Şimdi Ara

İDEAL ERKEK TİPİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

İDEAL ERKEK TİPİNİZ

(En Son Oy Tarihi: 25.11.2006)
Giriş

Saygın bir mesleği olsun, anlayışlı... Birde sinirli olmasın benim gibi.. bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: *beto*

Akıllı

Saygın bir mesleği olsun, anlayışlı... Birde sinirli olmasın benim gibi.. bu kadar

bi de bu kadar demiş..yanında extra özellikler de istemezmisin çift gigabit,usb çıkışlı falan?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Akıllı

bi de bu kadar demiş..yanında extra özellikler de istemezmisin çift gigabit,usb çıkışlı falan?..

• quote:

quote:

Akıllı

uzun olsun demedim, zayıf olsun demedim, yakışıklı olsun salla gerisini demedim, paralı olsun demedim...

Hem idealim bu ne olmuş yani..

• Kavga kokusu alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Kavga kokusu alıyorum.
    />

yok yok
  • quote:

quote:

Kavga kokusu alıyorum.
    />

yok yok

Olsun.Ben hala umutluyum.Belki Zeus şimşeklerini yollar birazdan.
    />

Mısır.gif boşa gitmesin.

• Vallaha şıklardaki özelliklerin hepsine sahip bir erkek olsa bizim kızlarımız yine beğenmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anti_Ceza

İDEAL KIZ TİPİMİ SORSANIZ

*çok gereksiz konuşmayan
    *herşeyimi paylaşıp koynunda ağlaya bileceğim
    *kaprisleri ve kopmleksleri olmayan
    *tipi doğal sade gözleri okadar derin olucakki benim gibi oğlanı alıcak
    *kendisinin çok akıllı olduğunu sananlardan olmasın
    *anne şevkatine sahip

ŞU GÜNLERDE ÇOK DUYGUSALIMDA

Aynen hocam.Bende yıllardır böyle birini arıyorum.Ve bulana kadarda arıyacağım
  • quote:

quote:

quote:

Kavga kokusu alıyorum.
    />

yok yok

Olsun.Ben hala umutluyum.Belki Zeus şimşeklerini yollar birazdan.
    />

Mısır.gif boşa gitmesin.

• quote:

quote:

quote:

Akıllı

uzun olsun demedim, zayıf olsun demedim, yakışıklı olsun salla gerisini demedim, paralı olsun demedim...

olsun yine de çok gel akıllı da anlaşalım hadi senin için anlayışlıyı da ayrı paket sarayım...ama fazlası olmaz bana gelişi kurtarmıyo..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Akıllı

olsun yine de çok gel akıllı da anlaşalım hadi senin için anlayışlıyı da ayrı paket sarayım...ama fazlası olmaz bana gelişi kurtarmıyo..

Tamam kabul, akıllı birinin zaten saygın bir mesleği olur. Anlayışlı biride zaten sinirli olmaz. Seni mi kırıcam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akıllı

Tamam kabul, akıllı birinin zaten saygın bir mesleği olur. Anlayışlı biride zaten sinirli olmaz. Seni mi kırıcam

valla sen işini biliyonsaygın bi mesleğe sahip olanın da dolayısıyla parası da olur+kişinin anlayışlı olması için kendiyle barışık olması lazım dolayısıyla aynalara küs olmaması lazım.2(x+y)=y parametrelerini dik açıyla doğrusal oranlarda topladığımızda yakışıklı olma ihtimali %50 o yüzden onu geçiyorum...hem yakışıklı olup naapıcak dimi gözü dışarda olur sonra...evet bakıyorum stoklara..biten ürün olarak geçiyo maalesef..

• şimdi istemiyorum zaten, aceleye gerek yok.. beklerim ben, ta ki istediğim gibi biri olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *beto* -- 24 Kasım 2006; 2:28:57 >
  • quote:

şimdi istemiyorum zaten, aceleye gerek yok.. beklerim ben, ta ki istediğim gibi biri olsun..

tebrik ederim seni bu yaşında hedeflerini koyup o yolda ilerlemeni takdir ederim.
  • quote:

quote:

şimdi istemiyorum zaten, aceleye gerek yok.. beklerim ben, ta ki istediğim gibi biri olsun..

tebrik ederim seni bu yaşında hedeflerini koyup o yolda ilerlemeni takdir ederim.

teşekkür ederim.. iyi geceler...

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim.. iyi geceler...

iyi geceler

• quote:

Orjinalden alıntı: crematoria

benimle çıkar mısın demez

benimle çıkmana karar verdim

der

HIMM GÜSEL...
    SADECE ÖZGÜVENİ OLAN KARARLI VE ÖLÇÜLÜ ( YERİNDE DAVRANAN )
    YANİ KRAKTAR SAHİBİ
  • Topicin kapısında dişisini erkeğini ayırıyormu ki yapılan oylamaya inananlım

Kızlar erkeğin akkıllısını tercih ediyormuş güya oylamanın gidişatına göre.. ha ha haaa..hadi canım sende

Bizim kızlar kendilerine göre dünyanın en akıllısıdırlar, bi de başka birinin aklına mı değer verecekler.. hadi verdiler.. yapacaklarmı ki onların söylediklerini.. hem de erkelerin... hade ordan sende

geçecen bööle oylamaları bir kalemde silip geçecen

bizim kızların çoğu akıl dağıtılırken bi erkeğin kalça hizasından gözlerini haytta ayıramazlar.. akılları fikirleri cabinde kaç para nakit taşıyordurdan, bi sıkımlık kalçalara doğru süzülür gözleri

asıl, zavallı erkek bi sıkımlık akıl arar eksik etek kısmısından da, bulamıyacağını anlayınca bi süzümlük göze kaptırır kendisini ve her ikisinin hayatını anında ..hiç olur gider

kızların çoğu annelerine davrandıkları babaları gibi bi erkek arar.. ahanda şööle bi kodumu oturtan cinsinden.. alışmış kudurmuştan beterdir.. ezik, kayıntı kazıntı, itik yitik zavallılar takımı.. oturup şööle akıl alıp verebilecek kadar konuşmayı bile bilmezler kızların çoğu.. alıştırılmamışlardır ki, müsade edilmemişlerdir ki erkelelar tarafından azcık düşünmeye, akıl fikir yordurulmaya..

itilir gider sonuçta... açık açık KAPATILIRLAR ! zavallılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bambarabum -- 24 Kasım 2006; 10:54:10 >

• ne biliim daha çok küçük olduum içün böyle şeylere kafa yoramıyorum derslerimi düşünmekten aklıma onlar gelmio zaten ama elbet bir gün olacak o da tabii ki akıllı olacak(inşallah)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.