ya internet explorer da uzun bi süre islem yapinca iexplorer hatasi veriyor ve explorer kapaniyo. ilk olarak explorer updateinden suphelendim.onu cektikten sora basladi bu olay. pek acil bi sorun degil ama nedenini merak ediyorum.
Sistemden kaynaklanan bir prob. bende uzun zamandır yaşıyordum . en saglam forumlarda atıyor beni explorer dan sistem yeniledim çözüm oldu bence
bilgisayarında mavi ekrana veya kernel32 gibi hata mesajları veriyo mu?
yok hayir hiç bi hata mesajiyla karsilasmadim. cok ender iexplorer hatasi veriyor iste ve explorer kapaniyo kendi kendine. bana bi zarari yok sadece merak benimki
Boşuna dememişlerdir damlaya damlaya göl olur diye:)) Bence ufak problemleri önemsemelisin yoksa bir gün eline alırsın bilgisayarını:))) IE yi yeniden kur derim.. Ve tüm patcleri yükle:)
arkadaşım aynı hata bendede var, ben sana nasıl kurtulduğumu söyleyeyim belki sende kurtulursun ( bu arada o ileride büyük sonuçlar doğuruyor) çalıştır>regedit yaz açılan yerden "run" klasörünü bul oradan iexplore u kaldır sonrada aradan iexplore adlı dosyayı bulup sil sorunun düzelir inşallah, bende internet hızınıda oldukça etkiliyordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme