Şimdi Ara

Idlib saldirisi sonrasi meclisin olaganustu toplanma onerisi AKP tarafindan reddedildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5CA1F8AE -- 2 Mart 2020; 1:46:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePiraeusHunter

Boş yapıyorsunuz. 1992-1993te yılda 4000 şehit veriliyordu ve biz sınır içindeydik. Demek ki sınır dışına ciktiğimiz için şehit veriyor değildik. 2016' da denedik,Kendi toprağımızda barış süreci dediğimiz halde, şehir savaşlarında 700 şehit verdik.
    Demek ki bu ülke, ülke sınırlarında içinden savunulamıyor.Amerika el kaideyi bitirmek için afganistanda kaldı yaklaşık 20 yıl.bunu yapmadığı zaman terör ülkesine geliyordu çünkü... Adam olun biraz, çarpıtmayın bir şeyleri.
    Türkiye'nin savunması bugün maalesef idlibten geçiyor. Erbakan bile dedi ki mesele Suriye ise hedef turkiyedir.
    Boş adamlar sizi...
    Boş sensin. Bir de 92-93 demişsin. Pkknın şırnağı neredeyse aldığı yıl. Havan toplarını, doçkaları karakolun karşısındaki tepeye dayayıp saldırdığı yıllar. 4000 şehit dediğinde sıradan askerliğini yapan erlerdi. Şimdi bunlar kullanılmıyor.
    Kuzey ırağa elli kere girildi o yıllarda.
    İdlip gibi bir mesele sınırda bilmem kaç milyon ne olduğu belirsiz mülteci yoktu. Kendin körükledin böyle bir belayı çıkardın. Suriyeden 5 milyon mülteci gelecek deseler hadi len derdik o yıllarda.
    Bambaşka bir devirle bugünü karşılaştırıp örnek vermek neyin nesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Boş sensin. Bir de 92-93 demişsin. Pkknın şırnağı neredeyse aldığı yıl. Havan toplarını, doçkaları karakolun karşısındaki tepeye dayayıp saldırdığı yıllar. 4000 şehit dediğinde sıradan askerliğini yapan erlerdi. Şimdi bunlar kullanılmıyor.
    Kuzey ırağa elli kere girildi o yıllarda.
    İdlip gibi bir mesele sınırda bilmem kaç milyon ne olduğu belirsiz mülteci yoktu. Kendin körükledin böyle bir belayı çıkardın. Suriyeden 5 milyon mülteci gelecek deseler hadi len derdik o yıllarda.
    Bambaşka bir devirle bugünü karşılaştırıp örnek vermek neyin nesi?

Alıntıları Göster
    Türkçe konuşursan ben de anlayacağım seni. Ne demek istedin neyi eleştirdin anlayamadım.

Ben diyorum ki 90'li yıllarda on binlerce kayıp verdik yurt içinde doğru mu ? Doğru
    Öncesinde peki bizim bir yurt dışı olaya karışmışlığımız var mı ? Yok
    Sonrasında kuzey ırak a sınır ötesi operasyon yaptık mı ?evet. Hem de defalarca... neden ?
    Çünkü sınır ötesi operasyon yapmassan, sınır ötesinden sana operasyon yapılıyor da ondan.
    Şehir savaşlarına bakalım... çözüm süreci(hiç desteklemedim) içindeyken yani etliye sütlüye karışmadığımız bir dönemde, özellikle suriyeden(ypg bölgesinden) tünellerle silah ve militan yığmadılar mı Türkiye içerisine? kör müsünüz salak mı anlamıyorum ben sizi ?

peki neyi eleştiriyorsun yorumumda ? Açıklar mısın?
    Fırat kalkanı afrin ve Fırat'ın doğusuna neden operasyon yaptığımız açık değil mi ?
    Ha bugün idlibte neden varız ? Biz orada olmazsak onlar burada oluyor işte mülteci veya terörist olarak her ikisinde de biz zarar görüyoruz.
    Sanki keyfi olarak idlib'te bulunuyor gibi bir algı yaratma çabası içindesiniz.
    Emin olun rusların orada olma nedeninden daha güçlü nedenlerimiz var bizim suriye'de olmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 2 Mart 2020; 10:0:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anca taş atın dimi.

Olağanüstü toplan hemen, sonra HDP gelsin toplantıya,sonra ne varsa direkt kandile uçsun,sonra Esada dimi..

Az düşünün ya..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin dünyadan haberin yok ne hdp si? ne kandili? Adamların (Rusların) istihbarat teşkilatı arı gibi çalışıyor, merak etme kıçı boklu teroristten almıyor haberi, bizim istihbarat teşkilatımız gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Böyle devam etsinler yarın bir gün Amerika bize özgürlük getirmek isteyince bunlar birden yardım isteyecekler o zaman siz nasıl şehitlerimiz varken gülüyordunuz bende çıkıp aynı şekilde sizlere güleceğim
    ABD Türkiye'ye özgürlük getirmez neden çünkü Türkiye ABD'nin avucunun içinde zaten gerek ekonomi gerek üssü var

ha başına getirdiği proje hükümetlerde kaynaklarını sömürüyor şuan pek alım olmasada halkın çoğunluğu koyun gibi ABD ekonomisine para taşıyor

başıboş yeni nesil Twitter'da boş boş gündem yaratıp hayatını tüketip yıllarla para kazandırıyor bu ülke bitmiş bildiğin kobay faresine dönmüş.

Abd sadece üsleri ve etkeninin olmadığı yere demokrasi götürür bize o demokrasi paketi geleli 70 yıl olmuş uyandırayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yani cidden savunacağız diye nasıl saçmalayacağınızı saşırdınız. Mecliste konuşulan şeyler istihbarat raporları veya sahada yapılacaklar olmayacak elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 2 Mart 2020; 15:21:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePiraeusHunter

Türkçe konuşursan ben de anlayacağım seni. Ne demek istedin neyi eleştirdin anlayamadım.

Ben diyorum ki 90'li yıllarda on binlerce kayıp verdik yurt içinde doğru mu ? Doğru
    Öncesinde peki bizim bir yurt dışı olaya karışmışlığımız var mı ? Yok
    Sonrasında kuzey ırak a sınır ötesi operasyon yaptık mı ?evet. Hem de defalarca... neden ?
    Çünkü sınır ötesi operasyon yapmassan, sınır ötesinden sana operasyon yapılıyor da ondan.
    Şehir savaşlarına bakalım... çözüm süreci(hiç desteklemedim) içindeyken yani etliye sütlüye karışmadığımız bir dönemde, özellikle suriyeden(ypg bölgesinden) tünellerle silah ve militan yığmadılar mı Türkiye içerisine? kör müsünüz salak mı anlamıyorum ben sizi ?

peki neyi eleştiriyorsun yorumumda ? Açıklar mısın?
    Fırat kalkanı afrin ve Fırat'ın doğusuna neden operasyon yaptığımız açık değil mi ?
    Ha bugün idlibte neden varız ? Biz orada olmazsak onlar burada oluyor işte mülteci veya terörist olarak her ikisinde de biz zarar görüyoruz.
    Sanki keyfi olarak idlib'te bulunuyor gibi bir algı yaratma çabası içindesiniz.
    Emin olun rusların orada olma nedeninden daha güçlü nedenlerimiz var bizim suriye'de olmak için.

Alıntıları Göster
    Okuduğunu kelimesi kelimesine anlayıp cevap yazabildiğine göre hiç öyle Türkçe konuşsan anlarım diye ucuz numaralara girme.

90'larda ırak dışında nereye girecektik? Ne gerek vardı? 98'de suriyeyi apo yüzünden tehdit ettik o kadar.

Sen burada gelip bambaşka bir ortam olan 90'larla bugünü kıyaslıyorsun. 90'larda suriyede ypg falan yoktu. Suriye devletinin hafız esad zamanı az sayıda kürdü desteklediği pkk vardı. Suriyenin desteğinin sebebi ise hatay ili yüzündendi. Bugünkü pkk gücüyle alakasızdı. Ayrıca suriyede kürtlerin kimliği bile yoktu. Suriye devleti kürtleri zerre sevmezdi.
    Ypg yoktu, işid yoktu diğer örgütler yoktu.

Sen önce düzgün örnekler ver sonra gel kör müsün, salak mısın gibi laflar söyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Okuduğunu kelimesi kelimesine anlayıp cevap yazabildiğine göre hiç öyle Türkçe konuşsan anlarım diye ucuz numaralara girme.

90'larda ırak dışında nereye girecektik? Ne gerek vardı? 98'de suriyeyi apo yüzünden tehdit ettik o kadar.

Sen burada gelip bambaşka bir ortam olan 90'larla bugünü kıyaslıyorsun. 90'larda suriyede ypg falan yoktu. Suriye devletinin hafız esad zamanı az sayıda kürdü desteklediği pkk vardı. Suriyenin desteğinin sebebi ise hatay ili yüzündendi. Bugünkü pkk gücüyle alakasızdı. Ayrıca suriyede kürtlerin kimliği bile yoktu. Suriye devleti kürtleri zerre sevmezdi.
    Ypg yoktu, işid yoktu diğer örgütler yoktu.

Sen önce düzgün örnekler ver sonra gel kör müsün, salak mısın gibi laflar söyle.

Alıntıları Göster
    Anlamakta güçlük çekmeni anlamakta güçlük çekiyorum.
    90 lardaki örnek vermenin nedeni biz herhangi bir ülkenin toprağına mudehale etmediğimiz halde bizi parçalamak için harekete geçtiklerini ve onbinlerle ifade edilen miktarda kayıp verdiğimizi anlatıyorum.yoksa Suriye özelinde bahsetmiyorum.
    İlla Suriye özelinde bahsedeceksek 2016 da hendek olayları var oradaki mühimmat ve militanlar büyük oranda Suriye'den temin edildi.
    kelimesi kelimesine cevap veriyorsun diyorsun ama benim yaptığım sadece daha önceki yazdığımi detaylandirip açıklamak... Ayrıca sınır ötesi mudehale anlamında çok net örnek veriyorum. Bugün orada YPg nin kurulmasi vs tamamen Türkiye yi parçalamak için atılan adımlardır. Türkiye de bunu engellemek için. Suriye'ye girmiştir.buna mecbur kalmıştır.yoksa Suriye bize girecektir. Türkiye engellemese idi 800 km hatta Irak'la bereber 1000 km sınırına PKK devleti kurulacak ve Arap dünyası ve enerji kaynaklarıyla bağın tamamen ortadan kaldirilacakti , tecrit edilecektik yani.bunu görememek ve Suriye'deki operasyonlarimizi ne gerek vardı bizim orada ne işimiz vardı şeklinde sorgulanmak kusura bakmayın ihanet değilse salaklıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 2 Mart 2020; 23:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.