artis artis takılıyordun barda. sonra kızın biriyle dans ettin sonra arabayla eve gittiniz muhhabbet filan kıza ilgilendiğin spor dallarından bahsettin sonra pul koleksiyonunu gösterdin sonra aranızada duygusal bir bağ oluştu ... sonrada bir keyif sigarası
quote:
Orjinalden alıntı: Crimin4L_
, , , , , , , , , , , ,
ben bunu anladım çok komik ilk telefonla tutuo arabayla alıo aşk ifadesi sonra arabayla geri dünolar sonra ........... sonra içiolar fln gresini anlarsınız zuha
quote:
Orjinalden alıntı: CemSönmez
artis artis takılıyordun barda. sonra kızın biriyle dans ettin sonra arabayla eve gittiniz muhhabbet filan kıza ilgilendiğin spor dallarından bahsettin sonra pul koleksiyonunu gösterdin sonra aranızada duygusal bir bağ oluştu ... sonrada bir keyif sigarası
Helal olsun nan çoğunu bildin.
quote:
bu inkorrektinki içindi
simurg : alıntıyı baştan sona bidaha oku
quote:
Orjinalden alıntı: Incorrect.Name
quote:
Orjinalden alıntı: simurg
quote:
-->
bben ne anlattım
Kısaca Çağdaş aramış
@Cem yalansa yalan de..
Hadi şunu bilin..
adam ot çekmiş , sevgilisiyle buluşmaya gitmiş daha sonra sevgilisiyle oynaştıkdan sonra araba kullanırken yolda bunu polis yakalamış sirenden bağırmış polis arabayı kenara çek die , sonra polisle adam kavga etmişler tekvando yapmışlar sonra adama ceza kesmişler , adamın suraı bembeyaz olmuş cezayı görünce , daha sonra parayı ödemiş bi genel ev xD yapmış iyice rahatlamış sonrada evine giderken ıslık çalıyomuş
quote:
quote:
Helal olsun nan çoğunu bildin.
quote:
quote:
bu inkorrektinki içindi
simurg : alıntıyı baştan sona bidaha oku
Kızın birisi aramış kısmı nereden gelmiş Görmedim ben orayı
Bu acıklı hikayeyi kim bilecek bakalım..
al bunu
quote:
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
allah mesut bahtiyar eylesin
quote:
Orjinalden alıntı: Rhy
quote:
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
Hikayeyi duyamadım..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Rhy
quote:
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
Hikayeyi duyamadım..
bizim sitenin ifadeleri deiller..meçhul hikaye anlatamam..
yasa dışı evlilik teması
quote:
Orjinalden alıntı: aksoy93
bak simdi anadım ..
adam gördüğümüz gibi kemençe çalıo sora adamın biri gelio kırıo onu sora ağlıosun sora aklına bişi gelio gidiosun dövüş öreniosun falan çıldırıosun sora adamı dövme anının gelmesini bekliosun sora adamı buluosun dövüosun arkasından pandik hareketi yapıosun
quote:
Orjinalden alıntı: angelmad
quote:
Orjinalden alıntı: aksoy93
bak simdi anadım ..
adam gördüğümüz gibi kemençe çalıo sora adamın biri gelio kırıo onu sora ağlıosun sora aklına bişi gelio gidiosun dövüş öreniosun falan çıldırıosun sora adamı dövme anının gelmesini bekliosun sora adamı buluosun dövüosun arkasından pandik hareketi yapıosun
Buraya kadar doğru.Adamı bulduktan sonra o bizim dövüyo ve bizde barış işareti mi neyse ondan yapıyoz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme