Şimdi Ara

İDO’dan Digiturk Sporun Yıldızı paketine %33 indirim! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
6.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: freeheart44

mevcut üyeliğin üstüne alabiln varm

Bunu bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Hd fiyat.

• HD fiyat. Eutelsat düşünen için güzel kampanya.

Alternatif olarak Yalıspor kampanyası var ben oradn aldım çünkü Turksat seçilebiliyor. 950 TL/taksit, 250 TL de hediye çeki veriyor. Spor malzemesi alacak olan için mantıklı.
  • Eutelsat nedir? Binamızda 3-4 adet çanak anten mevcut. Bunlardan birinin Eutelsat olup olmadığını nasıl anlayabilirim arkadaşlar?
  • yine de pahalı bence.. tetikçi hakemlerin olduğu bir lige bu kadar para vermek içimden gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

12 Aylık Ailenin Yıldızı Paketi: 25 TL x 8 ay
    12 Aylık Sporun Yıldızı Paketi: 99 TL x 8 ay
    http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-kullanin/kampanyalar/kamp8739/cardfinans-bireysel-kredi-kartlarina-digiturk-indi.aspx

http://bihaftasonumvar.com/kampanya/49?utm_source=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_campaign=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral

teklif geldi,

1 ay bedava+12 ay
    888 tl/13 ay
    68 tl

Sporun Yıldızları Paketi
    + HD Plus kutu
    + 1 belgesel
    + 1 dizi paketi
    + 12 ay ücretsiz servis
    + 3 ay film ,dizi paketi

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

12 Aylık Ailenin Yıldızı Paketi: 25 TL x 8 ay
    12 Aylık Sporun Yıldızı Paketi: 99 TL x 8 ay
    http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-kullanin/kampanyalar/kamp8739/cardfinans-bireysel-kredi-kartlarina-digiturk-indi.aspx

http://bihaftasonumvar.com/kampanya/49?utm_source=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_campaign=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral

turksat mı eutelsat mı?
    eutelsatda çanak dahil mi acaba?

• Eutelsat

Sistem hazır zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

iptal faksı çektim. aylık 79 tl teklif ettiler. 2 ay da dondurma hakkım varmış. temmuz ağustosta dondurursunuz dediler. ( 79 x 12 ) / 14 = 67'ye geliyor. Kabul etmedim. Sonra ben aradım. İdo kampanyası var onun hakkında bilgi almak istiyorum dedim. Kampanya kredi kartına 790 TL'ymiş. Bazı kartları saydı 8 taksit yapabileceğim (hangileri olduğunu hatırlamıyorum). Kaydınızı aliym sizi arasınlar dedi. Tamam ama daha bilet almadım, bilet almaya gerek var mı İDO'dan dedim. Yok gerek yok dedi müşteri temsilcisi.

Bu arada ben turksat'tım, eutelsat'a geçmek durumundaymış bu kapmanyaya göre.

Hocam neden 14 aya boluyorsun? o ayda sana hizmet vermiyorlar ki... eger tamamen dondurmazsan ve sadece beinspor paketini dondursan da bir alt pakete gecirirler ve onun parasini o aylarda tahsil ederler.

• Arkadaşlar bu kampanyadan yararlandım fakat başta 790 TL denilen şey kurulumdan sonra parayı ödemek için digitürkü aradığımızda 950 TL'ye çektiler şimdide. Ben anlamıyorum bu firmayı. Henüz parayı ödemedik cihaz falan geldi kurulum yapıldı ama para ödenmediği için kanallar açık değil. Pazartesi günü gelen servisi arayacağım. Onun dışında bizim oturduğumuz site yeni yapıldı. Binada Eutelsat sistem var fakat çanakta yer olmadığı için çoğaltıcı mı dağıtıcı mı öyle bir şey taktılar çanağa onun içinde 160 TL para aldılar. Benim odaya eutelsat gelmiyordu turksat geliyordu. Çanak olduğu halde 160 TL aldılar. Bunuda sordum en ince detayına kadar parayı vermeden önce adam diyor ki çanakta bağlayabilecek yer olmadığı için çoğaltıcı takmam lazım 160 TL ücreti var falan. O parayıda mecbur verdik yoksa yapmayacaklardı. Onun üstüne 790 TL denilen İDO kampanyası şimdi 950 TL diyorlar ben anlamadım cidden ne yapacağımı şaşırdım. Bilgi sahibi olan arkadaş var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Arkadaşlar bu kampanyadan yararlandım fakat başta 790 TL denilen şey kurulumdan sonra parayı ödemek için digitürkü aradığımızda 950 TL'ye çektiler şimdide. Ben anlamıyorum bu firmayı. Henüz parayı ödemedik cihaz falan geldi kurulum yapıldı ama para ödenmediği için kanallar açık değil. Pazartesi günü gelen servisi arayacağım. Onun dışında bizim oturduğumuz site yeni yapıldı. Binada Eutelsat sistem var fakat çanakta yer olmadığı için çoğaltıcı mı dağıtıcı mı öyle bir şey taktılar çanağa onun içinde 160 TL para aldılar. Benim odaya eutelsat gelmiyordu turksat geliyordu. Çanak olduğu halde 160 TL aldılar. Bunuda sordum en ince detayına kadar parayı vermeden önce adam diyor ki çanakta bağlayabilecek yer olmadığı için çoğaltıcı takmam lazım 160 TL ücreti var falan. O parayıda mecbur verdik yoksa yapmayacaklardı. Onun üstüne 790 TL denilen İDO kampanyası şimdi 950 TL diyorlar ben anlamadım cidden ne yapacağımı şaşırdım. Bilgi sahibi olan arkadaş var mı?

değiştirdiğini ve yer olmadığını gördünüzmü aynısı benim başıma geldi.sonradan baktım eskisini çıkarıp yenisini koymuşlar 1 giriş 4 çıkışlı yani yalan söylemişler yer yok diye ben şikayet ile paramı geri almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: scream__82

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Arkadaşlar bu kampanyadan yararlandım fakat başta 790 TL denilen şey kurulumdan sonra parayı ödemek için digitürkü aradığımızda 950 TL'ye çektiler şimdide. Ben anlamıyorum bu firmayı. Henüz parayı ödemedik cihaz falan geldi kurulum yapıldı ama para ödenmediği için kanallar açık değil. Pazartesi günü gelen servisi arayacağım. Onun dışında bizim oturduğumuz site yeni yapıldı. Binada Eutelsat sistem var fakat çanakta yer olmadığı için çoğaltıcı mı dağıtıcı mı öyle bir şey taktılar çanağa onun içinde 160 TL para aldılar. Benim odaya eutelsat gelmiyordu turksat geliyordu. Çanak olduğu halde 160 TL aldılar. Bunuda sordum en ince detayına kadar parayı vermeden önce adam diyor ki çanakta bağlayabilecek yer olmadığı için çoğaltıcı takmam lazım 160 TL ücreti var falan. O parayıda mecbur verdik yoksa yapmayacaklardı. Onun üstüne 790 TL denilen İDO kampanyası şimdi 950 TL diyorlar ben anlamadım cidden ne yapacağımı şaşırdım. Bilgi sahibi olan arkadaş var mı?

değiştirdiğini ve yer olmadığını gördünüzmü aynısı benim başıma geldi.sonradan baktım eskisini çıkarıp yenisini koymuşlar 1 giriş 4 çıkışlı yani yalan söylemişler yer yok diye ben şikayet ile paramı geri almıştım.

Hocam çatıda olduğu için göremedim maalesef. Böyle bir durum olduğunda izlemem gereken yol nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yalıspor kampanyasından avantajix yapabilir miyiz?

• Merhabalar elinde bilet nosu olan var mı acaba kullanmayıp paylaşabilecek?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.