Şimdi Ara

ıda Sitedeki bazı terbiyesizler...Elveda... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 saat falan sürdü
    quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

yaa hesapladım 1 ay sonra binbaşı olacaktın gitmee

yanlış hesap

9 gün sonra binbaşı olucaktı

biraz daha dikka

• ne olur kal

forumun senin anlamsız smile larına ihtiyacı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScArFaCeR

Öncelikle merhaba arkadaşlar.aşağıda kendini bilmeyen insani duygular taşımayan PSİKOPAT RUHLU bir adamdan bahsedeceğim.Yok ben topic sevdasındaymışım yok rütbe için bu siteye gelmişimde falan filan.Birde üşenmeden benim attığım mesajları tek tek resimleyip oraya yapıştırmış beni kötülüyor.Ama bunu neden yaptığını biliyorum.Sebebi başkalarını aracı olarak kullanıp kendini tanıttırmak.İnsanları küçük düşürmeyi iyi biliyor arkadaş. İşallah aşağıdaki foruma bu yazılarımıda eklersin.

Al istediğin oldu işte beni birdaha artık buralarda göremeyeceksin beni.
    Son olarak donanımhaber adminlerinden bir isteğim var. Benim yazdığım bütün mesajları silerse çok memnun olurum.Bu sayede iz bırakmadan kaybolmuş olurum.

Beni seven sevmeyen herkeze elveda diliyorum.Kendinize iyi bakın.Özelliklede sana CONSEQUANCE

ELVEDA...

Sen 1 günde 114 msj yazabiliyosundur da adminlere yazık değil mi yahu onlar 1 günde o kadar mesajı nasıl silsinler Git ve mümkünse geri dönme sayın şahıs, gerçekten de arka arkaya gülücük koymak için 2 dk sabreden bir insana denecek başka bir şey yok burası dingo'nun ahırı değil (bkz: ortaokul fen hocalarının büyük bir yüzdesinin söylediği laf)

• forumun bütün ağır toplarını kaçırdınız bee az uslu durun..

işte saatlerin eskitemediği sacrafacer da bizi yalnız bırakıyor

• sen dilinden elveda dielim ozaman..

• kalana git gidene kal demem .. nasıldı o laf.
  • Kalan kalır giden kalır
  • kalan saglar bızımdır
  • Yuh be bir kişide kalsın dememiş... demek biz gitsek bizide böle ugurlıycaksınız puhhhh... ADam istediği gibi cevap yazar ama (FOSEPTİĞİni cıkardıysa o baska) .... Neyse sonuc bu saatten sonra kalmazdım herhal... Kımse ıstemedıgıne gore...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 8 Haziran 2005, 0:23:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

Yuh be bir kişide kalsın dememiş... demek biz gitsek bizide böle ugurlıycaksınız puhhhh...

yok AmigamaN sana laf yok

• Yahu Amigaman seni nası unuturuz.Sen olmasan en değerli oyunları,programları nereden bulacaktım.Sen kendini neden sorguladın ben anlamadım.Bu arada arada bir soru sormak istiyorum.Değerli bir araştırmacı arkadaş var dı kullanıcı adı "mythief" idi.Acaba ne olduğunu ve neden girmediğini bilen var mı?
  • Onların ağzına acı biber sürerim ben. Sen bakma onlara. Hıı sizi sizi. Özür dileyin bakiyim arkadaşınızdan.
  • Aşırı alıngan davranmışsın bence. Şuanda binbaşıyım diye ortalarda dolanan bir çok kişinin forum tarihinde biribrinden absürd mesajları sıraladığına çok kez şahit olmuşumdur.

• yaw çok yüklenmişsiniz adama ayıp değilmi yahu

neyse bende ortama uyayım (yeniyim daha forumda ama 100 mesajım yok en azından)
    gelme bi daa buraya bakıyım

• Diğer arkadaşta iyi çalışmış. tüm açıklarını yakalayıp resimleri eklemiş foruma. Hey allahım ya ! alemsiniz
  • Ewt senin değerli adını kullanarak şöhret de oldum kaset de yaparım yakında merak etme.

bilmeyener için ardaşın hesabı kapatıldı.

ilgili konu:http://forum.donanimhaber.com/m_3077458/tm.htm
  • Helal Olsun Kaçırdınız Adamı...
  • Destur Savuş bas gitlen hadii destur savuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.