Şimdi Ara

iGo Primo iPhone’da (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
10.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Direk telefondan gösteriyor. Uydudan sadece sinyal alıyor. nete ihtiyaç yok
  • A-GPS aktifse, ki daha hızlı ve doğru sonuç için şart belli bir miktar data alışverişi olacaktır.

Bunuda unutmamak lazım...
  • bu programa 100 dolar vermektense gidip gerçek navigasyon almak daha mantıklı değil mi? Yoksa bu yazılım mı çok iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

bu programa 100 dolar vermektense gidip gerçek navigasyon almak daha mantıklı değil mi? Yoksa bu yazılım mı çok iyi?

Dogu Avrupa sürümü 50 dolar. Ayrı cihaz almak mantıklı gibi gozuksede her defasında torpidodan çıkarmak acmak şarj vs derken bir süre sonra sıkıyor insanı açıkcası. Hırsızlık tehlikesi de cabası. Torpido dan da çalınma ihtimali yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: underdog

bu programa 100 dolar vermektense gidip gerçek navigasyon almak daha mantıklı değil mi? Yoksa bu yazılım mı çok iyi?

Dogu Avrupa sürümü 50 dolar. Ayrı cihaz almak mantıklı gibi gozuksede her defasında torpidodan çıkarmak acmak şarj vs derken bir süre sonra sıkıyor insanı açıkcası. Hırsızlık tehlikesi de cabası. Torpido dan da çalınma ihtimali yüksek.

doğu avrupa sürümüyle, primo arasında haritadan başka farklar varmı? teşekkürler cevap için.
  • "eastern europe" versiyonu hala güncellenmemiş....
  • Merhaba, orginal iphone4 de igo primoyu satin alıp yükledim ve fakat yerimi buldurtamıyorum :( haritada paris seçili ki haritaya dokunduğumda paris haritası çıkıp usttede gps alıcınız kapatıldı yazisi çıkıyor. Ayarlardan Neredeyim ikonunu hizli menuye ekletsem bile menude Neredeyim i bulamiyorum.
    Tecrubesizligimi maruz görmenizi rica ederek yardım rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Merhaba, orginal iphone4 de igo primoyu satin alıp yükledim ve fakat yerimi buldurtamıyorum :( haritada paris seçili ki haritaya dokunduğumda paris haritası çıkıp usttede gps alıcınız kapatıldı yazisi çıkıyor. Ayarlardan Neredeyim ikonunu hizli menuye ekletsem bile menude Neredeyim i bulamiyorum.

Ayarlar - Konum Servisleri (Açık) - Navigation (Açık) olmalı.
  • uyduları görememiş cihaz minimum 4 uydu gördüğünde sorun çözülür kendiliğinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MytHoLoG

quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Merhaba, orginal iphone4 de igo primoyu satin alıp yükledim ve fakat yerimi buldurtamıyorum :( haritada paris seçili ki haritaya dokunduğumda paris haritası çıkıp usttede gps alıcınız kapatıldı yazisi çıkıyor. Ayarlardan Neredeyim ikonunu hizli menuye ekletsem bile menude Neredeyim i bulamiyorum.

Ayarlar - Konum Servisleri (Açık) - Navigation (Açık) olmalı.

Konum servislerinin içinde navigasyon yok :/ ama program yüklü? :s
  • Kısıtlamalar (Restrictions) ayarlarınıza bakın. Oradaki konum servisleri kısmında değişikliklere müsade et seçili olmalı.
  • telefonu kapatıp açınca düzeldi :)
  • Güncelleme gelmiş.

12 USD karşılığı "Canlı trafik" hizmetide almak mümkün...
  • Yukarıda bir arkadaş gerçek navigasyon sanılıyor demiş. Bu arabalarda kullanmakta olduğumuz navigasyon cihazından nesi farklı ki? Daha kullanmaya başlamadım o yüzden soruyorum.
  • guncelleme sonrasi bayanin sesi cok az geliyor ?
  • İpos touch 4g de kullanabiliyor muyuz ?

• iPod larda gps yok, o yüzden kullanamazsınız.

• Konuyu gormusken sorayım bilgili arkaslara

Benim bayanın sesi giiti hiç çıkmıyor,ayarlardan da açamadım ne yapılması gerekiyor?
    Teşekkürler

• Uygulama içindeyken ses açma tuşuna basınız bende cok ugrasmıstım, zil tonu sonda uyarısı gelirse ara ara basmaya devam edin uygulama sesini açacaktır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.