Bildirim
İdefix.com 5 kitap 15 TL (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Tüh unuttum ya hocam :/
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Paylaşım için teşekkür ederim ücretsiz kargo kodu çalıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. Sayenizde çocuklara kitap aldık üstüne de istediğimiz kitapları alıp çek kullandık. BKM ile ödedim ama indirim düşmedi daha sonrası için çek verdi. O da düşseydi gerçekten çok iyi olacaktı.quote:
Orijinalden alıntı: E.Sahin
Lazım olan varsa
Garanti 100tl üzeri 20 TL indirim kodu
Kodunuz: E357F193
araya girmiş 1 tane, onu ayıkladım gene düzelmedi.. ben de boşverdim, almayacam artık -
Sevgili arkadaşlar bütün Reşad Ekrem Koçu kitapları hele ki bu fiyatlara gönül rahatlığıyla alınır. Kendisi okumaktan gurur duyduğum yarım kalmış “İstanbul ansiklopedisi”nin de yazarıdır.
Çocuk kitaplarını da bol bol alın
Nefis bir fırsat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 25 Kasım 2018; 1:48:8 >
-
Yukarda arkadaş da bahsetmiş Reşad ekrem koçunun kitapları çok güzel fıorsat. Yalnız kahramanlar ile ilgili kitabı pek iyi değil galiba o alınmayabilir.
Bir de ben kargo ile almıştım düzenleyip kargo kodunu girerek yeniden sipariş verdim. Eski siparişi iptal etmek için iptal et diyorum işleminiz gerçekleşemiyor diyor. Nasıl iptal edeceğiz arayarak mı?_
Arkadaşlar bu kitaplar kaçmaz hepsini araştırdım öyle aldım
[simage][/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 25 Kasım 2018; 1:48:17 >
-
14 kitap aldım çocuklar için. Çok teşekkürler. Ben unuttum siz unutmayın avantajix %4,00 de var. -
Reşad Ekrem Koçu'nun 5 kitabını aldım. Şahane kampanya olmuş. haber veren arkadaşa çok teşekkürler.
1. sayfada verilen kargo bedava kodu bende çalıştı bu arada, bilginize. -
Ayni kitaplari almisiz. Bendede kod calisti hediye paketide yaptirdim :)
www.idefix.com
Reşad Ekrem Koçu Eserleri | idefixhttps://www.idefix.com/yazar/Resad-Ekrem-Kocu/s=260184 -
Çok teşekkürler, 5 kitapta ben aldım.
Her kitabında indirim geçmiyor. İyikide geçmiyor 29 sipariş geçtim öğrenci halimle iflasın eşiğine geldim :/
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayırlı uğurlu olsun :) -
Çok tesekkür ederim. Guzel kıtaplar aldım sayenizde
Bende faydalandım. konuyu açan arkadaşa çok Teşekkür ederim.
Ne demek hocam can sağlığı ile güzel günlerde okuyunquote:
Orijinalden alıntı: GaeeF_06
Teşekkür ederim hocam. Sayenizde çocuklara kitap aldık üstüne de istediğimiz kitapları alıp çek kullandık. BKM ile ödedim ama indirim düşmedi daha sonrası için çek verdi. O da düşseydi gerçekten çok iyi olacaktı.
Alıntıları Gösterinşallah daha çok kişi görüp faydalanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X