Şimdi Ara

İddaa oynamak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iddaa oynamak için annemin tc no sunu kullanmayı düşünüyorum. Annemle babamın bankadaki hesapları ortak , bu yüzden babam veya annem bankamatikten para çekerken iddaa sitesine ait açılmış bir hesap görürebilme ihtimalleri var mı?

Bilyoner.com a üye olmayı düşünüyorum. Cevap verirseniz sevinirim

• haberleri yoksa bulasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar teferruata bilyonerden hesap açacağına git iddaa bayisinden oyna arkadaşım ; bilyoner ,nesine ... vb hepsi iddaanın şubeleri...
    bence ailenin bilmesini istemediğin işlere girme ! ...
  • Başını belaya sokarsın, sakın uğraşma. Bilyoner vs sitelerde tek fark evden falan oynuyorsun bildiğim kadarıyla oranlarda aynı. Ayda yılda bir canlı yakalarsan vs vs.

Git bayiye, sohbetini et oradaki adamlarla güzel sohbet oluyor. Boşuna riske girme.
  • Geçen gün haberlerde çıktı.Aynı senin gibi babasının adına hesap açmış çocuk 1 hafta sonra helvasını yemişler.

• hiç bir şekilde göremezler ancak problem şurada.
    kazandığın zaman parayı aktaracağın hesap tc no kiminse ona ait olmalı.
    yani sen 1000 lira kazansan annene gidip anne ben bi bok yedim. ver kartını paramı çekeyim diyemeyeceksin tabi ki.
    habersiz çekerim dersen işte o zaman extrede paranın geldiği yer kabak gibi meydana çıkar.

demem o ki 18'i doldurduysan git açtır bir banka hesabı uğraşma böyle işlerle. 18'i doldurmadıysan oynadığın bayii'yi söyle de bir şikayet edelim :)
  • beyler 3 maç oynadım 2 si tuttu ama GS JUVE maçı ertelendi ne olacak şimdi

onu mu bekleyeceğim yoksa 38 TL mi alacakmıyım yoksa kupon iptal mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

beyler 3 maç oynadım 2 si tuttu ama GS JUVE maçı ertelendi ne olacak şimdi

UEFA BUGÜN 15:00 DA oynanması kararını aldı. bugün oynanırsa bekleyeceksin. bugün oynanmazsa o maçın oranı 1 olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidDream

quote:

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

beyler 3 maç oynadım 2 si tuttu ama GS JUVE maçı ertelendi ne olacak şimdi

UEFA BUGÜN 15:00 DA oynanması kararını aldı. bugün oynanırsa bekleyeceksin. bugün oynanmazsa o maçın oranı 1 olacak.

tertemiz 109 TL :) Teşekkür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar_selo

Arkadaşlar iddaa oynamak için annemin tc no sunu kullanmayı düşünüyorum. Annemle babamın bankadaki hesapları ortak , bu yüzden babam veya annem bankamatikten para çekerken iddaa sitesine ait açılmış bir hesap görürebilme ihtimalleri var mı?

Bilyoner.com a üye olmayı düşünüyorum. Cevap verirseniz sevinirim

Bir keresinde komşumuzun biri elinde kemerle oğlunu kovalıyordu apartmanın önünde...

"Lan a.... k......... çocuğu deseydin bana ben seni karıya götürmez miydim ! Daha ucuz olurdu"

900 lü hatlardan gelen faturayla cinnet geçiren bir baba...

Aynı duruma düşmek istemiyorsan böyle bir saçmalığa sakın bulaşma!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.