< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Iga Nefropatisi - Berger Hastalığı (3. sayfa)
-
-
Merhaba ben de yeni tanı aldım. Maalesef böbrek yetmezliği aşamasındayım. aynı zamanda Ankilozan Spondilit hastasıyım.40 yaşındayım. Telegram grubu varsa ben de katılmak isterim. Moral olarak çöktüm biraz iyi gelir diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Öncelikle aşağıda da yazıldığı gibi bilinen bir tedavisi yok. Çünkü bağışıklık sistemi kaynaklı bir hastalık. Nezle, grip, üşütme vb üşütme ve solunum yolu hastalıklarına karşı dikkatli olunmalı. Çünkü benim hematüri (idrarda kan) ataklarım bu sebeplerle başlıyor ve sancılı-ağrılı oluyordu. 2011 yılından beri bu hastalıkla uğraşıyorum. Çok büyük özel bir hastanenin doktoru "15 yıl gibi bir süren var" demişti. Burdan kendisine selamlarımı iletiyorum. Kimse kimseye hayat veya süre biçemez. Düzenli ve dengeli beslenme, düzenli doktor kontrolü, fazla yormayan yürüyüş-bisiklet-yüzme gibi sporlar, verilen ilaçların düzenli kullanımı, hastalıktan korunma (toplu taşıma kullanmama vs) gibi kalemlere dikkat edildiğinde erken teşhisin de yardımıyla bir sorun çıkmıyor. Zaten doktorlarım da bu şekilde konuşuyorlar. Korkmayın, doktorları dinleyin. Sağdan soldan maydonoz kürü vs. gibi kaynatıldığında değişik tepkimelere girip kimyasallar ortaya çıkaran şeylere bulaşmayın.
-
Merhaba, bir ara whatsapp grubu kurduk ancak olay başka yerlere gitmeye başladı ve ben ayrıldım. Bu tarz grupların amacı, ilaç vs tavsiyesi yerine hastalıkla mücadele, ataklarla başa çıkma, moral ve motivasyon olmalı. Bir internet sitesi açmayı düşünüyorum, instagram hesabı da oluşturacağım. Tamamladığımda buradan bilgilendirme yaparım. Geçmiş olsun.
-
Merhaba, genelde altta yatan bir hastalık olması gerektiğinden bahsediliyor. Bende bulunamadı. Sizin ankilozan spondilitmiş. Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X