Şimdi Ara

ifastnet.com da joomla kurulumu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarwww.ifastnet.com da joomla kurmaya çalıştım ama aşağıdaki bölümde takıldım kırmızı çizgiyle belirtilen yerlere ne yazmam lazım

ifastnet.com da joomla kurulumu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedolphin -- 10 Ocak 2007; 18:30:55 >

• Bunun için önce bir databasw oluşturmanız gerekiyor.
    Yönetim panelinizden myqsl e girip,veritababı oluşturun.
  • hostname genellikle localhosttur ama sen yine de panele girip bak
    mysql username mysql kullanıcı adını yazacaksın(mysql kullanısı oluştur ilk önce)
    mysql password mysql şifresi
    mysql database name buraya veritabanının ismini yazacaksın(veritabanı oluştur ilk önce)
  • hostname yerine sql2.ifastnet.com yazılıyor.
    mysql username yerine hesap alınırken kullanılan kullanıcı adı yazılıyor
    mysql password yerine hesap alınırken kullanılan şifre yazılıyor
    mysql databasename yerine "MYSQL" bölümünden oluşturulan veritabanının adına kullanıcı isminizi ve bir alt çizgi eklenerek yazılıyor. kullanıcı isminiz joomla ve veritabanı ismi 444 ise databasename yerine joomla_444 yazılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßæ

hostname yerine sql2.ifastnet.com yazılıyor.
    mysql username yerine hesap alınırken kullanılan kullanıcı adı yazılıyor
    mysql password yerine hesap alınırken kullanılan şifre yazılıyor
    mysql databasename yerine "MYSQL" bölümünden oluşturulan veritabanının adına kullanıcı isminizi ve bir alt çizgi eklenerek yazılıyor. kullanıcı isminiz joomla ve veritabanı ismi 444 ise databasename yerine joomla_444 yazılıyor.

Arkadaşında söylediği gibi ifastnet te hostname yerine localhost değil sql2.ifastnet.com yazıyorsun.Diğer kısımları yönetim panelinden mysql dan db oluşturacaksın.Hangi ismi verdiysen onu yazacaksın

• Arkadaş ifastnet joomlayı destekleyen bir host değil kursanda oluşturduğun her sayfayı kendi reklam sayfalarına yönlendiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.