iPhone plus ile normal farkı İngiltere’de 100£. Samsung s24 650£ iken s24+ 900£. 1000& zaten ultra var. Bu yüzden yurtdışında satmiyor bence < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 3 Temmuz 2024; 22:0:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İddia: Samsung, Galaxy S25 Plus modelini iptal edebilir (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Size s23 plus da mutluluklar o zaman. 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 3 Temmuz 2024; 23:3:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera hariç diyelim. Eklemeyi atlamışım.
Şuan Plus ile Ultra arası kamera, işlemci ve kamera harici diğer özellikler hep aynı. Ufakta olsa ekran büyüklüğü ile beraber. Başlangıç modeli yerine plus özelliklerinde ufak yapıda bir cihaz demek istemiştim.
-
Hayır gerekliydi. Tuğla gibi ağır, büyük ve köşeli tasarımından dolayı s24 ultradan S24 plus a geçtim. Çok memnunum. Performans farkını hissetmedim. Pili hemen hemen aynı gidiyor. Daha az ısınıyor.
-
Plus önceden Iphone daki plus gibi tırt değildi gidip ultraya her şeyi ekleyip tasarım dahil plus ı vasat yaparsan her anlamda olacağı buydu. Hala note serisini yüceltirken s serisini vasat yapan kafada samsung. Bu s3 ile başlayan salakça bir strateji ve ellerinde patladı. Düz s serisi ile plus olan arasındaki fark sadece batarya ekran olmamalıydı, mesela s10 serisi gibi bir geçiş yapmaları şart bir de 3.5 mm jack geri gelmeli yoksa olmaz. Vivo gibi firmalara bak huawei x9a ya bak mis gibi tasarım bir de 800 dolarlık s serisi cihazlara bak 100 dolarlık tasarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 4 Temmuz 2024; 17:24:43 >
Tam olarak doğru degil aslında. S24 ile S24+ arasında 100£ fark var. 256GB GB olan 850£. Sitelerinde 128Gb ilk yok. Olsa daha uyguna alınabilirdi. Yine de çok pahalı bu telefon icin. S23'ten nerdeyse hiçbir farki yok, dandik kamerasına kadar. Umarım S25'de bu hatalarını duzeltirler.
-
Ne alaka? S24 Plusı iPhone Pro modeli mi sandınız? S24 dengi iPhone 15 ise s24+ dengi de iPhone 15 Plustır Pro veya Pro max değil.Bu sebeple,iPhonelarda olduğu gibi kameraları aynı olmak zorundadır zaten.Ultra değil baz model s24 bu.Kullanıcı fazla parayı büyük ekran,fazla ram,ekran çözünürlüğü,batarya mah farkından ötürü veriyor ve bu nedenler gayet yeterli aradaki üç kuruşluk fiyat farkı için.
Samsung ara ara mini model çıkartmalı. Küçük telefon sevenler telefon almıyor. S3 mini s5 mini s10e kullanıcısıyım ileride telefon alacaksam yeni bir mini nin çıkması lazım
Şöyle 5.5" ,3 kameralı, 8 ramli ucuz ve ufak model iyi gider
Her şeyi anladım tasarımsal bir.değiiklik yok 3-4 modeldir aynı tasarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X