Merhaba Arkadaşlar,makinemde bir sorun var ama ne olduğunu anlayamadım,gerçi büyük ihtimal XP ile ilgili ama ... Belii bir süre ie7 yi kullandıktan sonra sayfalarda mouse ile sağ tık yapamıyorum,sağ tık menüğsü gelmiyor,aynı şey masaüstüne sağ tıklayınca da ya menü gelmiyor yada yarısı geliyor,o anda RAm a baktığımda 1,3 GB ı felan gösteriyor zten 2 GB ram toplamı , çok fazla program açık olmamasına rağmen o kadar RAM kullanması ilginç geliyor bana ,makine ilk açılışta 600 MB ram kullanıyor gösteriyorr.diğer bir problemde "Başlat" botununa bastığınmda Masaüstü geri gidiyor ve çekince tekrar ileri doğru gidiyor , yani bir hareketlenme var o durumda da.bu neyden kaynaklanabilir , ramlar 1GB - 800 MHZ lik ram , AMD işlemcim var.Yorumlarınıızı ve çözümlerini yazaiblirseniz çok sevinirim.Sorun Tespit işine Nerden nasıl başlayabilirim ?
Internet Explorer 8 Beta 1 kurun ve sayfaları "Emulate IE7" ayarıyla görüntüleyin. Aradaki hız farkı, stabilite, az sistem kullanmı ve rahatlık sizin sorununuzu çözecektir.