Şimdi Ara

Ifixit.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum su ki internette apple batarya olarak uygun gorsugum site yaklasik bana kit + batarya+ kargo 36 amerikan dolarina patladi , ileride patlar mi orjinal urun mu yoksa klasik aliexpress urunumu satin aldigim bide istanbula kargo kac gunde ulasir tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DimitriVegas D kullanıcısına yanıt
    Orjinal Apple ürünü değil ki (orjinal Apple parçalarına sadece Apple Store'lar ulaşabilir) ama Apple'ın standartlarına uygun bir şekilde üretilmiş batarya. Dikkat ederseniz o yüzden bataryanın üstünde ki Apple yazısı falan silinmiş oluyor çünkü bu Apple'a ait bir batarya değil. Fakat en önemli nokta bu bataryalar sıfır ve kalitesi iyi. Yani aliexpress'ten alacağınız ne olduğu belli olmayan ve genelde yüksek battery cycle sayıları olan, kapasitesi düşmüş ve daha önce kullanılmış bataryalardan değil. Battery cycle sayısı sıfır veya bir oluyor, pilin sağlığı da %100 oluyor. Yani iyi bir seçim yapmışsınız hocam

• ifixit candır, telefonuma ekran aldım oradan iP5'in kendi ekranından daha iyi çıktı. Ne sarılık var ne kenar pixellerinde bozulmalar. Ekranı da boşa aldım bir yanlış yönlendirilme sonucu gerçi ama olsun almışken kullanayım dedim hiç orjinal ekranını aramıyorum.

Benim batarya da perte ayrılmak üzere ben de bir batarya almayı düşünüyorum ordan. Firma güven verdi bana en pahalı parçasındaki kalitesiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 4 Şubat 2015; 1:07:49 >
  • Evet en kaliteli urunler burda ama kargo fiyati cok fazla ondan biraz yakindim ama patlama filan olmadiktan kalitesi iyi olduktan sonra eminim sikinti cikmaz tesekkurler

Telefondan yazdigim icin turkce harfler kullanamadim kusura bakmayin

• ifixit en iyi en uyumlu ürünleri satıyor sıkıntı yaşamazsınız.
  • kargom hala elime ulaşmadı acaba ifixit.com a mesaj atayım mı ? mail adresini bilen var mı ?
  • Bende yeni sipariş verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    pdateknoloji.com güvenilirmi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raist_can

Bende yeni sipariş verdim.

Hocam cok memnun kalacaksiniz telefona renk gelecek emin olun

• Kaç günde gelir sizce. Birde bende ekrana yapıştırılan o zımbırtıdan yok çok mu lazım ?
  • Raist_can kullanıcısına yanıt
    ekrana yapıstırılan zımbırtıdan kastınız ekranı cıkarmak icin vakum yaratan şey ise kesinlikle lazım , işin en zor kısmı ekranı çıkarmak , yani benim en cok zorlandığım benim 16 günde geldi , iyi seçim yapmışsın ifixit.com candır
  • Aynen vakumdan bahsediyorum. Normal bir vakum alsak olur mu acaba. ? Birde eğer taktıysan nasıl memnun musun. ? Ben batarya durumu nasıl öğrenelirim. Paralı diyorlar ama 1-2 tl bişi ise alırım uygulamayı önemli değil. Dikkat etmem gereken bir şey varsa söyler misin ? Bataryadan memnun musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raist_can -- 21 Şubat 2015; 12:54:27 >
  • Bataryadan memnunum cok iyi gidiyor ve ekrani cikarmak zodr onun disinda zor olan bisey yok vakum dediim kucukke. Yalayip cama yapistirirduk ya o bence hemen siparis ver internettende indirim kodu arat

• Satın alırım olmadı buradan. Satılır ne de olsa 1-2 tl bişidir herhalde. Valla son 1-2 gündür batarya tamamen öldü. Umarım yenisi 24 saat tam anlamıyla gider. 6 gb internet paketim var. Haliyle hep 3g acık ve kullanımda :) inş iyi gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DimitriVegas

Bataryadan memnunum cok iyi gidiyor ve ekrani cikarmak zodr onun disinda zor olan bisey yok vakum dediim kucukke. Yalayip cama yapistirirduk ya o bence hemen siparis ver internettende indirim kodu arat

Selam ;

2. Ayın 20'sinde sipariş vermiştim ama verdikleri adresten kontrol edemiyorumda. Ne zmn gelir batarya ixifitten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raist_can

quote:

Orijinalden alıntı: DimitriVegas

Bataryadan memnunum cok iyi gidiyor ve ekrani cikarmak zodr onun disinda zor olan bisey yok vakum dediim kucukke. Yalayip cama yapistirirduk ya o bence hemen siparis ver internettende indirim kodu arat

Selam ;

2. Ayın 20'sinde sipariş vermiştim ama verdikleri adresten kontrol edemiyorumda. Ne zmn gelir batarya ixifitten.

Sanirsam en ucuz kargoyu sectiniz bende takip edemiyordum ama soyle bisey diyim adamlara mail atin biraz atar yapin ertesi gun kapinizda benim sahsen oyle oldu saka bi yana gelir 2-3 gune

• Şimdi mail attım. Yardım için teşekkür ederim.

• ifixit'in sattığı batarya elbette Apple'ın ürettiği batarya değil ama üretim kalitesi iyidir ve genel geçer Apple standartlarına göre üretim yaptığından sorunsuzdur.

Güzel tercih..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • De-box.com U da öneririm ben kendime ve çevreme 5 tane aldım gayet iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.