yine Apple yine patent ihlali gerekçesiyle bu cihazda nasibini aldı hayırlı olsun tüm elmacılar sevinmeli kutlasınlar başarılrını
Apple kimseye rekabet etme şansı tanımıyor ve tekel olma yolunda ilerliyor.birisinin buna el atması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhantezel92
quote:
Orijinalden alıntı: sis xvier
quote:
Orijinalden alıntı: 16 GS 1905
Arkası HTC ye benzemiş sanki
yok canım olur mu hiç samsung gibi bir marka pardon dev marka başkasının tasarımını çalarmı sor samsungçulara kesin yapmamıştır sanki bizde göz yok biz körüz demi abi böyle şeyler pek yazma ban yapar seni samsungçular yukarda adam niye 5 mp değil yazmış ona bile eksi vermişler aman samsung a laf etme vatan haini çıkarsın bir anda aman diyim ...
samsungu tasarım hırsızı olarak suçlayacağınıza kendinize bakın siz hiç hayatınızda tablet bilgisayar üretip piyasaya sürdünüz mü?
Ne yani eleştirmek için ürün üretip piyasaya sunma şartı mı var ?
Müşteriysem daima en iyisini isterim. Eğer firma bunu karşılayamıyorsa, başka markanın ürünlerini tercih ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: carnador
quote:
quote:
quote:
yok canım olur mu hiç samsung gibi bir marka pardon dev marka başkasının tasarımını çalarmı sor samsungçulara kesin yapmamıştır sanki bizde göz yok biz körüz demi abi böyle şeyler pek yazma ban yapar seni samsungçular yukarda adam niye 5 mp değil yazmış ona bile eksi vermişler aman samsung a laf etme vatan haini çıkarsın bir anda aman diyim ...
samsungu tasarım hırsızı olarak suçlayacağınıza kendinize bakın siz hiç hayatınızda tablet bilgisayar üretip piyasaya sürdünüz mü?
Müşteriysem daima en iyisini isterim. Eğer firma bunu karşılayamıyorsa, başka markanın ürünlerini tercih ederim.
en iyisini yapanlar mevcut ki taamül edemeyenler de mevcut IFA fuarının daha 2. gününde son derece rekabetçi ürünü kaldırtan ancak taamülü olamayan kendisinden başkasına rekabet etme hakkı vermeyen bir firma olabilir mi yahu ama var o firma çürük Elma...
quote:
Orijinalden alıntı: aceleciburak
quote:
quote:
quote:
quote:
en iyisini yapanlar mevcut ki taamül edemeyenler de mevcut IFA fuarının daha 2. gününde son derece rekabetçi ürünü kaldırtan ancak taamülü olamayan kendisinden başkasına rekabet etme hakkı vermeyen bir firma olabilir mi yahu ama var o firma çürük Elma...
Sende bir ürünün liderliğini ele alsan ve belirli fikri geliştirip sunsan daha sonra aynısını kopyalayıp rant sağlamaya çalışsalar , ne yapardın ?
Apple a taş atmak ne sana, ne de bana birşey kazandırıyor. Apple olmasa hala nokianın takoz telefonlarıyla devam edecektik ve neyseki samsung htc gibi markalar var ki apple piyasayı gönlünce yönetemiyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aceleciburak
quote:
quote:
quote:
quote:
Sende bir ürünün liderliğini ele alsan ve belirli fikri geliştirip sunsan daha sonra aynısını kopyalayıp rant sağlamaya çalışsalar , ne yapardın ?
Apple a taş atmak ne sana, ne de bana birşey kazandırıyor. Apple olmasa hala nokianın takoz telefonlarıyla devam edecektik ve neyseki samsung htc gibi markalar var ki apple piyasayı gönlünce yönetemiyor.
Apple haklı değil daha cihaz hiç satışa çıkmamışken sadece fuarda tanıtılıyoken cihazın yasaklanmasının tek bir anlamı var ipad 3 çıkmadan piyasaya rekabetçi bir ürün sokmama gayretinde elinden geldiğince önemli ayrıntı burada
bi cihaz üretirsin ama çevrendeki her firmaya rekabet ve ticaret verirsin apple manesef bunu yapmıyor benim dikkat çekmek istediğim bu patent biraz bunun kilıf mantığı oldu Apple tek güvendiğide bu zaten
Tam hayallerimde ki tablet! Kitap ve çizgi roman okumak için ideal.
Nfc yok, illa ki birşeyi eksik yapacaklar
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Nfc yok, illa ki birşeyi eksik yapacaklar
Eşşek kadar tableti migros kasasında okutmaya çalışırken düşündüm kendimi. Garip geldi.
arkadaşlar bu tablet ne zaman çıkacak? Daha doğrusu artık çıkma ihtimali var mı? (IFA dan kaldırılması iyiye işaret değil sanırım)
Çıkış tarihi içeriden alınan bilgilere göre Aralık sonu ya da Ocak ortası gibi geliyor. Fiyatı biraz tahmin edilenden yukarı olacak gibi. 660€ İskandinav ülkelerindeki fiyatların ortalaması durum böyle olunca fiyat ciddi demek oluyor.
Ama benim tahminim Samsung, İpad Mart ayında tanıtım yapacak söylentilerinden ve yasal durumlardan dolayı ürünü Şubat gibi ya da Ocak sonu gibi piyasaya sürer geliyor bana ancak 660€ civarı bir fiyat çok fazla bence.
Ben ki Ipad düşünürken bu cihazla ilgilenmeye başladım testler ve özellikler (donanım) çok başarılı.
Ancak 660€ çok pahalı bir tablet için.
Sorum şu. Bu cihaz çıkmadıysa yani satışta değilse ve hatta fiyatı dahil belli değilse bunlar nasıl test etmiş evcağızlarında ve kafelerde ????