< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 29 Ağustos 2022; 2:15:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İftiraya uğradım, dava açacağım, bir kaç sorum var.
-
-
Olay gerçekten anlattığın gibi mi . Bir şeyler eksik gibi . Adam sana durduk yere neden hakaret edip , vursun? Önceden aranda musibet olan biri mi ?
Pazar da senin garip davranışların mi oldu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu kilit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 29 Ağustos 2022; 2:15:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi bunlar senin iddian . Konuya dönecek olursak adamı nasıl bulacaksın onu anlamadım. İlk defa pazarda gördüğün bir adam. Ortada kamera da yok . Adamı bulman imkansız bence.
Konu kilit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 29 Ağustos 2022; 2:16:0 >
Bilemiyorum . Eğer kesin dava açmak istiyorsan bir avukata danış.
Konu kilit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 29 Ağustos 2022; 2:16:30 >
Önceden bunun bilgisini yasal yollardan alamazsınız. Şu gün şu saatte böyle birisi bana haksız yere vurdu diye savcılığa gidersiniz ikna olursa şikayetinizi alır polis bakar eder kamera kayıtlarına bulabilirse kimlik tespiti yapar sonra da adama celp gider. Mahkemede görüşürsünüz. Ama biraz safça bir tipe benziyorsunuz. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyleykenboyle -- 28 Ağustos 2022; 2:48:16 > -
Vursaydın bi tane davaya gerek kalmazdi.Rahatlardın.
-
Kendin halletmek istiyorsan o anda neden halletmedin? Çalıştığın yerdekiler o adamı göster demiş
Konu kilit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 29 Ağustos 2022; 2:16:16 >
Aradan günler geçtikten sonra kimse olaya tanıklık etmez. Kimse olayı hatırlamaz, kişiyi hatırlamaz. Dava açabilirsin ama alacağın para düşük olur. Tanıkları hatırlamadıkları bir olay için mahkemeye nasıl getirteceksin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X