Bildirim
İddaa Grupçularına
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok söyledik kuponunuzu kendiniz yapın kimseye güvenmeyin para vermeyin diye. Anlamıyorlar. Ben artık uyarmayı bıraktım. Yöneticilere de çok söylendi İddaa bölümüne el atın düzeltin diye ama kimse sallamıyor. Grupçular, şikeciler, 1/2ciler cirit atıyor. Millet de saf gibi peşlerinden koşuyor. Kendileri bilirler -
Hep kendim tutturuyorum beraber kazanmak istedim bedavaya yapıyorum bu işi ilk kasa kuponu da tuttu -
quote:
Orijinalden alıntı: Sebastianbjk
Çok söyledik kuponunuzu kendiniz yapın kimseye güvenmeyin para vermeyin diye. Anlamıyorlar. Ben artık uyarmayı bıraktım. Yöneticilere de çok söylendi İddaa bölümüne el atın düzeltin diye ama kimse sallamıyor. Grupçular, şikeciler, 1/2ciler cirit atıyor. Millet de saf gibi peşlerinden koşuyor. Kendileri bilirler
iddaa bölumune acilen bir el atilmali bencede illegal ve bayii ayrilmali başta -
Mac inceleyip kupon yapacak vakim yok.
Forumu takip edip oynuyorum.
Ucretli ve ucretsiz gruplar olmalı bence.
Adam saatlerini harciyor emek varsa ucretide olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: exca
Mac inceleyip kupon yapacak vakim yok.
Forumu takip edip oynuyorum.
Ucretli ve ucretsiz gruplar olmalı bence.
Adam saatlerini harciyor emek varsa ucretide olur.
Saçmalık.Zaten emek harcayıp kazanan adam kazanır nedir bu daha da kazanma isteği.Hani bir düzen oturtmak için 5 tl alırsın oda forumda konun abuk subuk dolup taşmasın diye.O 5 lirayıda zaten adamlar seni düzenli takip etsin diye alırsın.(Çünkü biri takip edeceği kişi için para verirse - 5 lira bile olsa- onun paylaştığı kuponları düzenli oynar)Sonrasında iyi kuponlar yapıp kazanıp kazandırırsın. -
olabilir ama burası paylaşım sitesi
ayrıca bu adamlar o kadar garantici ise neden milletin 50 - 60 tl si için uğraşsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X