Şimdi Ara

İdefix.com 5 kitap 15 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
7
Favori
74.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya sitede gözükmüyor. Aradım Müşteri Hizmetlerini. Biz görüyoruz sıkıntı yok diyorlar. Ben göremiyorum sıkıntı diyorum.
    Muhtemelen kendilerinin de haberi yok kampanyanın bittiğinden :)
  • mh aradım.

kampanyayı sordum. net cevap vermedi ama kampanyaların gunluk oldugunu eger fiyatlar indirimli degilse süresinin dolmuş olabilecegini belirtti.

bilginize
  • 7 sayfaya geçerken kampanya bitti be 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Garanti Cep/İnternet'e Şubesine Giriş Yaptım İdefix.com'da Geçerli 100/20 indirim kodu verdi.
  • tühh yaa :( sabah baktım kitap ta seçtim 5 adet, öğlen alırım diye sabah almadım
    şimdi baktığımda kaldırmışlar kampanyayı kaçırdık
  • Dün Reşad Ekrem Koçu'nun 6 adet kitabını 18 TL kargo bedava aldım, çok güzel kampanya. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcass -- 26 Kasım 2018; 12:19:50 >
  • Kampanya bitmeden 6 kitabı kargosuz almış oldum. Umarım gönderirler. Haber veren ve kod paylaşan arkadaşa teşekkürler.
  • * Yoğun ilgi nedeniyle kampanya bitmiştir. Yeni kitaplarla Aralık'ta benzer bir içerikle tekrar başlayacaktır. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu idefix de Turkuvaz Kitap olmuş. d&R de öyle. bütün kitap satanlar turkuvazlaştı
  • Kaçırdık ya. Şu an yok mu arkadaşlar bildiğiniz bi kampanya

• Yav be şipşak serisini görmedim ki ya kaçırdım güzelim seriyi gittim İsveç polisiye romanları aldım

• 10-31 Ocak 2019 150/15 indirim kuponu FC8E95EB

alışverişten sonra kupon verdiler kullanmak isteyen olursa diye atıyorum.
  • kargoya verilen oldu mu aramızda ??
  • costanT14 kullanıcısına yanıt
    İptal olur ne kargosu

• quote:

Orijinalden alıntı: liveistodie

İptal olur ne kargosu
    Niye iptal olsun ki,fiyat hatalı ürün girmediler sonuçta.Bile isteye kampanya yaptılar.Depolarında kalan ve muhtemelen çok azı satılabilecek kitapları bir şekilde elden çıkardılar.
  • Güzel kampanyaydı haber veren ve kargo bedava kodu paylaşan arkadaşa teşekkürler. İnşallah sıkıntısız gelir.

• f_b1907 F kullanıcısına yanıt
    İnşallah olmaz hocam çocuğa güzel kitaplar aldım. Bekleyip görücez ama daha önceki deneyimlerim bura düşen konuda siparişin ellerinde kalmadığı için iptal olduğu yönünde. Bilen arkadaşlar beni yalanlamaz zaten

• Her kitapta geçerlimiydi

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Hayır tabiki. Sadece Doğan Yayıncılığın bazı kitaplarında geçerliydi. Kıyıda köşede kalmış kitaplardı ama güzel az bilinen kitaplarda vardı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.