Şimdi Ara

İDMAN TV BİSS KEY İSTEYEN [GİR]24 EYLÜL [YENİ*] TÜM UYDULAR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
358
Cevap
16
Favori
213.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmeyenler için ( bende yeni açabildim )
    Kanal: Az Tv
    Uydu: Turksat 3A
    Frekans: 10965 – 12800
    Polarizasyon: H – Yatay
    FEC: 5/6
  • --------------------------------------------
    VESTEL TÜM SERİ BİSS GİRİŞ
    aphro menüler için kumandadan kumandadan menü 6666666 tuşalyın B.I.S.S Satırına gelip aşağıdaki k.e.y i girin
    1FFF 01 indexi bu şekilde olacak 3453450034534500
    Vestel Mavi Menüler için ise emu yazılımı yüklü ise kumandadan Menü 1903 tuşlayın B.I.S.S satırına gelin aşağıdaki k.e.y i
    3453450034534500 olarak girin
    ---------------------------------

Vestel 5840R FTA cihazda biss menüsüne girince

Indexden önceki sağlayıcı olan kısım 6 haneli yani 1FFF kısmını nasıl girmemiz gerek bilen var mı?
  • next minix için nasıl gireceğiz ve bu key ne ise yariyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hello!

Macaristan sizden yardım rica ediyoruz. Im'seyir için şifre-e doğru Tv yeni Idman için. Kullanılan kapalı ya da Opticum Orton.Ben kodu budur çalışmıyor SID: 000B key : 34 53 45 00 34 53 45 00.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz!

Hungary to ask for help from you. The IDMAN TV looking for a new code. Receivers: Opticum Orton or used. This code will not work SID: 000B key : 34 53 45 00 34 53 45 00.
    Thanks in advance for your help!
  • İdman Tv nin şu anda çalışan en güncel biss'i keyini bilen varmı arkadaşlar ?
  • Yaa bnde HERZ 37000 kullanıyorum ama biss menüsünü bulamıyorum yardımcı olur musunuz
  • Arkadaşlar bazı uydu alıcılarda idman tv feed tv ile tetikleme yapılarak çalışıyor. Az tv de sorun yok. Yalnız bir süre önce feed tvnin içeriği mobility channel olarak değişti ve şifre olayı kalktı. Dolayısıyla tetikleme işe yaramıyor. Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

• Bir önceki mesajımda belirttiğim tetikleme problemini çözdüm. Türksatta intercom adlı radyo kanalı idman tv için tetikleme yapıyor. Önce idman tv ye gidip şifre yazısını görünce intercom sonra tekrar idmana gelip biraz bekleyince açılıyor.

• Next 7500 fta ile bu şekilde açtım.

010965 ( kanalın frekansıyla aynı olacak )

0F

34 53 45 34 53 45 00 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macrinius -- 13 Ocak 2013; 16:57:35 >
  • next minix güncel biss key yazar mısınız?
  • Arkadaşlar sadece biss keyi girince oluyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdman tv herhalde artik premier kigi maclarini gostermiyor ya da farkli bir frekansa gecti... Ne zaman acsam ya box ya da voleybol maci var... Sifreyide cozduk ama mac yayini yok ... Eskiden ntvspor da altyaziyi gorup idman a gecerdik , maci da gayet guzel izlerdik... Simdi malesef abuk sabuk seyler var ...

• bazı maçları aztv veriyor siz birde bu kanaldan takip edin reyting hesabı yani............
  • Bravoo minix var bende bulamadım biss girme yerini yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: orontes_asi

İdman tv herhalde artik premier kigi maclarini gostermiyor ya da farkli bir frekansa gecti... Ne zaman acsam ya box ya da voleybol maci var... Sifreyide cozduk ama mac yayini yok ... Eskiden ntvspor da altyaziyi gorup idman a gecerdik , maci da gayet guzel izlerdik... Simdi malesef abuk sabuk seyler var ...

bu gün mencester city maçı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Orijinalden alıntı: orontes_asi

İdman tv herhalde artik premier kigi maclarini gostermiyor ya da farkli bir frekansa gecti... Ne zaman acsam ya box ya da voleybol maci var... Sifreyide cozduk ama mac yayini yok ... Eskiden ntvspor da altyaziyi gorup idman a gecerdik , maci da gayet guzel izlerdik... Simdi malesef abuk sabuk seyler var ...

bu gün mencester city maçı vardı

Enteresan... En azindan pl den vazgecmediklerini bilmek biraz olsun yuregimize su serpti...

• Beyler biss key nedir ben yazıyorm olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreambox DM500S ile İdman TV biss key çözebilen var mı?
  • İdman tv soronun çözüldümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Bean

Dreambox DM500S ile İdman TV biss key çözebilen var mı?

MGccam 1.30 kullanmalısın dostum.Ve sofkeyleri güncel tut ve Cccam 2,3,0 versiyonuda dene bu ikisi mutlaka olmalı...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.