Cihazinin en son aldigi guncelleme 2.3.6 dir. Daha artirmak isterseniz custom rom kurmaniz gerekmektedir.
Cihazımda 2.3.5 kurulu, fakat ideos x5 için 4.2 4.1 4.0 güncellemeleri geldi. Bende bunu kurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz ? Konu hakkında bilgiiniz varsa ?
forumda aurora konusu var 4.0 sürümü için, bende onu kullanıyordum, konudaki ilk mesajı dikkatli bir sekilde okuyup aynen yaparsaniz bir sorunla karşılaşmadan yüklemiş olursunuz.
Garantiniz devam ediyor ise garanti dışı kalır.
Hocam garantim bitti, O konudakı hereyı yapayım dedım ama basarısız oldum.
Saat 3 gibi PM atarsanız yardımcı olabilirim
Hocam 3 gibi pm atarmısınız dedini, müsaitmisiniz ?
1.adımı yapığını farzedersek, CWM yüklemek adımına geçiyorum. CWM dedidiğimiz şey Telefonun ana dizininde bulunan "cust_backup" klasörü içerisindeki orjinal "recovery.img" dosyasını modlanmış bir versiyonla değiştirmek demektir. Öncelikle ideosx5 için CWM 5.0.2.7 yi internetten bul. Bulduğun dosya "recovery.img" dosyası olacak. Eğer farklı bir ismi varsa, bu şekilde değiştir ismini. Daha sonra "root explorer" programını telefonuna kur. Bu programla orjinal recovery yerine indirmiş olduğun recovery dosyasını değiştir. Bu işlem başarılı olursa Telefonu kapat ve "ses açma" tuşuna basılı tutarak telefonu aç. Daha sonra 3.adım için Bulduğun Custom RoM un yönergelerini izleyebilirsin.
1.adımı yapığını farzedersek, CWM yüklemek adımına geçiyorum. CWM dedidiğimiz şey Telefonun ana dizininde bulunan "cust_backup" klasörü içerisindeki orjinal "recovery.img" dosyasını modlanmış bir versiyonla değiştirmek demektir. Öncelikle ideosx5 için CWM 5.0.2.7 yi internetten bul. Bulduğun dosya "recovery.img" dosyası olacak. Eğer farklı bir ismi varsa, bu şekilde değiştir ismini. Daha sonra "root explorer" programını telefonuna kur. Bu programla orjinal recovery yerine indirmiş olduğun recovery dosyasını değiştir. Bu işlem başarılı olursa Telefonu kapat ve "ses açma" tuşuna basılı tutarak telefonu aç. Daha sonra 3.adım için Bulduğun Custom RoM un yönergelerini izleyebilirsin.
Tesekkurler hocam az once guncelledim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme