< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (34. sayfa)
-
-
Önce Steam'i aç. Daha sonra programı indir şuradan, daha sonra ise oturum aç'a bas. Tarayıcıdan Steam'e giriş yapıp profiline gir ve sağ tıklayıp incele'ye bas. Sol tarafta açılan yerde Performance'ın yanında ki işarete tıkla ve application'a bas. Burada name başlığının altında sessionid ve SteamLoginSecure kısımlarında ki verileri programın ilgili yerlerine yapıştır ve giriş yap. Bu kadar.
Eskiden kart işi çok çok daha karlıydı ama şu an Steam hesabında hatrı sayılır iyi oyun varsa ve hiç kart düşürmediysen anca 5-10 dolar toplayabilirsin.
Vac riski de yok bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 20 Kasım 2024; 15:13:58 >
-
Arkadaşlar, sessionid ve SteamLoginSecure kısımlarını, doğru bir şekilde girsem de, iddle master, "Bilgileriniz geçersiz" deyip oturum açmıyo. Mozilla'dan da Chrome'dan da denedim ama giremedim. Var mı bir başka fikri olan?
Edit: Steam'de aile görünümüm, devredışı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylo84 -- 24 Aralık 2024; 9:44:0 > -
https://steamcommunity.com adresine Steam hesabınızla login olun. Chrome kullanıyorsanız login olunca F12 'ye basın. Application / Storage > Cookies altındaki değerleri alıp ilgili alanlara yapıştırın. Şimdi denedim sorunsuz çalışıyor. Steam Store sayfasındaki Cookie'ler çalışmıyormuş. Uygulamanın sahibi çok temiz bir rehber de hazırlamış aşağıda bağlantısı var :
-
Cevabınız için çok teşekkürler.
Evet, dediğiniz gibi, yapanlar da çok güzel açıklamalarla anlatmışlar nasıl yapılacağını. Ben de daha önceden bu iki değeri gerekli yerlere kopyalayıp login olabiliyordum fakat şu an "Girdiğiniz veriler geçersiz. Lütfen tekrar deneyin" uyarısı alıyorum. Chrome'dan da, Mozilla'dan da denedim ama başarısız oldum. :S
-
Hocam steamcommunity sayfasından alıyorsunuz verileri değil mi? Steam Store sayfasından alınca sorun çıktığını yazmışlar.
-
Aaa çok ilginçmiş gerçekten. Çok sağolun.
Siz söyleyince, Steam'in tarayıcıda giriş yaptığımızdaki ana sayfasından değil de kendi sayfamı açıp sonra F12'ye basarak devam ettim ve iddle master bu şekilde oturumumu açtı.
Tekrardan teşekkür ediyorum. İyi forumlar.
-
Rica ederim. Aslında gönderdiğim rehberde de bunu özellikle yazmışlar ben de o yüzden yazmıştım. Geçmiş olsun. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X