Şimdi Ara

İddia: Apple, yeni nesil iPod Touch ve iPod Nano'yu çıkarma hazırlığı içinde (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wustti

bu ipod ne için çıkıyor anlamadım benim bildiğim bu temel de müzik çalar değil mi? şu anda 4.nesil ipod touch da müzik dinliyorum iğrenç bi ses kalitesi var tamam ses seviyesi yüksek güzel ama kalite çok kötü. ha internete filan giriyor wifi var ama müzik dinlemek için yapılan bi alette müzik dinleyememek çok saçma. hele o yanında verdikleri kulaklıklar evlere şenlik. ve insanlar bunu hala sabırsızlıkla bekliyor. bu olay bana insanların basiretinin bağlandığını sadece elma resmi için koşup bu cihazları aldıklarını kanıtladı. hala kullanıyorum aleti ama sadece internet için vs. müziği 5800 da dinliyorum. baya fark atmış bence apple a. yok benim bilmediğim bi uygulama fian yüklemek gerekiyorsa kaliteli ses almak için yazın da alet mundar olmasın elimde.

Boş boş konuşma.Temelde müzik çalarmış. Ne diyorsun sen ?? İğrenç bir ses kalitesi var demişsin yanlarında verdikleri kulaklıkla birşey beklemiyorsundur umarım. Kulakiçi kaliteli bir kulaklık alırsan asıl o zaman anlarsın.

hocam iyi misiniz ? ipod serisi urunlerin 1. amaci muzik, 2. amaci video oynatmak. en azindan oyle reklam ediliyor; hos apple bu minvalde neyi becerdiki birsey bekleyelim, iphone 4 de de telefon diye sattigi urunun yasadigi sikintilari hepimiz hatirliyoruzdur herhalde. ve evet, muzik calar diye tanitilan bir urune bi zahmet duzgun bir kulaklik koysular eger kulaklik onemli ise. yeri geldiginde "apple bu, yaptimi en iyisini yapar" demeyi biliyoruz, ki bu sadece bir yanilsamadan ibaret aslinda.

Ürün ile gelen kulaklıkların en iyisi Apple'dadır. Ben iPod'umu oyun oynamak, Twitter'da gezinmek için kullanıyorum.

Hocam yapmayin: siz dediniz "yanlarinda verdikleri kulaklik ile birsey beklemiyorsunuzdur umarim" diye.

Evet dedim. Öyle zaten. Ama bunların en iyisi Apple'dadır. Ama birşey beklemeyin. Kötünün iyisi bu.

Yakın fiyatlarda bit ürün söyleyeyim. Sony A86x serisinden çıkan kulaklık EX300 ve sağır insan bile EX300 apple kulaklığından iyi der. Hatta minicik 100 liralık Sansa Clip in içinden çıkan kulaklık bile Apple kulaklığını ezer geçer. Philips Gogearlardan çıkan kulaklık, hatta müzik çalmaktan ziyade telefon amaçlı olan Samsung Galaxy serisinden çıkan kulaklıklar Apple kulaklığından daha iyi. Apple resmen iş olsun diye kulaklık üretmiş.

Olabilir, ama birçok farklı markalarda ürün kullandım en iyisi Apple'ınki bana göre. En sağlamı bence. Ama şu var, kullanıyor muyum, hayır. Kendi aldığım kulaklık daha iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu ipod ne için çıkıyor anlamadım benim bildiğim bu temel de müzik çalar değil mi? şu anda 4.nesil ipod touch da müzik dinliyorum iğrenç bi ses kalitesi var tamam ses seviyesi yüksek güzel ama kalite çok kötü. ha internete filan giriyor wifi var ama müzik dinlemek için yapılan bi alette müzik dinleyememek çok saçma. hele o yanında verdikleri kulaklıklar evlere şenlik. ve insanlar bunu hala sabırsızlıkla bekliyor. bu olay bana insanların basiretinin bağlandığını sadece elma resmi için koşup bu cihazları aldıklarını kanıtladı. hala kullanıyorum aleti ama sadece internet için vs. müziği 5800 da dinliyorum. baya fark atmış bence apple a. yok benim bilmediğim bi uygulama fian yüklemek gerekiyorsa kaliteli ses almak için yazın da alet mundar olmasın elimde.

Boş boş konuşma.Temelde müzik çalarmış. Ne diyorsun sen ?? İğrenç bir ses kalitesi var demişsin yanlarında verdikleri kulaklıkla birşey beklemiyorsundur umarım. Kulakiçi kaliteli bir kulaklık alırsan asıl o zaman anlarsın.

hocam iyi misiniz ? ipod serisi urunlerin 1. amaci muzik, 2. amaci video oynatmak. en azindan oyle reklam ediliyor; hos apple bu minvalde neyi becerdiki birsey bekleyelim, iphone 4 de de telefon diye sattigi urunun yasadigi sikintilari hepimiz hatirliyoruzdur herhalde. ve evet, muzik calar diye tanitilan bir urune bi zahmet duzgun bir kulaklik koysular eger kulaklik onemli ise. yeri geldiginde "apple bu, yaptimi en iyisini yapar" demeyi biliyoruz, ki bu sadece bir yanilsamadan ibaret aslinda.

Ürün ile gelen kulaklıkların en iyisi Apple'dadır. Ben iPod'umu oyun oynamak, Twitter'da gezinmek için kullanıyorum.

Hocam yapmayin: siz dediniz "yanlarinda verdikleri kulaklik ile birsey beklemiyorsunuzdur umarim" diye.

Evet dedim. Öyle zaten. Ama bunların en iyisi Apple'dadır. Ama birşey beklemeyin. Kötünün iyisi bu.

Yakın fiyatlarda bit ürün söyleyeyim. Sony A86x serisinden çıkan kulaklık EX300 ve sağır insan bile EX300 apple kulaklığından iyi der. Hatta minicik 100 liralık Sansa Clip in içinden çıkan kulaklık bile Apple kulaklığını ezer geçer. Philips Gogearlardan çıkan kulaklık, hatta müzik çalmaktan ziyade telefon amaçlı olan Samsung Galaxy serisinden çıkan kulaklıklar Apple kulaklığından daha iyi. Apple resmen iş olsun diye kulaklık üretmiş.

Olabilir, ama birçok farklı markalarda ürün kullandım en iyisi Apple'ınki bana göre. En sağlamı bence. Ama şu var, kullanıyor muyum, hayır. Kendi aldığım kulaklık daha iyi

Budistlerden farksızsınız vallahi. Bir elmaya tapıyorsunuz yazık ya :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• touch a artık bi fm radyo koyarlar.

• Bunu 5800 kullanıcısı olarak yazıyorum 5800 ile karşılaştıranlar neyin kafasını yaşıyor ipod touchım yok ama arkadaşlarımdan biliyorum eğer telefona 2500 lira veremiyosanız ipadte aynı şekilde 1500 lira vermek istemiyosanız veya boyutu çok büyük geliyorsa bu çok iyi bi seçenek. Ha müzikte çok başarılı değil diyin anlarım ama eminim ki bunu sadece müzik çalar için alan çok azdır. Ve programlarla sesin kalitesinin çok arttırıldığı her yerde yazıyor.

Fiyat tahmini ne olur ki 5 çıkarsa bu sene almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla apple ın nesilleri arasında pek bir fark olmuyor. Yani 600 civarı bir şeymi olur 8 gb modeli. Birde baktım 4 nesilde eylülün ilk haftası çıkmış ve bir 2011 yi atlamışlar 2007den beri. Mantıken 1 ay sonra çıkma ihtimali çok yüksek. Birde Tr ye gelme süresi varmı bunun yoksa tüm dünyada aynı andamı satışa sunuluyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

samsung, nokia gibi telefonlarin kulakliklarini da gordum, kulaklik demeye bin sahit ister. simdiye kadar telefon ile verilen en kaliteli kulakliklar sony ericsson [walkman serisi] ve apple'indir. ozellikle samsungunkiler plastik parcasi, baska bir sey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 5 Ağustos 2012; 20:48:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

5800 varken ipodu boşuna almışsın kardeş... 5800 halen tüm iphone'lardan üstün bir cihaz ve hala iphone'ları ezebiliyorsa ben iphone a başarılı demem arkadaş.
    sırf elma logosu için çöp cihazlara para veren zihniyeti anlamıyorum, nokia ortalığı duman edecek yakında...

Ağırlığıyla eziyor evet.

son mesaj +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beklemek lazım.. Umarım çıkar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.