Şimdi Ara

igo primo +av-in + bluetooth =?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hem av-in girişi olan, hem bluetooth araç kiti özelliği olan hem de igo primo bulunan bir navigasyon cihazı var mıdır? Bulduklarımda birinden biri olmuyor çünkü... Bana önerebileceğiniz Çin çakması olmayan bir cihaz var mıdır?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: domaingate

Selamlar,
    Hem av-in girişi olan, hem bluetooth araç kiti özelliği olan hem de igo primo bulunan bir navigasyon cihazı var mıdır? Bulduklarımda birinden biri olmuyor çünkü... Bana önerebileceğiniz Çin çakması olmayan bir cihaz var mıdır?

Teşekkürler.

Çin çakması ne demek ? İphone bile çin malıdır neyi kast ederek sordunuz anlaşılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin üretimi demedim hocam... Bu terimi daha önce duymadığınıza da inanamıyorum bu arada... Anlatayım:

Iphone Çin'de üretilebilir. Fakat garantili sağlam bir markadır. 1500$ fiyatı vardır. Çin üretimi denir.
    Giphone Çin'de üretilir. Ne olduğu belirsiz bir markadır, garantisiz gelir, sadece tipi Iphone'a benzetilir. 150$ fiyatı vardır. Buna Çin çakması denir.

Çakma: Türk Dil Kurumu Sözlüğünde "sıfat Taklit olan, sahte" olarak tanımlanır.

Cümle içinde kullanırsak: "Geçen arkadaş Çin çakması bir Iphone almış, telefonda titreşim özelliği yok."

Daha fazla bilgi içinwww.google.com.tr 'de "çin çakması" şeklinde arama yapabilirsiniz.

Anlatabildiysem ne mutlu.

• OK anlaşıldı... Türkiye'de kendi sitesi olan firmaların çakma dediğiniz türde cihazı yoktur herhangi birini alabilirsiniz. Almadan önce firmanın sitesinde cihazlarını incelersini. Next, goldmaster, navitech bunlardan göz önünde olanlar. Ayrıca alacağınız harita zaten tüm devlet kurumlarına haritada sağlayan başarsoft olsun. Neredesiniz bilmiyorum ama cihazlarda TBS (trafik bilgi sistemi, yurt dışında tmc) uyumlu olan marka ve cihazlarına bakınız İstanbul Ankara gibi şehirlerde bu harita ile beraber güzel olacaklar.AVIN için yorum yapamam navigasyona bunu takmak biraz kablo salatası oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 23 Haziran 2012; 17:24:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşınabilir bir cihazda av-in girişi kablo yönünden sıkıntılı hakikatten Araca monte edilen 2-dinn 1-dinn denilen cihazlara baktınızmı?

http://www.murtascar.com/

http://www.essegrup.com/catinfo.asp?mrk=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 23 Haziran 2012; 17:58:35 >
  • aslında yukarıda sayılan ürünlerle yani türkiye satılan bütünürünler aynı fabrikada üretilir sadece alıcının istegine baglı olarak yazılıları farklıdır sadece ankartları aynıdır zaten çok fazla üretici yok en iyileri mediatek yada yuan fei veya mesadadır firmayla anlaşmaya baglı olarak 500 taneden sonra ürüne isterseniz istediğiniz yazılımı ve ismi yazdırırsınız türkiyedeki satıcılar ucuz olduğu için genelde 64 mb rm.li cihazlar alıyrlar ben baktığımda çok şahit oldum
    şimdi burada çakma olan nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.