Şimdi Ara

igo 2008 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • poilerin üzerine tıklayınca isimleri çıkmıyor
    nereden açabilirim acaba??

• pointe en yakın yere tıklıyorsun kalemle daha sonra sağ tarafta imleç yazıyor ona tıklıyorsun ondan sonra bilgi buttonuna basıyorsun ve orda yazıyor ne olduğu ama direk üstüne geldiğinde yazmıyor bildiğim kadarı ile.ama şuda var imleç yazılı olan işarete tıklarsın sağdan daha sonra küçük ekrandaki haritada point ın ütüne tıkladığında sağ üstte yazar neresi olduğunu.yenisi iseniz kullanma klavuzunu atabilirim.orda hepsi mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 3 Mart 2009; 0:22:33 >
  • Kullanma klavuzu resmi sitesinde bir çok dilde mevcuttur.

http://navngo.com/pages/global/eng/igo_8_manuals

Kolay gelsin
  • evet sitesini söylemeyi atlamışım sağolsun arkadaş yazmış.sitesindede var dediği gibi oradanda indirebilirsiniz.
  • dimka diye bir skin olacaktı... onda igo6'daki gibi tıkladığın yere yakın poileri gösterebiliyorsun...
  • evet skinle işi halledebilirsin ama skin yüklemesi kullandığın programı yavaşlatacaktır.
  • bazı skınlerin programı yavaşlattığı doğrudur Ancak yazılıma uygun skin atarsanız ki birde next lerdeki gibi işlemcisi çok kuvvetli ise hiç bir sıkıntı olmaz.
    Son IGO R3 guncellemesinde sonra kullanılacak uyumlu SKIN ler için başlık açtım.Oradan alabilirsiniz.

Bu skinler ile POI lere tıklar tıklamaz açılan pencerede ne olduklarını görebilirsiniz...
    sevgiler..
  • next cihazının kullandığı işlemcinin diğer işlemcilerden hız olarak bir farkı yok sadece samsung kullanıyor hız olarak piyasadaki cihazların nerdeyse hepsi 400Mhz bunlara çin malı 3.5 ve 4.3 cihazlarda dahil.Skinlere bakacağım bende deneyeceğim dediğiniz skinleri
  • %90 herkes intel işlemci kullanır değilmi ? Hızları üzerinde yazar,ama İntel anakart kullanan varmı ? Oysa satılıyor bunlar,yok.Neden sizce ? Çünki İntel'in işi anakart üretmek değil işlemci üretmek.O nedenle hızdan kasıt üzerinde yazan hız değil gerçekten o hızlarda çalışıyor olabilmesi,hacı murat'tada 200 skala vardı ama yarısını göremezdi neyse...
  • :D komik olmus arkadasim sizi ben ne tanirim nede bilriim nede bir muhabbetim vardir.neden kalkıp yazdıklarınıza bir karşılık veriyim???mesajima dikkat ederseniz NEREDEYSE dedim.neredeyse demek bütün cihazlarda değil ama çoğunluğunda 400Mhz işlemci kullanılıyor demek.Ayrıca örnekler biraz sacma olmus.O nokta nokta yerine ne geliyor pardon?Mahalle üslubu ile tartisiyorsun bakiyorum ornek verirken biraz dikkatli ol arkadasim.Cin malı diye bir şey açmadım ben burda bilmem farkındamısın?sen neden çin malı diye hala orda kendini yırtıyorsun?Ayrıca çin malı dediğin cihazlarda sirfatlas işlemci kullanıyorlar ve gayet iyi bir işlemcidir.O samsung işlemci ne malı bi bak bakalım bi araştır.nerde üretiliyor?Tam tersi sizde bir tartişma potansiyeli var hop hop ordan oraya atlıyorsunuz.Ayrıca yukarıya bakacak olursak kim kimin dedigine karşılık vermiş göreceğiz.quote]Orjinalden alıntı: bilvarch

Orjinalden alıntı: ferhatdzgn

next cihazının kullandığı işlemcinin diğer işlemcilerden hız olarak bir farkı yok sadece samsung kullanıyor hız olarak piyasadaki cihazların nerdeyse hepsi 400Mhz bunlara çin malı 3.5 ve 4.3 cihazlarda dahil.Skinlere bakacağım bende deneyeceğim dediğiniz skinleri

Sayın ferhatdzgn..
    Bakıyorumda her yazdığıma muhalefet yazacak bir şey mutlaka buluyorsunuz...
    evet tüm cihazlar 400 mhz kullanıyor !!! NAVİA ATLAS 375mhz...,REMCO 6098 Centrality Atlas II 300 Mhz...,RAMAR 6097 Atlas III 372MHz işlemci ,Navkng Route66 Mini 266 Mhz..., gibi...
    Neyse laf dalaşına girmeyelim foruma faydalı olalım diyerek devam edeyim...
    ben öyle çin işi cihazlar test ettim ki sormayın.Üzeride 400mhz yazıyor.Karşılaştırdığım mio136 bile 266 mhz ile ondan çok daha hızlı.....
    Ne demişler...Çinli olup 30cm .........imin olacağına , Türk olup 10cm olsun.Yarı yolda kalmam hiç olmazsa.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 6 Mart 2009; 14:51:30 >

• samsung un işi navigasyon için işlemci üretmek değilmi?Benim bahsettiğim marka sadece navigasyonlar üzerine çalışıyor senin söylediğin samsung dolu ürün üzerinde çalışıyor bu durumda örneğin kendine cevap olmuş.Samsung navigasyon işlemcileriyle dünyaya açıldı ve prestij sahibi oldu değilmi??Samsungun işi nezamandır işlemci üretmek oldu?Örnekleme yapacaksan hacı murat değilde konu dahilinde AMD ve intel arasında yap.İkiside işlemcidir.Sirf atlas işlemciyle samsung işlemci arasında kiyaslama yaparsın hacı muratla değil.şimdi soruyorum sana samsungun işi ne peki navigasyon işlemcisimi üretmek????Çelişkiye bak :)
    quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

%90 herkes intel işlemci kullanır değilmi ? Hızları üzerinde yazar,ama İntel anakart kullanan varmı ? Oysa satılıyor bunlar,yok.Neden sizce ? Çünki İntel'in işi anakart üretmek değil işlemci üretmek.O nedenle hızdan kasıt üzerinde yazan hız değil gerçekten o hızlarda çalışıyor olabilmesi,hacı murat'tada 200 skala vardı ama yarısını göremezdi neyse...

• 2440 yada 2443 yada neyse...bu işlemcileri inceleyin ondan sonra tartışalım

Ayrıca Samsung marka bir PND var ise onuda tartışalım.Kaldı ki bence hala muhalefet için yazıyorsunuz.Samsung aslında Ağır iş makinaları üretir,bilmem biliyormusunuz ? Bu bir sektördür ve o konuda uzamanlaşan kendi içinde firmaları vardır.

Sonuç olarak teknik olarak inceleyemediğiniz sadece elinize elıp kullandığınız üründeki hız bilgisi tartışmanın anlamı yok zaten.

Sanırım siz muhalefet olacağım diye yazdığımı anlayamadınız,tekrar yazayım...

Bir işlemciyi bir firma üretir 1000 firma kullanır,ancak performansla alakalı sonuçlar firmaların ürettikleri ana kart ve yazılımlar ile doğrudan bağlantılıdır (navigasyon yazılımını kast etmiyorum) Ayrıca tavır koymadan aynı dilde yazışmamız lazım ki bir şeye yarasın değilmi

• arkadaşım bende aynı şeyi söylüyorum zaren samsung pnd yok samsungun asıl işide işlemci üretmek değil.Aynı şeyleri söylüyoruz neden ozaman burda bir tartışma çıkıyor??Zaten benim yukarıda yazdığım normal bir olayken herkes birden üstüne alır gibi algıladı ve herbir ağızdan ses geldi.Yukarıda genelde 400 Mhz işlemci kullanır dedim dediğim laf bu iken siz kalktınız yok şöyle olur yok böyle olur bin dereden su getirdiniz
  • Sizinle anlaşaşamayağız Çünki işlemciye ve hızına takıldınız.

Bir ferrari aracı herkes kullanamaz,o aracı kullanmak beceri ister,tecrübe ister.Örneklerimi bağdaştırırsanız özünüde anlayacaksınız aslında
  • Arkadaşım hıza takılan sizsiniz sabahtan beri hızla ilgili örnekler veriyorsunuz ben sadece 400Mhz dedim hala orda ferrari doğan tofaş tempra bilmemne diyorsunuz.Kalkmışsınız kullandığı donanim ve programı ferrari süren birine benzetiyorsunuz.yani ne anlatmak istiyorsunuz nedemek istiyorsunuz onu anlamış değilim bişeyler geveliyorsunuz ama anlayamadım kusura bakmayın yani kapasite yok fazla bende herhalde bukadar güzel örnekleri bağdaştıramıyorum.Yada bukadar anlamsız örnekleri diyeyim.Ben orda nediyorum siz burda nediyorsunuz.Uğraştığımız şeylere bak cevapta vermeyin lütfen manasız uzuyor çünkü.evet haklısınız keisnlikle eminim PII işlemciden daha fazla performans alıyorsunuz kullandığınız donanım ile.Boşa çıkarmış adamlar core2 duo.En iyi ekran kartı en iyi anakart en iyi ram i takalım içinede 98 yükleyelim(hızlı olacak ya hani) kullanalım.Yani işlemcinin üstünde 3.0 Ghz yazması anlamsız çünkü neden Ferrariyi kullanmak tecrübe ister arkadaşım git işine allahaşkına ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 6 Mart 2009; 21:06:57 >

• Anlayacağınız şekilde yazalım dedik ama o da olmuyor,olamıyor.Sorun daha büyük olduğundan sizi yazılarınızla başbaşa bırakmaktan başka seçenek yok.

Unutmadan cevap verip vermemeyi size soracak bir durumda değilim,sizin yüzünüzden kaldırılan kaç tane konu oldu unuttum,demek haklılar ki kalkıyor.

Size hayatta başarılar dilerim,fakat burayı okuyanlara bilmeden saçma sapan kulaktan dolma bilgiler vermeyin.
  • arkadaşım kaç konu kaldırıldı?bi söyle bakalım bende merak ettim neyi unutmuşsun saçmasapan konuşup adamı sinirlendirme burda insanları başka türlü yönlendirmeye ne hakkın var senin.Kim kaç konumu kapatmış ispatla bakalım bizde görelim???????yukarıda konuşmanın ortasına girip ortalığı karıştıran benmiyim senmisin?Başkasının avukatlığını yapan benmiyim senmisin?1 tane konum kapandı orda sen ve yine arkadaşın vardınız korhan isimli kullanıcıda vardı hepimizin konuştuğu konuydu ve uzadığı için kapandı sen söyle bakalım ben söylüyorum burda ispatı kapandığına dair 1 tane sende aç dök bakalım kaç konu kapatılmış benim yüzümden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 6 Mart 2009; 21:38:15 >
  • tabiki ispat yok çünkü öyle bir durumda yok.Millete yalan yanlış konuşupta insanları suçlayamazsın..Bukadar basit.Tartışmayı bilmiyorsunuz daha.Yukarıda kim kime nane olmuş herşey ortada.Kimin mesajı silinmiş bak bakalım yukarda oda ortada.O yüzden saçmalayıp saçmasapanda konuşmaya gerek yok.Bukadar basit.
  • Sevgili Arkadaslar,

keske daha basindan gorseydim tartismayi..
    soyle bir bilgiye sahibim. yanlis biliyorsam duzeltin, Samsung 2440 SIRF denilen GPS'lerde durum su; Samsung ayri bir islemci ile GPS alicisini ayirmis durumda, yani bir sekilde bu is, ayri ekran karti kullanmak gibi. Piyasadaki Sirf Centrality Atlas islemciler, hem CPU hem de GPS alicisini bir arada goren bir cihaz. Yani siz 400 MHz ile iki isi yaparsaniz farkli bir sonuc, tek is yaparsaniz farkli bir sonuc alirsiniz..

Dedigim gibi benim bildigim bu.. Yanlis biliyor olabilirim.. malum bizim konumuz harita ve yazilim.. donanim degil.. donanimcilar bu konuda bizi aydinlatsinlar..

Alim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ferhatdzgn

tabiki ispat yok çünkü öyle bir durumda yok.Millete yalan yanlış konuşupta insanları suçlayamazsın..Bukadar basit.Tartışmayı bilmiyorsunuz daha.Yukarıda kim kime nane olmuş herşey ortada.Kimin mesajı silinmiş bak bakalım yukarda oda ortada.O yüzden saçmalayıp saçmasapanda konuşmaya gerek yok.Bukadar basit.

• tartışma zaten amacını aşmıştı.o yüzden farklı noktalara çekildi konular.Benim bildiğim kadarı ile sirfatlas işlemci ayrı şekilde.Cihazlardan birinin içini açıp bakmıştım sirf atlas işlemci kullanan.Alıcı cihazın üst tarafında ileri bakacak şekilde duruyor.İşlemci ise pilin altında yer alıyor.Ama sizin dediğiniz şekildede olan modeller olabilir.Bu konuda hiçbir bilgim yok o yüzden tam kesin bişey diyemicem.Gözlerimle gördüğüm şeyi söyleyebilrim sadece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.