bilgisayarda internet yok telefonda flAsh desdegi olmAdigi icin tem.o.bete giremiyorum bayidende oynamak istemiyorum ne yabcam anlamadim yha
quote:Orijinalden alıntı: W Bunu bunu alın la diyomki bu nicki biyerden hatirliom swotr u satmıstım degilmi dostum sana
quote:Orijinalden alıntı: mert1905x quote:Orijinalden alıntı: W Bunu bunu alın la diyomki bu nicki biyerden hatirliom swotr u satmıstım degilmi dostum sana Aynen, Darth ettim senin charı hocam
quote:Orijinalden alıntı: W quote:Orijinalden alıntı: mert1905x quote:Orijinalden alıntı: W Bunu bunu alın la diyomki bu nicki biyerden hatirliom swotr u satmıstım degilmi dostum sana Aynen, Darth ettim senin charı hocam benim chardanmı oynuyorsun nasi zevk aldınmı
quote:Orijinalden alıntı: mert1905x quote:Orijinalden alıntı: W quote:Orijinalden alıntı: mert1905x quote:Orijinalden alıntı: W Bunu bunu alın la diyomki bu nicki biyerden hatirliom swotr u satmıstım degilmi dostum sana Aynen, Darth ettim senin charı hocam benim chardanmı oynuyorsun nasi zevk aldınmı Bir Jedi açtım biraz kastım, sonra seninkine geçtim. Güzel ya memnunum ama 50'den sonra yapcak pek bişey yok işte
bu yaşta iddaa oynamaya çalışmak nekadar doğru evladım..? şimdi yavaşça o elindeki telefonu bırakıp doğruca yatağa git... Hadî bakıyım.
quote:Orijinalden alıntı: otorite! Bu bir ara gamesliga referansı dağıtıyordu bende şikayet ediyordum ne güzeldi o günler xd