Şimdi Ara

IDMAN Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
24.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bende idman c r a c kli şekilde kuruluydu ve yanlışllıkla güncelleme yaptım. Sonra çalışmadı. Bilgisayardan idman ı kaldırdım. C deki klasörü de sildim. Bir üst sürümünü yükledim fakat yine sahte numara ile kaydedildi diyor. İdman ile ilgili herşeyi bilgisayardan nasıl silebilirim, bu programı tekrar nasıl yükleyebiliriim

• Bendede aynı oluyordu ama cracki tekrar kopyalarsan belirlenen hedefe devam edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlprouser

Bendede aynı oluyordu ama cracki tekrar kopyalarsan belirlenen hedefe devam edersin

hocam tam olarak anlamadım. İdmanla ilgili herşeyi sildikten sonra ( ya da silmediğim bişeyler var hala galiba ) tekrar kurmaya çalıştığımda sahte umara ile kaydedildi, kapatıllıyor diyor. Aynı sürümü yüklemmeyi denemiştim yine oolmamıştı.
  • Idman'a ek olarak Jdownloader da kullanabilirsin.
  • revounistaller adlı programla sil regeditdende sil sonra yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever_1453

revounistaller adlı programla sil regeditdende sil sonra yükle

evet registiry'dende silmen gerekiyo yoksa aynı hatayı verir hep your unınstallerıde kullanabılırsın yanı mutlaka bu tarz bi programla kaldırman gerekıyo yoksa wındows'un kendı program ekle kaldırı tam olarak senın ısını gormez bu durumda
  • AL KARDEŞ A'DAN Z'YE AÇIKLAMASI

1. Internet Download Manager programını kaldırın.

2. XP kullanıcıları Başlat-->Çalıştır-->Regedit

Vista ve Windows 7 kullanıcıları Başlat-->Regedit(arama kısmına yazılacak)

ile Kayıt defteri Düzenleyicisine ulaşın.

3. Sol tarafta Bilgisayar-->HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Internet Download Manager hanesine gelerek

sağ tıklayın ve silin.

4. Bilgisayarı yeniden başlatın.

5. Internet Download Manager programını kurun.

6. C:\WINDOWS\system32\drivers\etc klasörüne girip hosts dosyasını notepad ile açın.

7. Aşağıdaki adresleri en alta kopyalayıp kaydedin.

127.0.0.1www.internetdownloadmanager.com
    0.0.0.0www.internetdownloadmanager.com
    207.44.199.159 registeridm.com
    207.44.199.16 registeridm.com

8. Internet Download Manager programını çalıştırın.

9. Yardım-->IDM Hakkında-->Kayıt bölümününü açarak Ad,Soyad,Email bölümlerini istediğiniz şekilde doldurun.

(Bilgisayarda önceden IDM yüklenmişse bu aşamada kendiliğinden "sahte seri numarası ile kaydedildi" uyarısı

ekrana gelebilir; aynı şekilde bilgileri girin)

10. Seri Numarası kısmına alttakilerden birini girin ve Tamam butonuna tıklayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPTV Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Donma Ve Mozaiklenme Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Utorrent Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar uzun işleme gerek yok katılımsız idman indir kur tamamdır
  • cevap için herkese teşekkürler arkadaşlar. ilk fırsatta deneyeceğim, sonucu buraya yazacağım
  • arkadaşlar benimde büyük bir sorunum var bende ıdm yi gezginler değilde kendi ıdm linkli sitesinden indirme hatasını yaptım meğer deneme sürümü bitince çalışmıyor ayrıca yenisi yüklenincede kabul etmiyormuş bi yardım edin lütfen çıldıracam

• Muhtemelen farkında olmadan güncellenmesini kabul etmişsindir.Kaldırman lâzım ve ayrıca programın internetten denenmiş ve sağlam olanını bulman gerekiyor.https://hotfile.com/dl/192814177/d16....3.Tr.rar.html Programı buldum.Bunu indir.Rar şifresi www.webdelen.net .Kurulumda yapman gerekenler indireceğin dosyanın içinde anlatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakst -- 23 Nisan 2013; 18:15:53 >

• Hiç gerek yok arkadaşlar şunu yapın daha da indiremiyosanız yuh derim artık

https://www.youtube.com/watch?v=rCDFRAcY1mY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.