Şimdi Ara

idm den indirme yaparken iptal oluyor yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • indirmeyi başlattıktan belli bi süre sonra(her zaman aynı sürede değil değişiyo) indirme hızı sıfırlanıyo ve 'bağlantı adresi yenilemek için web sayfası indiriliyor' diyo. antivirüs den olabilir diye devredışı bırakıp denedim gene aynı. bazen hata vermeden indirebiliyo ama genelde hep hata veriyo. dosyayı cbox sitelerinden birini kullanarak indiriyorum acaba sorun ondan kaynaklanıyo olabilir mi

http://imgim.com/1311inciu766695.png

• FTP bağlantısı koptuğunda IDM indirmeye kaldığı yerden devam etmiyor, bu her site için farklılık gösterir. İndirme linkleri sürekli değişen siteler (yani her seferinde sana rasgele link oluşturan siteler) için geçerli bu, IDM yeniden istekte bulunduğunda site farklı link gönderiyor yada göndermiyor, buda indirmenin yarım kalmasına neden oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

FTP bağlantısı koptuğunda IDM indirmeye kaldığı yerden devam etmiyor, bu her site için farklılık gösterir. İndirme linkleri sürekli değişen siteler (yani her seferinde sana rasgele link oluşturan siteler) için geçerli bu, IDM yeniden istekte bulunduğunda site farklı link gönderiyor yada göndermiyor, buda indirmenin yarım kalmasına neden oluyor.

çözümü yok mu peki
  • Sizden kaynaklanmıyor.Kaliteli cboxlarda bunlar olmaz.İlla orayı kullanıcam diyorsanız tekrar linki çevirttirin.Eskisi devam ediyor mu diye bakın.Devam etmezse yeni çevirdiğiniz linkin indirme linkini kopyalayıp inmeyen dosyaya çift tıklayıp dosya özellikleri adres bölümüne yapıştırın devam edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 28 Ekim 2014; 14:21:31 >
  • bardok B kullanıcısına yanıt
    kaliteli cbox derken örnek verebilirmisiniz. ben şunlardan denemedim hepsindede aynı sorun çıktı (aseanlegacy,vinaleech,leech1s )
  • PM
  • Cbox paylaşmak yasak mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.