizi tavsiye ederim. Referanssız Link: https://www.icrypex.com/tr
Whitepaper: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadEleven -- 1 Mart 2024; 15:33:10 > |
ICRYPEX - ICPX Token Listelendi
Kripto para borsası ICRYPEX, ICPX token'ını listeledi. ICPX token, ICRYPEX'in yerel yardımcı program token'ıdır ve çeşitli avantajlar sunar.
ICRXP token'ın öne çıkan avantajları arasında işlem ücretlerinde indirim, özel ödüller ve ICRYPEX ekosistemine özel erişim sayılabilir. Ayrıca, ICPX token sahipleri ICRYPEX yönetişimine katılabilir ve borsanın geleceği hakkında oy kullanabilirler.
ICRYPEX, güvenilirliği ile tanınan bir kripto para borsasıdır. Binance ve Huobi gibi büyük borsalarla ortaklıkları bulunmaktadır. Borsanın güçlü güvenlik önlemleri, kullanıcı fonlarının güvende tutulmasını sağlar.
ICRYPEX'e kaydolarak ve ICPX token'ları satın alarak siz de bu avantajlardan yararlanabilirsiniz. {icrypex referans kodu} kullanarak kaydolursanız ek avantajlar elde edebilirsiniz.
ICPX token'ın listelenmesi, ICRYPEX için önemli bir kilometre taşıdır. Token sahipleri, borsanın büyümesinin ve başarısının bir parçası olma fırsatına sahip olacaklardır.
ICRYPEX hakkında daha fazla bilgi edinmek ve ICPX token'larını satın almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.