arkadaşlar selam.. android işletim sistemli telefonumda igo primo kullanmaya başladım. başka kullanan varsa çok önemli bir sorum olacak.. 1-istanbulda güzergah verirken e-5 kullanmaktan kaçınıyor.. örneğin güzergah: bahçelievler=>beşiktaş olsun. hangi rotayı denersem deneyım ozellikle haliçten sonraki e-5 i hiç kullanmıyor.. bu konuda benzer sorun yaşamış, yada bana yardımcı olabılecek bırı varmı? saygılar
ayarlarda yol hesaplamasına bak kısa hızlı ekonomik seçenekleri ile birlikte paralı yol, feribot vs seçimlerinide bir bak < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: olcaytor arkadaşlar selam.. android işletim sistemli telefonumda igo primo kullanmaya başladım. başka kullanan varsa çok önemli bir sorum olacak.. 1-istanbulda güzergah verirken e-5 kullanmaktan kaçınıyor.. örneğin güzergah: bahçelievler=>beşiktaş olsun. hangi rotayı denersem deneyım ozellikle haliçten sonraki e-5 i hiç kullanmıyor.. bu konuda benzer sorun yaşamış, yada bana yardımcı olabılecek bırı varmı? saygılar Selamlar ayarlardan rota ayarlarına girin otoyollar,dönem ücretli, geçiş ücretli yazanlara tik koyun. Ancak öyle oluyor.
teşekkürler yardımlarınız için, denedim haliçi geçmeyi başardı rota... gel gelelim ki okmeydanından saçma sapan yollara yönlendirmiş. anlaşılan mecidiyekoy trafıgıne gırmemem için kanının son damlasına kadar savaşacak program