Şimdi Ara

IE 8i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda IE 8i aldım şimdi sıra geldi buna göre bir mp3 player ve gerekirse bir amfi almaya. Sorumda burda başlıyor mp3 player olarak ne almalıyım bazı yerler a864 ve ya a865 iyi uyar ie 8i'ye diyorlar ama burdada sormak istedim bunun dışında alcağım pmp'ın yanına amfi almakta lazımmıdır lazımsa ne almalıyım FiiO e6 yeterlimidir yada e11' dahamı iyi olur gibisinden yardımları duyabilirsem sevinirim. Son olarakta müziği yüksek seste dinlemeyi severim, dinlediğim müzik türleride dubstep ve metaldir arada bir diğer türlere takılırım. Şimdiden teşekkürler yardımlar ve öneriler için. Son olarakta fiyat bakımından almışken adam gibi almayı istiyorum o yüzden pek bir kısıtlama yok tabi aşırı uçuk fiyatlar dışında.

• IE8 i zaten A865 e takarsanız çılgınca bas olur metalden zevk alamazsınız. Dubstep dinlenir o ayrı. Daha tize yönelik bir cihaz arayın bence. Kulaklık zaten yeterli bası sağlar. Hele amfıyi de alınca. Ses renk uyumlarını bilemem ama Ipod Video+diymod, Sflo2, Hifiman hm602 gibi ürünler var. Tabi Türkiye de sıfırları yok. İkinci el ya da yurt dışı. Amfi içinse en azından bir E11 olmalı bence. Bu tavsiye niteliğinde bir yorum değildir. Sadece araştırabileceğiniz şeyler söyledim size. IE8 ya da sayılan ürünleri deneyenler tavsiye niteliğinde yorumlar yapabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ı nedense bir türlü sevemedim ama denemeye çalışırım ipod ile kulaklık geldiğinde. Onun dışında hm 602'ler 8gb heralde onun dışında harici sd kart yeri varmıdır bunlarda acaba? Çünkü benim için kapasiteside önemli playerın Sflo2'ide günlerdir araştırıyorum ama TR'de 2. elini bulamamıştım yabancı ülkedende gelmesini bekleyemiyorum hemencecik iş hallolsun düşüncesindeyim :D FiiO'ları Türkiye'de 0 bulabilceğim bir yer varmı yoksa ondadamı internete kaldım?
  • Hafıza kartı gırısi var diye biliyorum ben ama emin değilim. O ipod video da 5g veya 5.5g classic yani sıfırı yok. Diymmod bir tek onlarda yapılabildiği için. Diğerlerinin sesi üstün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevap için. Başka bilgisi olan yokmu bu konuda IE 8 geldi ama şu an elimdeki mp3'le tam hissini alamıyorumdur diye düşünüyorum. O yüzden acil lazım mp3 konusunda tavsiye hele ki IE 8'i olanlardan olursa daha da iyi olur. Yabancı ülkeden almak pek sorun olmaz o yüzden her türlü tavsiyeye vs.'e açığım. Şimdilik düşüncem S:flo2 ama tabi pek bilgim olmadan söylüyorum bunu. Eğer elinde S:flo2'si olupta satmak isteyen birileri olursada özel mesaj atabilir İst. içindeyse hemde bende denemiş olurum kulaklığı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.