Şimdi Ara

İDM ile Türkçe dublaj film indiremiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: izayoi

Hocam bi çeşit ezber gibi anladım. Peki neden sizce türkiyede iyi prodüktör sayısı az sebepleri hakkında düşünceniz nedir? az çalışma mı, bütçe eksikliği mi, boş zamanın az olması mı yoksa başka nedenleri var mı?

Alıntıları Göster

Türkiye de iyi prodüktörler var hocam. Ozan Çolakoğlu, Emrah Türken. Türkiye de iyi prodüktör yetişmiyor ülkede müzik zevki tarzı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astrian

Programın lisansları birazcık tuzlu. Onu nasıl yapıyorsun?

crack ama pro versiyon tamamen parayı hakediyo

• ALTILI kullanıcısına yanıt

IDM'nin Android sürümü bulunmamaktadır. Aynı isimde bir uygulama var; lakin bu ikisinin birbiriyle alakası yok.

• Hocam aslında hobi amaçlı olsa ben de crack indirebilirim ama oyun müzikleri için kullanmak istiyorum. Orada da telif devreye giriyor. Lisansı (ticari kullanılabilecek) çok pahalı. Şu anda çok emin değilim ama 1000-2000 aralığındaydı sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam aslında hobi amaçlı olsa ben de crack indirebilirim ama oyun müzikleri için kullanmak istiyorum. Orada da telif devreye giriyor. Lisansı (ticari kullanılabilecek) çok pahalı. Şu anda çok emin değilim ama 1000-2000 aralığındaydı sanırım.

pro 700 800 olması lazım. oneindir fl studio producer yazarsan

veya zamunda.net iyidir. üye olup torrentler kısmında programlara gelip fl studio yazarsan producer versiyonunu indirmeni tavsiye ederim

• Hocam sanırım en alt lisansta ticari kullanım olmuyor.

• quote:

Hocam sanırım en alt lisansta ticari kullanım olmuyor.

Ücretsiz limiter versiyonu ticari hocam istediğinizi yapabilirsiniz. bazı kendi pluginleri eksik, bazı özellikleri kısıtlı eksik sadece

• Bakayım hocam, teşekkürler.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

konuyu hatırlattığın için teşekkürler kardeş :) Lost dizisini indirmek istiyorum ama türkçe dublajını seçiyorum İDM ile indir diyorum türkçe dublajını indirmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: onurali1

konuyu hatırlattığın için teşekkürler kardeş :) Lost dizisini indirmek istiyorum ama türkçe dublajını seçiyorum İDM ile indir diyorum türkçe dublajını indirmiyor

İndirdiğin videoyu izlerken sağ tıkladığında ses parçası bölümünde Türkçe seçeneği çıkmıyor mu?

• Alt yazı desteği çıkıyor ama Türkçe dil seçeneği maalesef çıkmıyor henüz çözüm bulamadım

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    1DM,ADM,FDM diye gidiyor.

• IDM'nin geliştiricisi Tonec FZE firmasıdır. Bahsettiğin programların bu firmayla hiçbir alakası yok.

DM demek, "Download Manager" demek olduğu için Android'teki indirme programlarına hep bu ismi vermişler.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Sadece örnek verdim hocam,bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

• Bu arada ben, bahsettiğim firmanın hem çevirmenlik hem de teknik destek işlerini üstleniyorum.😇

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.