Şimdi Ara

Ig thanos vs Justice League ve Avengers (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
3.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cracx

Bu mesaj silindi.
    Sayılır
  • Yeminle senin aptal konularının popüler'e girmesinden bıktım artık, sanırım ülkedeki en işsiz insan falansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thusmaa

Yeminle senin aptal konularının popüler'e girmesinden bıktım artık, sanırım ülkedeki en işsiz insan falansın.
    Herkesin zevki farklıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu VS'yi baştan sona anlatıyorum anlayan anlar..

Şimdi dalıyorlar Thanosa.. Sentry'nin çok yönlülüğü var Thorun god blastı Sentry çok yönlülüğüm var diyince Thanos ölecek gibi oluyor. Çünkü çok yönlülüğüm var diyor. Sonra Thor God blast atıyor ve Thanos'u öldürüyorlar.. Thor nede olsa bir tanrı ve god blast çok güçlü bir saldırı..

Bunlar giderken hulk reis geliyor elinin tersiyle Sentrye bir çakıyor Andromeda galaksisine gönderiyor Sentryi ve Sentry ölüyor.. Thor god blast atıyor bir bakıyor Hulk reis god blastı ağzıyla tanklıyor.. Sonra avucunun içiyle bi çakıyor öteki güneş sistemine kadar gidiyor Thor.. ve Thorda ölüyor hikaye burda bitiyor Sentry ve Thora Allahtan rahmet diliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope_Of_World -- 9 Ağustos 2018; 18:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelTownley

Herkesin zevki farklıdır

Alıntıları Göster
    Farkettiysen çizgi roman konularının değil senin konularının diyor yani Gerçek Bilgi'den bahsediyor
  • Thusmaa kullanıcısına yanıt
    kardeşim tek başıma popülere sokmuyorum ben bu konuda toplasan 5 - 6 mesajım vardır. konularımızın popülere girmesinin sebebi aralarında tartışmaları oluyor. bana işsiz filan demişsin ama seninde saçma bulduğun bir şeye cevap yazman senin daha işsiz olduğunu gösterir.
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    bir şey sorcam bu konuda kaç tane mesajım var benim popülere siz taşıyosunuz ona buna çatarak haberiniz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Bu VS'yi baştan sona anlatıyorum anlayan anlar..

Şimdi dalıyorlar Thanosa.. Sentry'nin çok yönlülüğü var Thorun god blastı Sentry çok yönlülüğüm var diyince Thanos ölecek gibi oluyor. Çünkü çok yönlülüğüm var diyor. Sonra Thor God blast atıyor ve Thanos'u öldürüyorlar.. Thor nede olsa bir tanrı ve god blast çok güçlü bir saldırı..

Bunlar giderken hulk reis geliyor elinin tersiyle Sentrye bir çakıyor Andromeda galaksisine gönderiyor Sentryi ve Sentry ölüyor.. Thor god blast atıyor bir bakıyor Hulk reis god blastı ağzıyla tanklıyor.. Sonra avucunun içiyle bi çakıyor öteki güneş sistemine kadar gidiyor Thor.. ve Thorda ölüyor hikaye burda bitiyor Sentry ve Thora Allahtan rahmet diliyoruz
    Justice League de arada kaynıyor biz aradan kaçalım diyorlar gidiyorlar

Güzel ironi

• quote:

Farkettiysen çizgi roman konularının değil senin konularının diyor yani Gerçek Bilgi'den bahsediyor

Alıntıları Göster
    Tamam tamam

• quote:

Justice League de arada kaynıyor biz aradan kaçalım diyorlar gidiyorlar

Güzel ironi

Alıntıları Göster
    JL'ye ne gerek var ? Hem olsada hulk reis tek tokatta onlarıda öldürür

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

bir şey sorcam bu konuda kaç tane mesajım var benim popülere siz taşıyosunuz ona buna çatarak haberiniz yok
    Hayır o açtığın konuların saçma olduğundan bahsediyor popülere taşınmasından değil
  • quote:

JL'ye ne gerek var ? Hem olsada hulk reis tek tokatta onlarıda öldürür

Alıntıları Göster
    Aynen

• quote:

Hayır o açtığın konuların saçma olduğundan bahsediyor popülere taşınmasından değil

Alıntıları Göster
    Bu saçmalıksa eğer içeride sen de varsın

adamın cümlesini görmesek kandıracaksın bizi.
    [Yeminle senin aptal konularının popüler'e girmesinden bıktım artık, sanırım ülkedeki en işsiz insan falansın ]
    gördüğün gibi benim aptal konularımın popülere girmesinden bıkmış. popülerede ben taşımıyorum siz taşıyosunuz. o kadarda uyardım konu dışında konuşmayın diye yine konuştunuz.
  • quote:

Bu saçmalıksa eğer içeride sen de varsın

Alıntıları Göster
    Ya laf soktuğunu felanmı sanıyosun velet
  • IG Thanos iki takımı üst üste koyup , tekler

Bu arada Shazam 'in mekaniğini bilmeyen bazı arkadaşlar, kendi hayal dünyalarının dinamikleriyle sürekli bir şeyler uyduruyorlar . Shazam ,sizin savunduğunuz kahramanların bir çoğunu rahatlıkla tekleyebilecek bir karakter . Hadi size hitap etmiyor,çizgi romanlarını okumuyorsunuz. Üşenmeyin, bari açın da başarılarına bakın. Burada sözüm ona 'feat feat' diye gezen arkadaşlar konu sevmedikleri karakterlere gelince birden varsayımcı oluyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

adamın cümlesini görmesek kandıracaksın bizi.
    [Yeminle senin aptal konularının popüler'e girmesinden bıktım artık, sanırım ülkedeki en işsiz insan falansın ]
    gördüğün gibi benim aptal konularımın popülere girmesinden bıkmış. popülerede ben taşımıyorum siz taşıyosunuz. o kadarda uyardım konu dışında konuşmayın diye yine konuştunuz.
    Aptal konularının diyor farkettiysen.. Popülere biz taşıyoruz ama aptal konuları açtığını söylüyor.. Soralım kendisine istiyosan ?
  • quote:

Ya laf soktuğunu felanmı sanıyosun velet

Alıntıları Göster
    Bak işte ben döle ne dedim bu ne diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyJ

IG Thanos iki takımı üst üste koyup , tekler

Bu arada Shazam 'in mekaniğini bilmeyen bazı arkadaşlar, kendi hayal dünyalarının dinamikleriyle sürekli bir şeyler uyduruyorlar . Shazam ,sizin savunduğunuz kahramanların bir çoğunu rahatlıkla tekleyebilecek bir karakter . Hadi size hitap etmiyor,çizgi romanlarını okumuyorsunuz. Üşenmeyin, bari açın da başarılarına bakın. Burada sözüm ona 'feat feat' diye gezen arkadaşlar konu sevmedikleri karakterlere gelince birden varsayımcı oluyor ...
    En mantıklı konuşan sizsiniz burda.. Shazam Lobonun yüzünü yumruklayarak parçalayan biriymiş.. Ve yumruktan çıkan sesler başka yıldız sistemlerinden duyuluyormuş..

senin aptal konularının popülere girmesinden bıktım artık diyor. hem konuma aptal diyor hemde popülere girmesinden rahatsız oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.