Şimdi Ara

İddaa ikramiye saçmalığı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben arkadaşımla sistm 3 5 kuponu yapıp 11 tl ödedik.

Psg macına üst bjk maçına var bursa maçına h bursa west ham maçına kg var dedik

5 maçın 3 ü tutttu bilet sorguladıgımda ise 4.8 kazandınız diyor bu nasıl oluyor ?

• Tebrikler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veli&320i

Tebrikler

Usta dalgayı geçinde böyle bişey olabilir mi onu söyleyin :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kewell

quote:

Orijinalden alıntı: Veli&320i

Tebrikler

Usta dalgayı geçinde böyle bişey olabilir mi onu söyleyin :/

Evet olabiliyor. 2 mactan yattiginiz icin verilen paranin yarisini alabiliyrsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem oynamayi bilmeyip oynayinca olur oyle , once bi arastirin ogrenin ondan sonra oynayin arkadasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle örnek vereyim.

1 - Kazandı
    2 - Kaybetti
    3 - Kazandı
    4 - Kazandı
    5 - Kaybetti

bu şekilde sıralama düşün 1 - 3 - 4 lü sıralama kazanır 3 sistemine girer 2 ve 5 kaybettiği için o sıralamaların olduğu tüm kolonlar kaybetti sayılır. Bu 3 takımın kazandığı oranları çarpıp birde 1 misli dediğiniz için 1 ile çarpınız ettimi size 4.8 tl
  • Saolun arkadaşlar bizde üstüne soguk su içeriz artık :D herşeyi geçtim kazandık diye sevinmiştim arkadaşta bana 52 tuttu dedi bende iddadan pek anlamam ondan böyle oldu :D
  • İddaa'nın sitesinden adamlar bu sistem olayını öyle bir anlatmışlar ki 2 maçın yatsa dahi 10 liralık kupon için 30 lira ödüyorlar güya Anlatımdaki oranlar 2.50 - 3.00 ve bi bülteni açıver, oranlar 1.5 Hal böyle olunca sistemde maç yatınca kalan maçların oranları çarpılıp bir de misli sayısına çarpılıyor. Oranlar düşük olun olduğundan da ödediğin parayı alamıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.