Şimdi Ara

İddia : Android 5.0 ertelendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha ben(htc one x var) 4.2 alamazken 5.o çıkıyor.

DUY SESİMİ HTC

• google da bu işin suyunu çıkartmaya başladı. her beş ayda bir yeni nexus telefon mu çıkartılır ya? 4 daha yeni çıktı sayılır.

ayrıca, android 5 inşallah yeni bir arayüz ile gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAliTR -- 24 Nisan 2013; 1:11:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

bizim nexus 4 lerin 2100 lük pille 2.5 saat ekran süresini geçmemesini düzeltse birde google...

Nexus 4:

İddia : Android 5.0 ertelendi

İddia : Android 5.0 ertelendi

Google in verdigi rom la bunu 3g acik gormenin imkansiz oldugunu ben ve benim gibi nexus 4 kullanan herkes biliyor bisey ispat etmene gerek yok pil durumu kotu stock rom da hatta rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Değerler stock rom 3G açık halde alındı. Cihazın 3G'ye bağlı olduğu yerleri şemada görebilirsin. Kimseye yalan borcumuz yok.

• Diğer firmalar geçmedi diye bizim suçumuz neki bekletiyorlar. ios'da böyle bir durum yok işte, ios bir adım önde.

Edit: Adamlar düzenli olarak her ay güncelleme veriyorlar, Samsung Galaxy S3 kullanıyorum 6 ayda 1 alıyorum güncelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 24 Nisan 2013; 3:04:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoki

Diğer firmalar geçmedi diye bizim suçumuz neki bekletiyorlar. ios'da böyle bir durum yok işte, ios bir adım önde.

Edit: Adamlar düzenli olarak her ay güncelleme veriyorlar, Samsung Galaxy S3 kullanıyorum 6 ayda 1 alıyorum güncelleme.

iosda tamam güncelleme veriliyor ama sondaki sayı değişiyor sadece köklü bir değişikliğe gidilmiyor.
  • O değil Google sonraki nesil nexus'u 300 dolar civarında satamaz,ben en çok ona üzülüyorum.

• Way bee biz 4.2.2 sürümüne çıkamazken 5 yolda..

• quote:

bütün telefonlar tek donanımda olmadan zor

Nexus sertifikası işini ilerletip üreticileri bir düzene, şekle sokabilir google, bu kadar başıboşluk olunca kimse güncelleme alamıyor.
    Özellikle lg vb. firmalar ürünü sat sonra unut mantığıyla devam ediyor hala. Belirli standartlarda donanım kullanmaları konusunda baskı
    yaparsa güncellemeleri tek elden sadece google'ın verme imkanı olabilir. Tıpkı microsoftun direttiği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

daha ben(htc one x var) 4.2 alamazken 5.o çıkıyor.

DUY SESİMİ HTC

Sirf yazilim destegi icin HTC telefon tablet alinmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

daha ben(htc one x var) 4.2 alamazken 5.o çıkıyor.

DUY SESİMİ HTC

Sirf yazilim destegi icin HTC telefon tablet alinmaz.

benim çektiğimi çeken yok. telefonu aldım 1ay sonra one x+ çıktı telefon 600tl birden ucuzladı. şimdide yeni güncelleme geldi wi-fi sorunu yaşıyorum. telefon daha 3-4 ay önce htc'nin amiral gemisi sözde ama google play'deki bir kaç oyunda kasıyor. bileydim böyle olacağını almazdım.
  • nexus 4 ü yerin dibine sokup beğenmeyen tonla insan var. herşey güncelleme değil diyen acaba şimdi onlarda kara kara düşünüyormudur bize ne zaman güncelleme gelecek diye

• isler yolundayken googlein boyle sert manevralar yapmasi gercekten ilginc. Once anroid bolum baskanini degistirdiler, simdide bu erteleme. Ya kapali kapilar ardinda bilmedigimiz bir problem, rahatsizlik var, yada radikal degisikliklere, yeniliklere hazirlaniyorlar. Tahminim chrome os ile androidin birlesip masaustunede acilmasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

quote:

Değerler stock rom 3G açık halde alındı. Cihazın 3G'ye bağlı olduğu yerleri şemada görebilirsin. Kimseye yalan borcumuz yok.

Surekli wifi bagli sende wifi bagliyken 3g bekleme modunda oluyor acik olmasinin onemi yok ayrica neler yaptigini nexus konusunda da yazarsan 2.5 saati gecebilen yok cunku stock romla konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: theoki

Diğer firmalar geçmedi diye bizim suçumuz neki bekletiyorlar. ios'da böyle bir durum yok işte, ios bir adım önde.

Android guncellemesi tamam gec geliyor nexus disindakilere ama nexus ciktigindan beri 2 guncelleme aldi s3 aynj zamanda 10 sadece 4.1.1 den 4.1.2 ye gecmis olsada bircok iyilestirme yapan kucuk guncelleme aldi tek android surumu degismesi degildir guncelleme ama tabiki 6 ay sonra geliyoe android guncellemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: katamuk

hadi be apple 4.3 inç çıkarda bırakalım şu android i

Katılıyorum, 4.3 veya 4.5 inch bir iphone çıksın, ben de android'e veda etmeyi düşünüyorum. Eşimin emektar iphone 3Gs'i hala çatır çatır güncelleme alıyor.
  • quote:

bizim nexus 4 lerin 2100 lük pille 2.5 saat ekran süresini geçmemesini düzeltse birde google...

s2 de 1650mA lik batarya bile 4saat i görüyor hatta geçiyorda nexus gerisinde mi kalıyor
  • 5.0 KLP nin gecikmesiyle 18 aylık döngüye girecek cihazlar mevcut. ayrıca Google ın planı iOS 7 sürümünü görmek olabilir. sonrasında 5.0 ile ivmelenmesi olası bir durum.

Nexuslar açısından pek bir değişme olmaz çoğu Nexus un güncelleme döngüsü 2 yıl Galaxy Nexus 2013 Sonbaharda son güncellemesini alır ve kendi açımdan 64 bit ARMv8 tabanlı cihazlar gelene kadar ki hızlı yükselen mobil trend ile max 2 yıllık bir süre var Galaxy Nexus bile bir çok kullanıcıya yeter ...

Nexus 4 e gelirsek LG yapımı olmasından bir çok kişi şikayetçi eğer LG den yenilenmiş bir Nexus 4 gelirse yada 5 diye isimlendirilirse Google Her üreticiye 2 Nexus modeli yaptırmıştı belkide LG yi çabuk gözden çıkarmak istiyor olabilir.

bundan sonraki Nexus üreticisi muhtemelen Sony olabilir özellikle Z nin donanımdan ziyade kasası ilgi çekti Google bunu muhtemelen kenara not almıştır diye düşünüyorum...

ama bana göre asıl atılımlar 2014 ve sonrasında olacak ve bambaşka bir çağ bizi bekliyor diye düşünüyorum.

• Biraz daha üzerinde çalışsınlar bu sefer gerçekten akıcı olsun ve takılma olmasın.
    Başka hiçbir şey olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

quote:

s2 de 1650mA lik batarya bile 4saat i görüyor hatta geçiyorda nexus gerisinde mi kalıyor

Ne yapiyorsun boyle karsilastirmak zor ama nexus 4 3g acik 2 malil sync ve oyunsuz internet kullanimi ile 2.5 saati gecmiyor bende

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.