Şimdi Ara

iddaa banko-sistem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sistem-banko hakkında birkaç sorum var. bilgilendirirseniz makbule geçer.
    örnek; 12 maç oynadım. ilk 3 maç banko. 3 banko da tuttu misal. peki geriye kalan 9 maç nasıl olacak. nesine sitesinde bir örnek yaptım onun üzerinden ihtimalleri yazacam.

ilk resimde sistem kısmını boş bıraktım. kupon değeri 1 lira çıktı. böyle bir durumda 9 maçtan 1 tanesi bile tutsa, o tutan maç 3 banko ile beraber hesaplanır mı? yoksa 9 maçında 9u mu tutması gerek?

2. resimde sistem 9-1 yaptım kupon değeri 10 lira oldu? bu da şu anlama mı geliyor? 9 maçtan 1 tanesi tutsa da hesaplanır. geriye kalan 8 maç tutmasa da olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven63 -- 18 Aralık 2017; 18:9:42 >

• İlk resimde ki kupon sistem kısmını boş bıraktığın için kombine olmuş, 9 maçı da bilmen lazım, 3'de banko yazmışsın bunlar da dahil tabii ki,

İkinci resim özelinde konuşursak toplamda 3'ü banko 12 maç yapmışsın, kuponun sistem 9'a 1 ve kombine, biri 9 lira kombine ise 1 lira, totalde 10 lira ödüyorsun kupon bedeli, sistem 1 yaptığın için evet 1 maçı bilmen kafi, lakin iddaa'da MBS 4 olduğundan dolayı 3 bankonun da tutması lazım, bankolardan biri yattı mı kupon yatar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolivya

İlk resimde ki kupon sistem kısmını boş bıraktığın için kombine olmuş, 9 maçı da bilmen lazım, 3'de banko yazmışsın bunlar da dahil tabii ki,

İkinci resim özelinde konuşursak toplamda 3'ü banko 12 maç yapmışsın, kuponun sistem 9'a 1 ve kombine, biri 9 lira kombine ise 1 lira, totalde 10 lira ödüyorsun kupon bedeli, sistem 1 yaptığın için evet 1 maçı bilmen kafi, lakin iddaa'da MBS 4 olduğundan dolayı 3 bankonun da tutması lazım, bankolardan biri yattı mı kupon yatar.

hazır seni bulmuşken soralım :)

peki sistem 9-2 olsa nasıl bir hesaplama olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.