Şimdi Ara

İddaa'dan yolumuzu buluyoruz :) (GUNCEL KUPON2-23.03.2013)Taze kupon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
5
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Takla
  • hocam nerden aklına geldi iy0 vermek
  • Bir arkadaştan battık sayılır. Bakalım sen çıkarabilecek misin hocam bizi.
  • Kanka Yeni kuponlarını beklemedeyiz.

İddaa 'da her maç olasılıklı tahmin yapılarak yürütülür. Belki ilk Y:0 o yüzden vermiştir. Çünkü genelde araştırıp ona göre koyuyor kuponlarına maçları.
  • Takıp yarın ıcın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın için beklemedeyim
  • Yarını bekliyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruzz
  • takipçi
  • hocam güzel bi kupon hazırlayın da ygs den sonra moral olsun elli basıcam bu sefer

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Makesweat

Takip

Takip etmenize gerek yok sanırım artık burayı , Çünkü arkadaşımın kupon paylaşacağını sanmıyorum.

O buraya konuyu açıp ben %90 tutturuyorum diyerek açtığı konuda ben bir kupon paylaşayım kuponda eğer bir sorun varsa fikir alışverişi yapalım hep birlikte kazanalım düşüncesindeydi ,

Ama konuda sadece sen paylaş biz oynayalım bizde senin üstünden kazanalıma döndü olay.

Kendisi gene sesini çıkarmadı olsun dedi bir süre böyle devam edelim elbet fikir alışverişinde bulunan olucaktır diye düşündü.

Ama olay çok farklı yerlere gitti , Hem beleşten para kazanma isteği içersinde olupda fikir vermedi bir katkı sağlamadı birde küçük küçük laf sokmalar , kupon oynanmış bitmiş maç yatıncada niye oynadın öyle demeye başlandı.

Aslında pokercimisin ile bugünkü muhabbetimizde daha ağza yakışan konuşmalar olduysada Hesabın güzel günler görmesi açısından yazmıyorum.

Sadece burdaki olaylar değil kendisine özel yolla atılan mesajları dahil ederek bu yazıyı yazmak istedim :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.