Şimdi Ara

id pw hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008de aldığım bi üyeğlim wardı idyi we pwu hatırlamıyodum biraz uğraştıktan sora idmi buldum ama kullandığım şifreyi bi türlü hatırlayamadım forgot pw kısmından şifremi 5-6 kere değiştirdim şuan id we pw biliyorum (pw kurallarına göre aldım büyük küçük harf muhabbeti) ama oyuna girdiğimde id yada pw yanlış diyo o kadar dikkat ederek yazmama rağmen hala aynı prob. war...
    we en çok aklımı karıştıran kısmıda oyunun orj. sitesine son aldığım id pw ile girebiliyorum ama oyunun login kısmına aynı id we pw.du yazınca hala biri yanlış diye hata weriyo bunun nedeni ne olabilir geçici ban olayı aklıma geldi 1 saat bekledim we son güncel id pwyle tekrar oyuna girmeye çalıştım ama hala hata alıyorum oyunun sitesine girebildiğim halde neden oyuna giremiyorum?
    sizce sorun ne olabilir siteye login olabildiğim halde neden hala oyunda hata weriyo yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• sorunu hallettim eğer bunun gibi bi hata alıyosanız sitede login olduğunuzda pw reset kısmı war ordan düzeltebiliyosunuz...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.