Şimdi Ara

IGN sitesinde yayınladığı Xbox vs PS3 karşılaştırması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mj 23

quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

biri oyunu 2 seneden kısa bir sürede geliştirir,zamanında çıkartır ve hayrnlarına sunar,yılın yarış oyunu ödülü alır herkes sabah akşam oynar,diğeri 5 yıl yapım aşamasında sürekli vaatlr sürekli skandaller,ertelenmeler ve daha nezaman çıkacağı belli olmayan,ps4e çıkabileceğinden bile söz edilen bir oyun ayrıca xbox da forza 3, 5 yıl yapımda olsun bak bakalım ortaya gt5 kadar oyun çıkar mı çıkmazmı?

halo yu kaç yılda yapıyolarda bişe mi çıkıyor sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Biri 1080p'de oyun içi kokpitli arabanın içini gösterek renderlar diğeri oyun içinde kokpiti bile gösteremez..Sonrada 11,5 kat güçlü derler.

Biri gelir ps3 de yerlere çim koyamaz aa eksikleri olur tek 1080p oyunugt olan konsola sonrada xbox dan güçlü derler
  • quote:

Yurka da verilen örneklerden GT5 i ele alırsak ,bu oyunun ps3ün inanılmaz uzaylı gücü yüzünden değil,detaylara çok fazla zaman harcayan (5 yıl)yapımcı yüzünden bu hale geldiğini öylemek hiç zor olmasa gerek,tabi görebilen gözlere!

Bu arada ben xbox tamircisi falan değilim (ğer o lafın bana ise),heykeltraşım!ama öğrencilik zamanımda xbox ile çok fazla uğraştığımdan ,teknik özelliklerine sizden daha hakim olabilirim,şu anda sadece modding ile uğraşıyorum zaman zaman ,bunun da tek sebebi xboxın mod işlemlerine daha uygun olması,yoksa ps3 için de yapılabilirdi.

Her iki konsola da sahibim,ikisinde de harika oyunlar var ama xboxı kesinlikle daha çok seviyrum ,bir kaç ex oyununda tabiki ps3 grfik bakımında daha üstün,bunun da nedeni çalıştıkları inanılmaz oyun yapımcıları ve oyunların yapıldığı yıllar süren süreçtir,multi oyunlardaki başarısı bu oyunların xboxda da en az ps3 kadar olabileceğini,hatta belkide daha iyi olabileceğini gösteriyor,her neyse bunu hiç bir zaman öğrenmenin bir yolu olduğunu düşünmüyorum...

Hocam konsol işinden çakmadığınız ortada, azimle s.çsam hacı Murat ile 240km basar demeye geliyor bu. Ne kadar detaylarla uğraşırsan uğraş kapasiten ne ise o kadarını yapabilirsin. Konsol çıkalı 5 yıl olmuş o detayı azmedip s.çarak yapan olmamış, olamamış. Bırakın artık hayal aleminde yüzmeyi, konsolun kapasitesi bu, kabul etseniz de bu, etmeseniz de bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 27 Ağustos 2010; 15:31:09 >

• quote:

quote:

quote:

Biri 1080p'de oyun içi kokpitli arabanın içini gösterek renderlar diğeri oyun içinde kokpiti bile gösteremez..Sonrada 11,5 kat güçlü derler.

biri oyunu 2 seneden kısa bir sürede geliştirir,zamanında çıkartır ve hayrnlarına sunar,yılın yarış oyunu ödülü alır herkes sabah akşam oynar,diğeri 5 yıl yapım aşamasında sürekli vaatlr sürekli skandaller,ertelenmeler ve daha nezaman çıkacağı belli olmayan,ps4e çıkabileceğinden bile söz edilen bir oyun ayrıca xbox da forza 3, 5 yıl yapımda olsun bak bakalım ortaya gt5 kadar oyun çıkar mı çıkmazmı?

Bu aralar xbox satışları iyi galiba,baksana satış yapmakdan oyun dünyasındaki gelişmelerden bi habersin.Yok kaç kez ertelenmiş, ps4'e çıkma ihtimali falan filan,çıkış tarihi zoraki yorumlar,mesajlar,hikayeler..Turn 10 en az polyphony kadar xbox da forzayı geliştirdi.İkisde 5 senedir kendi cihazlarını tanıyor.Tek fark biri 2 tane oyun çıkarmış diğeri bir tane.Yani zaman olsa daha iyi yapar tezin bu sayede çürüyüp gitmiş oluyor.Xboxcığınızı savunacak daha başka bir şeyler bulun bence.Turn 10 yapabileceğinin en iyisini yaptı.Photo mode'da ki araç detayını oyun içine yansıtamadılar.Yok zamandı falan hikaye.Güç varsa render gücün varsa çatır çatır yaparsın.Hem gt5p 2,5 sene önce çıktı.O zaman bile grafikleri süperdi.2 yılda adamlar oyun içi oyun dışı fark olmayan oyun yaptılar.Yani bu örnekle bile sizin zaman tezinizi çürüyüp gitmiş oluyor.Artık başka bir şeyler bulun.Merak etme bulamaz isen xbox satışların durmaz.Sen en hararetli bir şekilde xboxcığını savunmaya övmeye devam et.Nasıl olsa ekmek yiyorsun ondan.Kimse o hakkına karışamaz..

'
    Talihsiz ve 'epic fail' bir yorum olmuş hakikatten... 'Ne zaman çıkacağı belli olmayan, ps4'e çıkabileceğinden söz edilen'... ha.. Houston'dan Mars'a, cevap ver Mars...

• Bazı gerçekleri görmek için uzay hızına çıkmanız lazım galiba..

• GT5'te çim mim bişey yok la
  • quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

http://www.youtube.com/watch?v=QCmQz8WLEFM

Her kapışma ve karşılaşma konusunda olduğu gibi vidyolara giflere bakmak ve ikiside değil PURE FOOTBALL demek için geldim ve gidiyorum.

Eline sağlık dIsAstEr

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Bir zamanlar 360'ın gücünden dem vurup bugün sadece Live üzerine savunma kurman takdire şayan hocam...

Online oyunda hiç bir fark yok PSN vs Live olarak, hatta daha az lag ile oynayabiliyorsun. bir crosschat kalmış, bir de davet sistemi. Ama aynı oyunda iken PSN kesinlikle daha iyi...Fifa'yı hala PS3'te oynamıyor muydun sen?

Bu arada fark falan diyorsun da, son attact rate'lere bakmadın galiba???

hoca yine işine gelen kısma göre yorum yapmışsın...Takdire şayan olan kısım bu bence

İşlemci olarak 360 ın zayıf, GPU olarak güçlü oldugunu söyledim. Ama 360 ın avantajınında sistemi daha efektif kullanmayı kolaylaştırması demiştik
    Programlama kolaylıklarını, PS3 deki zorlukları, thread yönetimindeki zaaflarınıda yazdık konuştuk...Halada değişen birşey yok..Görünen köyde klavuz istemiyor.

Online oyunda PSN ve Live olarak daglar kadar fark var. Yok diye avunmaya gerek yok. İkisindede devamlı oynuyoruz, fark ortada. Görmek isteyen görüyor. Zaten bu farklardan dolayı online oyunları her zaman 360 da oynuyoruz. O nedenle multiplatform oyunları UK dede US dede 360 da daha fazla satıyor. Heralde fark olmadıgını savunan tek topluluk, PS türkiye el cihad defensive force ekibidir
    Zira yabancı forumlarda bunlar tartışılmaz bile...
    Ayrıca fark sadece lag le kıyaslanmaz. Oyuncuya sunulan konforla, içerikle, demolarla,free oyunlarlada kıyaslanır. Ben 360 da 3 sn de achievementları açıyorsam, arkadaşlarla kıyaslıyorsam, PS3 te manyak gibi menülerde gezip birde sync bekliyorsam daglar kadar fark vardır...
    Her oyunu indirip ücretsiz deneyebiliyorsam o kraldır. Parayı öde sonra oyna diyen mantığı yesinler. Savunmaya gerek yok bunları

Fifa yı PS3 te oynamamı kendine göre yorumlamışsın. Oysaki tek sebebi daha ucuz oldugu içindir. Ama pişmanmısın dersen , kesinlikle pişmanım..Fifa 11 i ne olursa olsun 360 a alacağım. Sıkıldım çünkü connection lost oyunlardan, lobby deki kuyu dibinden konuşur gibi gelen konuşmalardan...Ama şu var, PS3 e almış olmamda iyi olmuş, zira oynayacak exc i kalmadıgı ve kısa sürede tükendikleri için, SP3 ü açma sebebim olmuştur Fİfa 10..Yoksa kimbilir kaç update yerdik açtıgımızda

Attach ratelere gerek yok, haftalık PAL chartları takip etmen yeterli. US i geçtim artık, UK de bile geride...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 27 Ağustos 2010; 16:22:37 >

• Bi ara killzone bile tokatlayacak ps3ün bütün exlerini devirecek xboxın daha gücünün %70ini falan kullanıcak bir ex vardı hatırlarsanız

ALAN FAKE

Bu mudur ex ? grafikler 99 yılından kalma textureler ps2 grafiklerinden oyun zaten bir komedi.Peki ALAN FAKE kaç senede yapıldı ? GT5 in yapımından 3 sene daha fazla sürdü gülesim geliyor xbox kullanan ve onu savunanlara

Xboxın online konusunda tek farkı crosschat oda geldiği zaman live olayına para verene madalya vermek lazım PSN hem bedava hem live kadar hızlı lag denilen olaydan eser yok xbox fanboyların dediği gibi zaten en büyük cevap MAG denilen 256 kişilik oyunun nasıl LAG olmadan oynandığı bunların suratlarına kamyon gibi çarptı.Xboxta daha 32 kişilik online oyun kaç tane var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnCoDe86 -- 27 Ağustos 2010; 16:23:14 >

• alan Wake'e dil uzatan konsolunu satıp portable tetris ticaretine başlasın ve bıraksın bu işleri çok rica ediyorum
  • Fake'e benzemiyor.2009'DA ÜYE OLMUŞ.aMA HARBİ ŞU LAG KONUSU ESKİDE KALDI.pSN'DENEYSE XBOXDA DA AYNI İŞTE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervous breakdown

alan Wake'e dil uzatan konsolunu satıp portable tetris ticaretine başlasın ve bıraksın bu işleri çok rica ediyorum

Valla senin gibileride Amerikada game storeların önünde Alan wake kostümüyle oyun satarken görmek istiyoruz.Çocuklara dondurma harçlık falan vermeyide unutma bi zahmet yoksa oyunlarını almazlar tekmeyide basarlar münasip bir yerine
  • GT5 in 5 senede cikmasina dem vurup GRAFIK O YUZDEN IYI cunki diyenler ALAN WAKE yi gozden kaciriyor.. Gercekten burda bir alan wake tartismasi baslatmak istemem ama bazi yerlerde hic mi hic next gene yakisir bir durus sergilemiyordu.. Oda 5 sene gt de 5 sene napacaz simdi..

Ikinci olay LIVE olayi..
    Cross chat yokmus suymus buymus..
    10 milyon LIVE uyesi olsa yillik 50 eurodan 500000000 euro yapar ki bu parayi bana verin tr nin ekonomisini duzelteyim .
    Belese oyun oynuyorsunuz hala hayiflanip duruyorsunuz yaw.
  • quote:

Fake'e benzemiyor.2009'DA ÜYE OLMUŞ.aMA HARBİ ŞU LAG KONUSU ESKİDE KALDI.pSN'DENEYSE XBOXDA DA AYNI İŞTE..

Zaten ben lag olarak bahsetmiyorum. Üstte hocaya yazdım.

Nedir olm bu PSN in sync manyaklığı..U2 oyniyim dedim, 15 dk sync yaptı..Bu Ugur hangi trophy açmış diye bakayım diyorum 2 saat sync..Hadi leaaaaynn..Bumu süper sistem.
    Oyunda trophy acılır, ne acaba diye gireyim dedinmi yandın..Arada bul, birde atla zıpla menüler içinde. 360 da tek tuş abicim, tek tuş. Anında...Kıyaslamalar öyle. Davet, chat chut bunlarda zaten ezmiş geçmiş
    İçerik desen öyle
    Lag yok PSN de, varda demiyorum ama mesele bununla bitmiyor. Rakibindede lag yok, üstüne adam bir sürü şey sunuyor. Mesele o

EnCoDe86, uzanamıyorum dogru...Gözlerini açta imzaya bir bak, kendin gibi sanma herkesi. Zar zor almışsın, nimetten sayıyorsun çöp oyunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 27 Ağustos 2010; 16:33:59 >

• quote:

quote:

quote:

Bu aralar xbox satışları iyi galiba,baksana satış yapmakdan oyun dünyasındaki gelişmelerden bi habersin.Yok kaç kez ertelenmiş, ps4'e çıkma ihtimali falan filan,çıkış tarihi zoraki yorumlar,mesajlar,hikayeler..Turn 10 en az polyphony kadar xbox da forzayı geliştirdi.İkisde 5 senedir kendi cihazlarını tanıyor.Tek fark biri 2 tane oyun çıkarmış diğeri bir tane.Yani zaman olsa daha iyi yapar tezin bu sayede çürüyüp gitmiş oluyor.Xboxcığınızı savunacak daha başka bir şeyler bulun bence.Turn 10 yapabileceğinin en iyisini yaptı.Photo mode'da ki araç detayını oyun içine yansıtamadılar.Yok zamandı falan hikaye.Güç varsa render gücün varsa çatır çatır yaparsın.Hem gt5p 2,5 sene önce çıktı.O zaman bile grafikleri süperdi.2 yılda adamlar oyun içi oyun dışı fark olmayan oyun yaptılar.Yani bu örnekle bile sizin zaman tezinizi çürüyüp gitmiş oluyor.Artık başka bir şeyler bulun.Merak etme bulamaz isen xbox satışların durmaz.Sen en hararetli bir şekilde xboxcığını savunmaya övmeye devam et.Nasıl olsa ekmek yiyorsun ondan.Kimse o hakkına karışamaz..

sana cevap verme gibi bir ihtiyacım yok,seni bilen bilir zaten akıl yaşın 15in altında ,kızma ama gerçekten senin yaşını ben o civarlarda zannediyordum ,düşün artık gerisini

ama gerçekten çok saygısızsın,bana özel mesajdan da defalarca hakarette bulundun,şikayet ettim ama bilmiyorum uyarı aldın mı almadın mı orası artık yöneticilere kalmış,ama bu yok bilmem xbox dan ekmek yiyorsun gibi lafların haddını aşıyor,merak etme ekmek sıkıntısı yok bu tarafta xbox satışı yada tamiri da yapmadığımı sende çok iyi biliyorsun,ama sende olabilir bişeyler bak nickin de özetliyor herşeyi

• Koray tamam trophy olayına katılıyorum ama lag falan artık kalmadı.Bir de arayüz daha kullanışlı ve hızlı ona da bir şey demiyorum.Ama lag konusuna asla katılmam..

@Cry of Cyrus
    Eğer benim akıl yaşım 15'in altında ise seninki içler acısı o zaman...Epic fail mesajlarından bu belli oluyor zaten..

Ayrıca yalan konuşma ne zaman hakaret etmişim sana pm'den.Ben kimseye hakaret etmedim.Özellikle gittim önceki pm'lere baktım sana karşı en ufak bir hakaret etmemişim.Sonrada gelmişsin bana saygısızsın diyorsun.Kimin saygısız olduğu belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 27 Ağustos 2010; 16:51:35 >
  • Ugur MAG alalım bak , kaçırmışız onu gözden, hemde 256 kişi

Olm lag var diyen olmadıki zaten, kendin yazıyon sonrada kendin inanmıyorum lag yok diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 27 Ağustos 2010; 16:46:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.