Şimdi Ara

iGO Primo Eastern Europe da büyük indirim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başarsoft haritası olmayan programa para verilmez bana göre şu zamanda.
    quote:

Orijinalden alıntı: jskat

quote:

Orijinalden alıntı: theshiver
    fiyatı iyi ama bir sürü ülke için tekli verisyon çıkartırlarken niye Türkiye için tek versiyon çıkarmıyorlar anlamak güç.
    çıkartsınlar tek türkiye'nin olduğu versiyon, fiyatınıda 15$ falan yapsınlar alalım.

Sadece turkiye olan farkli bi program var sygnc hatirlatmak istedim gerci nunda fiyati yukseldi ama neyse :))
  • quote:

başarsoft haritası olmayan programa para verilmez bana göre şu zamanda.
    quote:

quote:

fiyatı iyi ama bir sürü ülke için tekli verisyon çıkartırlarken niye Türkiye için tek versiyon çıkarmıyorlar anlamak güç.
    çıkartsınlar tek türkiye'nin olduğu versiyon, fiyatınıda 15$ falan yapsınlar alalım.

Sadece turkiye olan farkli bi program var sygnc hatirlatmak istedim gerci nunda fiyati yukseldi ama neyse :))

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bunun doğu avrupa haritası güzel fiyata alayım mı ne dersiniz? Normalde google maps kullanıyordum ama arasıra adam gibi bir navigasyon ihtiyacı oluyor... Daha iyisi yoksa bunu alayım ne dersiniz?

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    farklı bir sorum var arkadaşlar...

bende kırılmış eski sürümü olmasına rağmen (ki içine başarsoftun son harites 2011q1 atılmıştı) indirimide görünce kıydım paraya lisanslı satın aldım..

ulen içinde eksi harita var. benim crackli eski igo myway daha güncel şu anda... Nası update ediyoz dedim kurcaladım naviextrax toolbox falan ama yok iphone u görmüyor bir türlü güncelleyemedim...

bu indirimden sonra indirip harita versiyonunu kontrol eden oldu mu?

yada başka bir deyişle iphone igo primo yu nasıl naviextrax toolbox a tanıtıp harita güncelleriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozleran

farklı bir sorum var arkadaşlar...

bende kırılmış eski sürümü olmasına rağmen (ki içine başarsoftun son harites 2011q1 atılmıştı) indirimide görünce kıydım paraya lisanslı satın aldım..

ulen içinde eksi harita var. benim crackli eski igo myway daha güncel şu anda... Nası update ediyoz dedim kurcaladım naviextrax toolbox falan ama yok iphone u görmüyor bir türlü güncelleyemedim...

bu indirimden sonra indirip harita versiyonunu kontrol eden oldu mu?

yada başka bir deyişle iphone igo primo yu nasıl naviextrax toolbox a tanıtıp harita güncelleriz?

Alıntıları Göster
    Ben de Europe versiyonunu 99$ verip almıştım %25 inmiş adamlar Neyse sağlık olsun. Kuzey Amerika versiyonunu 25$ a almıştım ona saysınlar

• Merhaba arkadaslar.

Primoyu satin aldim fakat ayarlarda isaretli olmasini ragmen trafik levhalarini gostermiyor. Sizde de ayni durum varmidir. Baska bir ayari var ise yardimci olurmusunuz?

Tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btutkan

Merhaba arkadaslar.

Primoyu satin aldim fakat ayarlarda isaretli olmasini ragmen trafik levhalarini gostermiyor. Sizde de ayni durum varmidir. Baska bir ayari var ise yardimci olurmusunuz?

Tesekkur ederim.
    arkadaşlar şunun haritasını nası güncelliyoruz yok mu bilen bi arkadaş?
  • quote:

arkadaşlar şunun haritasını nası güncelliyoruz yok mu bilen bi arkadaş?

Alıntıları Göster
    ya ben almak istiyorum ama kredi kartıyla nasıl alacagım ne yapacagım kredi kartsız bir hesabım var yardımcı olabilcek biri varmı yada alanlardan biri var ise yarı yarıya ortak olup ortak kullanabiliriz hesabına eft yaparım
  • quote:

quote:

quote:

Dostum 1 aydır sygic kullanıyorum, 11.99 ken almıştım, şu an 19.99 oldu galiba, 1 aydır en ufak bir hatasını eksikliğini görmedim, istanbulda kullanıyorum, 2 hafta önce ankaraya gittim, yollardaki radar kameralarını bile önceden uyardı, 2 kere ceza yemekten kurtuldum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: java

Arkadaşlar bunun doğu avrupa haritası güzel fiyata alayım mı ne dersiniz? Normalde google maps kullanıyordum ama arasıra adam gibi bir navigasyon ihtiyacı oluyor... Daha iyisi yoksa bunu alayım ne dersiniz?

alin ustadim gayet memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: java

alin ustadim gayet memnunum...

Alıntıları Göster
    k.kartı olmadan alamıyormuyuz? başka bir şekilde alınma şansı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali22

k.kartı olmadan alamıyormuyuz? başka bir şekilde alınma şansı varmı ?

Alıntıları Göster
    selamun aleykum ben aldım igoyu yukledim 3gs me ama google mapte gps sinyalı bulmasına ragmen 1 sn de igoda birturlu baglanmıyor ne yapmalıyım dostlar interntte arastırdıklarımı yaptım ag baglantısı ayarları konum servisleri falan param bosa mı gitti simdi,lutfen yardım ediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

selamun aleykum ben aldım igoyu yukledim 3gs me ama google mapte gps sinyalı bulmasına ragmen 1 sn de igoda birturlu baglanmıyor ne yapmalıyım dostlar interntte arastırdıklarımı yaptım ag baglantısı ayarları konum servisleri falan param bosa mı gitti simdi,lutfen yardım ediniz

Alıntıları Göster
    demekki hiç kimse güncel haritayı kullanmıyor...

yau lisanslı igo kullancııları naviextras tools kullanarak nasıl güncelliyorsunuz haritaları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Ya bu sorun bende de var.. anlamadım gitti.. geçen haftasonu istanbul-edirne-istanbul yaptım. yarım saat herşey iyi güzel. sonra tak sinyal gidiyor, bağlantı kopuyor falan. eskiden crack'li versiyonu kullanırdım. dönem dönem sorunsuz çalışırdı igo, dönem dönem de böyle sapıtırdı.. anlamadım gitti bende...

IGO Primo Türkiye'yi bekleyen arkadaşlar; Sadece türkiye haritasının olduğun igo programı çıkmayacak. Hep doğu Avrupa şeklinde olacak. Adamlara sordum şuan için sadece Türkiye versiyonu çıkarmaya düşünmüyorlarmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: anilozler

yau lisanslı igo kullancııları naviextras tools kullanarak nasıl güncelliyorsunuz haritaları?

Her yılın 4 çeyreğinde iGo kendini günceller iTunes üzerinden. Bu durumda en güncel haritayla geliyor. Ayrıca navextras ile uğraşmanıza gerek yok ki zaten desteklenmiyor o şekilde Türkiye haritası olarak bende şuan Primo ile birlikte 2010.10 101214 (yani aralık 2010) var. Baktım şimdi 2011 Q1 haritası var en güncel dediğin gibi. O da çıkalı çok olmadı. Bir sonraki güncellemeye eklerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 30 Mayıs 2011; 11:44:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

quote:

Her yılın 4 çeyreğinde iGo kendini günceller iTunes üzerinden. Bu durumda en güncel haritayla geliyor. Ayrıca navextras ile uğraşmanıza gerek yok ki zaten desteklenmiyor o şekilde Türkiye haritası olarak bende şuan Primo ile birlikte 2010.10 101214 (yani aralık 2010) var. Baktım şimdi 2011 Q1 haritası var en güncel dediğin gibi. O da çıkalı çok olmadı. Bir sonraki güncellemeye eklerler.

Uygulamayı aldıktan sonra ilk kontrol ettiğim harita bilgisiydi. Mevcut harita 2010 un son haritası. 2011 Q1 haritası 12.05.2011 de yayınlandı. Yazılımda bu haritanın yer almaması "şuan" için normal bir durum gibi görünüyor. Özellikle tabela gösterimine ilişkin sorunlar 2011 Q1 haritasında giderilmiş deniyor.

- Firmanın sitesinde yapılan indirimin bazı ülkelerde kutlanmakta olan 1 Haziran Dünya Çocuklar Günü'ne ilişkin olduğu belirtilmiş.

- Mevcut Navextras tools iOS cihazlarını desteklemiyor. Firma web sitesinde de kullanıma ilişkin herhangi bir yönlendirme yok.

Selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: MytHoLoG

quote:

quote:

Uygulamayı aldıktan sonra ilk kontrol ettiğim harita bilgisiydi. Mevcut harita 2010 un son haritası. 2011 Q1 haritası 12.05.2011 de yayınlandı. Yazılımda bu haritanın yer almaması "şuan" için normal bir durum gibi görünüyor. Özellikle tabela gösterimine ilişkin sorunlar 2011 Q1 haritasında giderilmiş deniyor.

- Firmanın sitesinde yapılan indirimin bazı ülkelerde kutlanmakta olan 1 Haziran Dünya Çocuklar Günü'ne ilişkin olduğu belirtilmiş.

- Mevcut Navextras tools iOS cihazlarını desteklemiyor. Firma web sitesinde de kullanıma ilişkin herhangi bir yönlendirme yok.

Selamlar...

Aynen öyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MytHoLoG

quote:

quote:

Selamlar...

Aynen öyle

Alıntıları Göster
    öylede o zaman beni crackli kullanmaya teşvik ediyorlar.
    çünkü bende güncel poilerin olduğu, haritanında güncellendiği crackli versiyon vardı.
    indirimi görünce atladım ama ne göreyim eski harita eksik poiler...

• quote:

çünkü bende güncel poilerin olduğu, haritanında güncellendiği crackli versiyon vardı.

Alıntıları Göster
    araca almak için navi alıyorlar en az 250 ye bunu al kurtul her şeyiyle aynı daha fazla destek bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregök

araca almak için navi alıyorlar en az 250 ye bunu al kurtul her şeyiyle aynı daha fazla destek bile var.

Alıntıları Göster
    ben 1 yıl önce europayı almıştım.keşke easterni alsaymışım.her update de 1.8 gb indirmek zorunda kalıyorum.o da en 4gb alan istiyor inerken.mail atsam takas olurmuki europa ile eastern europa.
  • quote:

Dostum programa parasını ödemissin yani harita lisansın var. Yeni haritayı ifunbox ya da SSH ile atıp kullanabilirsin iTunes'da güncellenmesini beklemeden :) nasılsa sahip olmuş oluyorsun. Sınırsız güncelleme hakkı var. Yeni harita çıktığında senden tekrar para alinmayacagina gore kanun dısı bir sey de yapmış olmazsın. umarım anlatabilmisimdir :) ama zaten dedim ya bıkac güne/haftaya çıkar yeni harita ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 30 Mayıs 2011; 20:38:37 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.