Bildirim
İddaa Oran Şikesi (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Métropol
quote:
Orijinalden alıntı: antebi
quote:
bugüne kuponun varsa bekliyoruz bakalım icraat lazım
Ben oran şikesinden Olimpiakosun Alt olacağını düşünüyorum.
Bir diğer ihtimallede Ofi maçı üst ve ms1 olabilir kanaatındayım.
Udak bir ihtimallede b.munih alt olabilir.
Hepsi oranlara göre verdiğim kararlardır.
Saygılar.
Bayern haricinde diğer ikisi gelir bencede. Kuponlarıma ekleyeceğim
Ekledin mi? -
quote:
quote:
quote:
quote:
bugüne kuponun varsa bekliyoruz bakalım icraat lazım
Ben oran şikesinden Olimpiakosun Alt olacağını düşünüyorum.
Bir diğer ihtimallede Ofi maçı üst ve ms1 olabilir kanaatındayım.
Udak bir ihtimallede b.munih alt olabilir.
Hepsi oranlara göre verdiğim kararlardır.
Saygılar.
Bayern haricinde diğer ikisi gelir bencede. Kuponlarıma ekleyeceğim
Ekledin mi?
Ekledim ama atletico iy0 bayern h2 den yattım
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: üstadgs
quote:
Orijinalden alıntı: ogdex
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: De La Conte
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Spurs 77
quote:
Orijinalden alıntı: the jackal
yav he he.sehir efsaneleri basladı gene yok su oran boyle yok su oran soyle,2 mac tesaduf geldi mi baslıyor hemen,cok yazan oldu burda da sonuc hep husran.
he madem kesin,acın burolardan bir hesap o tek maca ev araba ne varsa basın,kredi cekin basın..yalandan hikaye anlatmayın millete
Bu iddaa ne kadar milletle eğlense az işte bu kafayla biz daha maclari tek mac acsin diye dusunuyoruz ohoo
Bir kere iddada mantik aramak zaten aptalca oranlar keyfe gore ayarlaniyor keyfe gore zayif takimlara ikişer handikap atıveriyorlar alt ust oranlari kapiyorlar ohhhh ne de olsa mbs var 3 maci yanyana getiremeyecekler kafaya gore takil mangala bak yakmayalim etleri aksam golf turnuvasi var ne de olsa ne yapsak oynamaya devam ediyo akillilar. adamlar boyle rahat millet daha su orandan 1 geliyo desin.
Dostum mbs 3 denen şey yalandır ben mbs 1 buldum ve bunu yakında herkezle paylaşacagım.
skor oynayınca mbs 1 oluyor.
the bomb has been defused
Skor harici birader.
Ne iş?
Dostum yakında açıklayacam bu açığı ama ilk önce açıktan faydalanmaya devam edeyim.
Bi ÖM at bakalım.
Çok güvendiği maçın yanına yüksek ihtimalle 1.5 üstü bitecek 2 maç ekliyor ve misli giriyor.Buna açık diyorlar ama bu bir açık değil.Çünkü eklenen 2 maçın oranı riski hiçbir zaman karşılamıyor.Ne maçlar yatıyor hepimiz görüyoruz.
Arkadaşın bahsettiği açığın örneği;
Alakası bile yok dostum.
Söyle hele merak ettik.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
yav he he.sehir efsaneleri basladı gene yok su oran boyle yok su oran soyle,2 mac tesaduf geldi mi baslıyor hemen,cok yazan oldu burda da sonuc hep husran.
he madem kesin,acın burolardan bir hesap o tek maca ev araba ne varsa basın,kredi cekin basın..yalandan hikaye anlatmayın millete
Bu iddaa ne kadar milletle eğlense az işte bu kafayla biz daha maclari tek mac acsin diye dusunuyoruz ohoo
Bir kere iddada mantik aramak zaten aptalca oranlar keyfe gore ayarlaniyor keyfe gore zayif takimlara ikişer handikap atıveriyorlar alt ust oranlari kapiyorlar ohhhh ne de olsa mbs var 3 maci yanyana getiremeyecekler kafaya gore takil mangala bak yakmayalim etleri aksam golf turnuvasi var ne de olsa ne yapsak oynamaya devam ediyo akillilar. adamlar boyle rahat millet daha su orandan 1 geliyo desin.
Dostum mbs 3 denen şey yalandır ben mbs 1 buldum ve bunu yakında herkezle paylaşacagım.
Skor harici birader.
Ne iş?
Dostum yakında açıklayacam bu açığı ama ilk önce açıktan faydalanmaya devam edeyim.
Bi ÖM at bakalım.
Çok güvendiği maçın yanına yüksek ihtimalle 1.5 üstü bitecek 2 maç ekliyor ve misli giriyor.Buna açık diyorlar ama bu bir açık değil.Çünkü eklenen 2 maçın oranı riski hiçbir zaman karşılamıyor.Ne maçlar yatıyor hepimiz görüyoruz.
Alakası bile yok dostum.
Söyle hele merak ettik.
Yakında soylecegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Skor harici birader.
Ne iş?
Bi ÖM at bakalım.
Alakası bile yok dostum.
Söyle hele merak ettik.
Yakında soylecegim
sonuç
-
dostum yaklasık 5 senedir düzenli iddaa oynuyorum. Oran şikesiymiş falan filan böyle şeyler inanma .Biz zamanında ne araştırmalar yaptık ne kurnazlık peşinde kostuk ama yok yok yok .Ama benden sana dost tavsiyesi iddaa para kazanmak istiyorsan basketbol oynucaksın eger siteden oynuyorsanda asya handikap oynucaksın bu kadar basit -
ben barcelona maçına 1 gol üstü (yani +2 gol olsa bahsim tutacak ama 1 gol olsa bahsim iade edilecek.gol olmazsa babay) oynadım ve maç 0-0 bitti..barcelona maçı ve 0-0 ???
o yüzden asla 1.5 üstlerine güvenmeyin..hadi güvendiniz diyelim..gidin illegalden en az 1.25 oran falan verir 2 li kombineden 1,56 oran yapar böbreğinizi basın -
İddaanın açığını mı bulmuş. -
Haklısın kardeşim ben ilk iddaa oynarken oranları bilmiyordum 3. 8500 Tl kaybettim tutacağını biliyordum ama 2 süpriz attım normalde 1900 cepte bundan sonra sadece analiz :) oranın A.k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X