Şimdi Ara

İddaa Oran Şikesi Excel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oran şikesi taktiğiyle küçük ama sürekli iyi paralar kazandım.Hatta bir site tamamen bu mantığa kuruluydu ama geçen hafta oda para ister oldu.Bende kendim eski maçların ornalarını toplayıp excel dosyası yapmaya karar verdim ancakhttp://www.mackolik.com/Genis-Iddaa-Programi sitede daha eski tarihli maçlara ulaşamıyorum bir yolu varmı varsa yardımcı olurmusunuz?
  • bende isterim.
  • Oran şikesi diye bişey yoktur.Oranlarla kafayı bozanlar var yahu iddaa maç sonuçlarını nasıl bilicek?Şikeli maçlar hariç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lysygs2015

Arkadaşlar oran şikesi taktiğiyle küçük ama sürekli iyi paralar kazandım.Hatta bir site tamamen bu mantığa kuruluydu ama geçen hafta oda para ister oldu.Bende kendim eski maçların ornalarını toplayıp excel dosyası yapmaya karar verdim ancakhttp://www.mackolik.com/Genis-Iddaa-Programi sitede daha eski tarihli maçlara ulaşamıyorum bir yolu varmı varsa yardımcı olurmusunuz?

O siteyi bende kullanıyordum ama üyelik istemeye başlamış uyanıklar sanırsın hep tutuyo 😄😄valla hocam bende maçkolıkden bakıyorum sana tavsıyem basketbol istatistiklerine yogunlaş futbol bi şekilde tuuyor basket zor 😕bazı oranlar geldi mi hep geliyor o trenı yakalamak lazım basket de,geçen gün eleman 10 üstündekı handışerı hep handılı takıma vermıs hepsı de tutmus 10 maçın yanı hıcbırı handıyı aşamamış 2 ye 2 bın mı ne aldı eleman bence onlara yönel futbol çok karmaşık işler oluyor çözmeye sakallı dede lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kendi oran şikem analizimle tutturdum yalan değil sadece biraz kurcalaman lazım ve bu oran şikesi %100 sonuç vermiyor ama %80 öngörü sağlıyor %20de senin analizine kalmış birşey.
  • golanaliz hiçbir halta yaramayan site ..birde paralı yapmışlar..parasız iken bir işe yaramıyordu ..kim üye olur buraya..yakında ya ücretsiz olur ya da dükkanı kapatırlar...
  • Arkadaşlar bunun püf noktasınımı bilen varmı?
  • lysygs2015 L kullanıcısına yanıt
    Ya allah aşkına anlatsanıza oran şikesi nasıl oluyor . Fenerbahçe - Galatasaray maçına 1,85 - 3,20 - 3,85 verdiği büşün şimdi bir önceki derbidede bunun tersi oranları verdi şikeyi nasıl çıkartıyorsun burda ? hımmm 3,85 vermiş bir önceki maçta 3,20 ydi arada 0,65 barem fark var kesin şike yaz kadıköyde galatasaray gelibiyetinemi diyorsunuz yoksa diyebiliyormusunuz harbiden soruyorum bir aydınlatın hele
  • dostum oran şikesi diye bahsedilen şey benim gözümde oran istatistiği aslında. ben bunu şike veya oran şikesi diye görmüyorum zaten. nette sürekli oran şikesi adı altında geçtiği için bu şekilde adlandırılıyor sanırım. ben sana olayı şöyle anlatayım, oran istatistiğindeki olay iddaa risk yönetiminin daha doğru tahmin yaptığı oranlarla ilgili bir konu. mesela fransa liginden bir örnek vereyim sana açılan oranın bir tanesi %23 - %72 - %5 şeklinde sonuçlanmış. bu ne demek oluyor dersen burda iddaa risk yönetimi beraberliği muhtemel gördüğü maçlarda bu oranı veriyor ve görüldüğü gibi büyük ölçüde haklıda çıkmış. bende analiz yaparken bu veriyi değerlendiriyor ve örneğin o maça maç sonucu 1 vereceksem 1-0çş veriyor veya sistemde 0 oynuyorum. umarım biraz aydınlatabilmişimdir seni. daha bunun gibi çok örnek var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.