Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
5
Favori
466.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbbilici

evet arnica kullanıyorum, çok memnunuz. evde temizlik anlayışı ve gidişatı değişti. içine 2 litre su alıyor. ilk başlarda bu iki litre bile halı havlarını toplamakta zorlandı, öyle ki tüm ev için 10 kez su değiştirmek gerekti. bunun nedeni bizim halıların çok sık ve yüksek havlı olması ve eski süpürgenin bunları almamış olması olmalı. ama şimdi tüm ev için 2-3 kez su değiştirmek yetiyor ve sanırım bu 1'e bile düşebilir. benim evin şu anki durumuna 0,5 litre alanlar bile cevap verebilir sanırım. önemli olan ilk günleri atlatmak. ama daha önce de bahsettim, halıların durumuna göre bu değişir ama sonuç olarak az su kapasiteliler bile sorunsuz görev yapacaktır.

parça kalitesine gelince. aygıt zaaten olabildiğince az parçadan üretilmiş,

1-su hazne kısmı: gayet sağlam düşmeye çarpmaya dayanıklı kırabileceğini sanmıyorum.
    2-motor kaput kısmı: deformasyona dayanıklı elastikiyette ve yine kırılmalara dayanıklı. hepa filtre bağlantısı amaca ulaştıracak sızdırmazlıkta ve sağlam. üzerine abanabilirsin.
    3-motor ve elektrik aksamı: motor bildiğin galveniz veya demir-alüminyum gibi bir alaşım. bence oldukça uzun ömürlü ve dayanıklı. ayrıca emiş havası ve motor soğutma havası ayrı kanallardan geçiyor. bence gayet başarılı bir tasarım. elektrik kabloları da yeterince sağlam.
    4-boru aparat vb.: boru metalden ve teleskobik. gayet şık ve sağlam krom kaplaması pürüzsüz. süpürme aparatları orta kalitede ama zaaten onlar temin edilebilen şeyler bilirsin. bir iki milim bol gelen bişeyi koli bandı sararak halledebilirsin.

umarım açıklama yeterlidir. olmazsa yine açıkça sor. gerekirse deney yapar buluruz. ben aletin içini bile açtım.

quote:

Orjinalden alıntı: Ege45

quote:

Orjinalden alıntı: mbbilici

150 ytl lik sulu süpürge kullananlara bir sorunuz yok mu?

Olmaz mı. Kusura bakma ben bunu görmemişim, atlamışım.
    Aslında arayıpta bulamadığım bir şey 150 YTL lik sulu süpürge kullanan birisi. Sanırım arnica kullanıyormuşsunuz. Nasıl memnunmusunuz. İçine kaç litre su konabiliyor. Bazı markalarda 0,5 lt su konuyor buda bana çok az gibi geliyor. Parça kalitesi nasıl, Çekişi nasıl, tavsiye edermisiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

evet arnica kullanıyorum, çok memnunuz. evde temizlik anlayışı ve gidişatı değişti. içine 2 litre su alıyor. ilk başlarda bu iki litre bile halı havlarını toplamakta zorlandı, öyle ki tüm ev için 10 kez su değiştirmek gerekti. bunun nedeni bizim halıların çok sık ve yüksek havlı olması ve eski süpürgenin bunları almamış olması olmalı. ama şimdi tüm ev için 2-3 kez su değiştirmek yetiyor ve sanırım bu 1'e bile düşebilir. benim evin şu anki durumuna 0,5 litre alanlar bile cevap verebilir sanırım. önemli olan ilk günleri atlatmak. ama daha önce de bahsettim, halıların durumuna göre bu değişir ama sonuç olarak az su kapasiteliler bile sorunsuz görev yapacaktır.

1-su hazne kısmı: gayet sağlam düşmeye çarpmaya dayanıklı kırabileceğini sanmıyorum.
    2-motor kaput kısmı: deformasyona dayanıklı elastikiyette ve yine kırılmalara dayanıklı. hepa filtre bağlantısı amaca ulaştıracak sızdırmazlıkta ve sağlam. üzerine abanabilirsin.
    3-motor ve elektrik aksamı: motor bildiğin galveniz veya demir-alüminyum gibi bir alaşım. bence oldukça uzun ömürlü ve dayanıklı. ayrıca emiş havası ve motor soğutma havası ayrı kanallardan geçiyor. bence gayet başarılı bir tasarım. elektrik kabloları da yeterince sağlam.
    4-boru aparat vb.: boru metalden ve teleskobik. gayet şık ve sağlam krom kaplaması pürüzsüz. süpürme aparatları orta kalitede ama zaaten onlar temin edilebilen şeyler bilirsin. bir iki milim bol gelen bişeyi koli bandı sararak halledebilirsin.

umarım açıklama yeterlidir. olmazsa yine açıkça sor. gerekirse deney yapar buluruz. ben aletin içini bile açtım.

mbbilici arkadaşım;

Bir mağazada arnica hydra yı nihayet gördüm, çalıştırdım, iyice inceledim. Sesi çok deniyor ama bildiğimiz eski süpürgelerin sesinden fazla değil, belki yeni nesil süpürgelerin sesi daha azdır ama bana fazla gelmedi. Çekiş gücü hakikaten çok iyi görünüyor. halı üzerinde denemedim ama boş çalışırken oldukça iyi çektiği kesin. Size sorum şu olacak. Mağazadaki hydra nın kova kısmında aşağıdaki resimdeki ( resim orco'nun resmi ) sarı hortum gibi mavi bir sert plastikten yapılmış bir boru vardı. Yine aynı resimdeki gibi aşağıya iniyor ve aşağıdanda arkaya doğru uzanıyordu. arnica hydranın kendi sitesinde de bu boru yok, veya görülmüyor. Sizin cihazda böyle bir boru var mı yoksa yenilerinde mi bunu koymaya başlamışlar. Eğer yeni konmaya başlanmışsa bu iyimidir.. Selamlar..

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

mbbilici arkadaşım;

Bir mağazada arnica hydra yı nihayet gördüm, çalıştırdım, iyice inceledim. Sesi çok deniyor ama bildiğimiz eski süpürgelerin sesinden fazla değil, belki yeni nesil süpürgelerin sesi daha azdır ama bana fazla gelmedi. Çekiş gücü hakikaten çok iyi görünüyor. halı üzerinde denemedim ama boş çalışırken oldukça iyi çektiği kesin. Size sorum şu olacak. Mağazadaki hydra nın kova kısmında aşağıdaki resimdeki ( resim orco'nun resmi ) sarı hortum gibi mavi bir sert plastikten yapılmış bir boru vardı. Yine aynı resimdeki gibi aşağıya iniyor ve aşağıdanda arkaya doğru uzanıyordu. arnica hydranın kendi sitesinde de bu boru yok, veya görülmüyor. Sizin cihazda böyle bir boru var mı yoksa yenilerinde mi bunu koymaya başlamışlar. Eğer yeni konmaya başlanmışsa bu iyimidir.. Selamlar..

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!!

Alıntıları Göster
    evet o borunun aynısı var ama mavi. sanırım resimde gözükmüyor. ama bu senin verdiğin resim çok farklı daha güzel gibi görünüyor, yeni model mi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbbilici

evet o borunun aynısı var ama mavi. sanırım resimde gözükmüyor. ama bu senin verdiğin resim çok farklı daha güzel gibi görünüyor, yeni model mi bu.

Alıntıları Göster
    quote:

Hızlı cevap için çok teşekkürler. Resimdeki ORCA BİO 1800W SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ye ait bir resim, size tarif edebilmek için örnek olarak koymuştum. Linki aşağıda..
    Aslında içinde ayrıca kovası olması daha pratik geldi bana. Ancak yorumlarda bu üründe parça kalitesi ile ilgili sorunlar var gibi. Biraz kalitesinin düşük olduğundan, dışarı su sızdırdığından vb. bahsediliyor. Arnica ise malzeme olarak daha kaliteli görünüyor.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=158168&productid=evorcabio1800#tablnk

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 28 Aralık 2007; 22:05:17 >

• quote:

quote:

Hızlı cevap için çok teşekkürler. Resimdeki ORCA BİO 1800W SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ye ait bir resim, size tarif edebilmek için örnek olarak koymuştum. Linki aşağıda..
    Aslında içinde ayrıca kovası olması daha pratik geldi bana. Ancak yorumlarda bu üründe parça kalitesi ile ilgili sorunlar var gibi. Biraz kalitesinin düşük olduğundan, dışarı su sızdırdığından vb. bahsediliyor. Arnica ise malzeme olarak daha kaliteli görünüyor.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=158168&productid=evorcabio1800#tablnk

Düzeltme: İmla

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar forum ne demek ? Her isteyen istedigi konuda bildigini anlatacagı yada anlatmaya çalışacagı yer demek... Bir ürün hakkında sorular varsa daha ötesi karalamalar varsa yada sırf falanca firma üretiyor diye çamur atmalar varsa izin verin itham edilenler karalanan ürünlerini anlatsınlar. Yanlış dogru ortaya çıksın. Sonrada sorulara cevap veriliyor diye sorunun muhataplarına atıp tutmayın. Burada her isteyen istedigi süpürgeyi , temizlik robotunu alıp kullansın...Rainbow hakkında tek kelime yok... Yazılmamış... Aynı süpürge nin ikizi Türkiye de yapılınca vurun haaaaaa... Yaramaz....Şurası şöyle burası böyle... Amaç üzüzm yemek olsun. Bagcıyı dövmek olmasın. Ben İhlas Aura yı yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum. Yorumlar kişiden kişiye degişebilir. Buda normaldir...Saygılarımla.... Bir ilave geldi aklıma onuda yazayım....Bu anlatmaya çalıştıgım Aura temizlik robotunu evin bir odasına yada salonun ortasına koyup alttaki haznesine suyu doldurup hortumlarını takmadan 15 dakika çalıştırın...Sonra bu suyun içinde neler var ? Bakın...Görün.... HANGİ SÜPÜRGE BUNU YAPIYOR ? ...Atalarımız ne demişler ? Görünen köy kılavuz istemez.....Gözünüzle görüp ne dedigimi anlayacaksınız...Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 31 Aralık 2007; 13:24:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: angina76

arkadaşlar ürünü yaklaşık beş ay önce aldım
    aslında ihlas bayinde çalışan arkadaşı tanıtıma çağırmadan önce almayaı okadar da düşünmüyordum ama saolsun arkadaş öyle bir satış yaptıki üstüne birde su arıtıcısınıda aldım:)
    uzun lafın kısası ihlas sın cleanmax ı gerçekten ama gerçekten kaliteli bir o kadar da sağlam bir ürün o bahsettiğiniz thomasıda biliyorum yanına bile yaklaşamaz en basitinden bu boru kalitesinden bile anlarsınız ihlasın aletinin borular o kadar sağlam ki iki arab ayı nerrede ise bağlasanız çekme halatı olarak kullanırsınız malzeme işciliği süper aldığım anda baya moralim bozulmuştu okadar para verilirmi diye ama verilir arkadaşlar hiç düşünmeden eğer paranız varsa alın
    evet doğrudur bir arkadaş demiş suyu boşaltı speratör ile temizle yarım saat alıyor demiş ama belki kısmen haklı olabilir ama en azından temizlediğini biliyorsunuz güzel alet
    merhabalar ıhlas tanıtım calısanıyım adım mehmet celal ılhan goruslerınız ıcın randevularınız ıcın arayabılırsınız aura cleanmax temızlık saglık robotumuz hakkında saglıgınızı dusunuyorsanız saglıgınıza para bıcılmez tel:0544 905 81 01

• BU MESAJI OKUYAN BÜTÜN AURA CLEANMAX İLGİLİLERİNE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.BEN MURAT SELİMOĞLU İHLAS HOLDİNG PENDİK BÖLGE BAYİLİĞİNE BAĞLI OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM.ŞU AN SATIŞ MÜDÜRÜYÜM.CİHAZLA HAŞIR NEŞİR OLMAYA İLK ÇIKIŞ YILLARI 95-96 LARA DAYANIYOR.O ZAMAN EVİMİZE GELDİĞİNDE ÇOK ŞAŞIRMIŞ VE PAHALIDA OLSA ALMIŞTIK.13 SENEDİR ÜRETİLEN VE ŞU AN EN SON MODELİ ÇIKARILMIŞ OLAN BENCE İHLASIN BAYRAK ÜRÜNÜ OLAN ROBOTUMUZ HAKKINDAKİ ŞİKAYET İSTEK VE TEMENNİLERİNİZİ BEKLİYORUM.TABİKİ HER ÜRÜNDE OLDUĞU GİBİ BİZİM ÜRÜNDEDE ŞİKAYETLER OLABİLİR.ANCAK BİZ GARANTİ SÜRESİNCE HİÇ BİR ÜCRET ALMAKSIZIN TELAFİ EDİYORUZ.AYRICA GARANTİDEN SONRA DA YEDEK PARÇA KONUSUNDE VETAMİR KONULARINDA SERVİSLERİMİZ OTURDU.SİZİN YAPMANIZ GEREKEN SADECE SORU ,GÖRÜŞ VE İSTEKLERİNİZ İÇİN ARAMAK:0505 896 11 29(MURAT SELİMOĞLU)GENELDE GELEN ŞİKAYETLER YANLIŞ KULLANIMDAN KAYNAKLANIYOR.BU DA BİRAZ BİZİM HATAMIZ İYİ TANITAMAMIŞ OLMAMIZDIR.OFİSTE OLDUĞUMUZ SAATLER 14.00 DAN 16.30 A KADAR.ARARSANIZ BİZ SİZE DÖNER VE YARDIMCI OLURUZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizumur

Ben Ihlas ile baglantili oldugunu, gerek merkezden gerekse satis kanallarindan geldigini soyleyen herkese inaniyorum yani gercekten ihlasla baglantili olduklarini sadece oyle soyledikleri icin kabul ediyorum.

Maalesef bu arkadaslarin yazdiklarindaki ortak kalitesizlik dikkat cekici, soyleki burada kendileri dahil bir cok vatandas zaman ayirip emek vermis bir muhakemeye girmis ve bazi sonuclara ulasmis. Butun bunlari okumayip gormezden gelip sonrada gecersizligi kanitlanmis ayni iddialarla yeni birinin ortaya cikmasi ayip ve ayni zamanda komik, iste bu kalitesizlik.

Bahsettigim, daha once ihlascilarinda kabul ettigi iki onemli sonuc sunlardir.

1-Aura cleanmaxin % 100 Turkiyede uretilmememektedir

2-Ortada orijinal bir bulusu belgeleyen bir patent yoktur.

Ayrica, tekrar tekrar Cleanmax, Rainbowun %100 aynisi denilerek aslinda emek verilmis baska bir urunun taklit edildigi gibi bir terbiyesizlik itiraf edilmektedir. Bu laf size agir gelebilir ama benim gibi yillarca okuyup sonra alin teriyle birseyler uretenler emekleri calinip taklit edildiginde cocuklari calinmis gibi olur. Terbiyesizlik lafi hafif bile kalir. Bu arada calinan cocuk Rainbowda zaten cok super bir mal degildir. Rainbowda, Ihlasin taklit ettigi gibi sadece eve gelip satma, abartili fiyat uygulama taktigiyle eger pahaliysa iyidir anlayisinda olan bir kisim tuketiciye hitabeden bir cihazdir, tam kor alicinin topal saticisi hikayesi.

Bunlar daha aletin performansina gelmeden soyleneceklerki onlarda soylendi zaten.

Alıntıları Göster
    BEYFENDİ KUSURA BAKMAYIN AMA ÖNCE BİR İHLAS TEMİZLİK ROBOTUNU VE BİZLERİ TANIYIN SONRA YORUM YAPIN TANIŞMAK İÇİN RANDEVU ALIN BEKLİYORUZ.MURAT SELİMOĞLU 0505 896 11 29

• quote:

Orijinalden alıntı: MURAT SELİMOĞLU

BEYFENDİ KUSURA BAKMAYIN AMA ÖNCE BİR İHLAS TEMİZLİK ROBOTUNU VE BİZLERİ TANIYIN SONRA YORUM YAPIN TANIŞMAK İÇİN RANDEVU ALIN BEKLİYORUZ.MURAT SELİMOĞLU 0505 896 11 29

Alıntıları Göster
    Tanışalım diyorsunuz da elimizi verdik mi kolumuzu kaptırıyoruz.

Çok fazla sıkboğaz ediyorsunuz, emrivaki yapıyorsunuz, olur olmadık zamanlarda telefon edip ısrar ediyorsunuz.

Eve gelince de "saadet zinciri" misali ürünü alabilecek 10 yakınımızın telefonunu istiyorsunuz.

Sağ olun beni aramayın Fakir aldım çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: MURAT SELİMOĞLU

BU MESAJI OKUYAN BÜTÜN AURA CLEANMAX İLGİLİLERİNE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.BEN MURAT SELİMOĞLU İHLAS HOLDİNG PENDİK BÖLGE BAYİLİĞİNE BAĞLI OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM.ŞU AN SATIŞ MÜDÜRÜYÜM.CİHAZLA HAŞIR NEŞİR OLMAYA İLK ÇIKIŞ YILLARI 95-96 LARA DAYANIYOR.O ZAMAN EVİMİZE GELDİĞİNDE ÇOK ŞAŞIRMIŞ VE PAHALIDA OLSA ALMIŞTIK.13 SENEDİR ÜRETİLEN VE ŞU AN EN SON MODELİ ÇIKARILMIŞ OLAN BENCE İHLASIN BAYRAK ÜRÜNÜ OLAN ROBOTUMUZ HAKKINDAKİ ŞİKAYET İSTEK VE TEMENNİLERİNİZİ BEKLİYORUM.TABİKİ HER ÜRÜNDE OLDUĞU GİBİ BİZİM ÜRÜNDEDE ŞİKAYETLER OLABİLİR.ANCAK BİZ GARANTİ SÜRESİNCE HİÇ BİR ÜCRET ALMAKSIZIN TELAFİ EDİYORUZ.AYRICA GARANTİDEN SONRA DA YEDEK PARÇA KONUSUNDE VETAMİR KONULARINDA SERVİSLERİMİZ OTURDU.SİZİN YAPMANIZ GEREKEN SADECE SORU ,GÖRÜŞ VE İSTEKLERİNİZ İÇİN ARAMAK:0505 896 11 29(MURAT SELİMOĞLU)GENELDE GELEN ŞİKAYETLER YANLIŞ KULLANIMDAN KAYNAKLANIYOR.BU DA BİRAZ BİZİM HATAMIZ İYİ TANITAMAMIŞ OLMAMIZDIR.OFİSTE OLDUĞUMUZ SAATLER 14.00 DAN 16.30 A KADAR.ARARSANIZ BİZ SİZE DÖNER VE YARDIMCI OLURUZ.
    quote:

Orjinalden alıntı: MURAT SELİMOĞLU

...........BEN MURAT SELİMOĞLU İHLAS HOLDİNG PENDİK BÖLGE BAYİLİĞİNE BAĞLI OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM.ŞU AN SATIŞ MÜDÜRÜYÜM............

Sayın satış müdürü;

Çok net cevap yazacağınız umuduyla çok net bir soru soracağım. İhlas Aura süpürgenizin hortum ucundaki emiş gücü tam olarak kaç Watt tır.. ( Motor gücünden bahsetmiyorum.)

• quote:

quote:

...........BEN MURAT SELİMOĞLU İHLAS HOLDİNG PENDİK BÖLGE BAYİLİĞİNE BAĞLI OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM.ŞU AN SATIŞ MÜDÜRÜYÜM............

Sayın satış müdürü;

Çok net cevap yazacağınız umuduyla çok net bir soru soracağım. İhlas Aura süpürgenizin hortum ucundaki emiş gücü tam olarak kaç Watt tır.. ( Motor gücünden bahsetmiyorum.)

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Sayın satış müdürü;

Aynen ben de çok merak ediyorum.Nedense hiçbir İhlas yetkilisi inatla bu soruya cevap vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

quote:

Sayın satış müdürü;

Aynen ben de çok merak ediyorum.Nedense hiçbir İhlas yetkilisi inatla bu soruya cevap vermiyor

Alıntıları Göster
    üniversite yıllarında(2003) ek iş olsun diye ( bilmeden) ihlas temizlik robotunun tanıtımlarına katıldım. yaklaşık 1.5 hafta satışı yapan pazarlamacılar ile ben de kapı kapı dolaşıp, evlerde tanıtımını yaptık. 1.5 haftanın sonunda bu işin bana göre olmadığını anladım ve işi bıraktım. şu an ihlas auracleanmax ile herhangi bir alakam yoktur. geçimimi başka bir yerden sağlamaktayım. ihlas ile aramda hiç bir bağ yoktur( gönül bağı da dahil)

şimdi o zamandan aklımda kalanları yazayım:

- adapazarı gibi depremden çıkmış tozu- dumanı çok bir şehirde okudum. ve ihlasının tem. robotu adapazarında çok satıyordu. 2003 yılında robotun fiyatı 1000 ytl idi. satılan her ürünün %10'u satış temsilcisine kalırdı(100ytl kadar). ancak bu 100 ytl'nin 50 ytl'si bu ay, geri kalan 50 ytl'si ise gelecek ayda ödenirdi. yani net bir gelir yoktu. o zamandaki satıcıların ısrarını ve bazen yüzsüzlüğünü buna bağlıyordum.( şimdi satış yapan arkadaşlar alınmasın, bazıları gerçekten yüzsüzlük sınırlarında geziniyolardı)

- bazı arkadaşlar ihlascılar evimi çok arıyor, bıktırıyor diyebilir. doğrudur, çok aranırsınız. cep yada ev telefonunuz alınır, sizden arkadaşlarınızın numarası kibarca istenir( onları rahatsız etmeyiz, randevu için ararız diyerek) alınan numaralar aranır, randevu istenir, onlardan da yeni numaralar istenir. bir nevi saadet zinciri kurulmuş olur. hatta verdiğiniz numaralardaki kişilerden 10'u makinayı satın alırsa 1 adet küçük altın kazanıyordunuz. belki böyle şeyler şimdi de vardır.

- robota gelince. normal süpürgelerden o zaman için oldukça marifetliydi. HEPA filtreler şimdiki kadar yaygın ve ulaşılabilir değildi. şimdi ise HEPA filtreli makinalar çok fazla. makina o zaman tanıtıma gidilen evdeki insanları büyülüyordu. karanlık odadada ampul yakılıp, tozları nasıl çektiği falan gösterilirdi. bir nevi show dünyası. şimdi temizlik robotu kadar marifetli ve ondan çok daha kullanışlı ve kaliteli ürünleri bulmak çok daha kolay. ( evimde phlips marathon kullnıyorum. memnunum)

- robot pek de ergonomik değildi. ama temizliği güzeldi. dışarı toz kaçırmıyordu. şimdiki HEPA'lı makinalarda pek toz kaçırmıyolar. üstelik fiyatları 300-500 ytl arası değişiyor.

- robot adının da ben ürüne artı katkı sağlaması için verilmiş olduğunu düşünüyorum. insanlar 'sağlık ve temizlik robotu'na 1500 ytl verebilirler. ama 'süpürge'ye 1500 ytl çok gelir.

- fiyatlandırmada ise ürünün ortalama bir fiyatı vardır. taksitlerde bir standart pek yoktur. tanıtıma gidilen evdeki insanların durumuna, yapılan muhabbetin güzelliğine göre taksitlendirme yapılır...

• quote:

Orijinalden alıntı: muratt45

üniversite yıllarında(2003) ek iş olsun diye ( bilmeden) ihlas temizlik robotunun tanıtımlarına katıldım. yaklaşık 1.5 hafta satışı yapan pazarlamacılar ile ben de kapı kapı dolaşıp, evlerde tanıtımını yaptık. 1.5 haftanın sonunda bu işin bana göre olmadığını anladım ve işi bıraktım. şu an ihlas auracleanmax ile herhangi bir alakam yoktur. geçimimi başka bir yerden sağlamaktayım. ihlas ile aramda hiç bir bağ yoktur( gönül bağı da dahil)

- adapazarı gibi depremden çıkmış tozu- dumanı çok bir şehirde okudum. ve ihlasının tem. robotu adapazarında çok satıyordu. 2003 yılında robotun fiyatı 1000 ytl idi. satılan her ürünün %10'u satış temsilcisine kalırdı(100ytl kadar). ancak bu 100 ytl'nin 50 ytl'si bu ay, geri kalan 50 ytl'si ise gelecek ayda ödenirdi. yani net bir gelir yoktu. o zamandaki satıcıların ısrarını ve bazen yüzsüzlüğünü buna bağlıyordum.( şimdi satış yapan arkadaşlar alınmasın, bazıları gerçekten yüzsüzlük sınırlarında geziniyolardı)

- bazı arkadaşlar ihlascılar evimi çok arıyor, bıktırıyor diyebilir. doğrudur, çok aranırsınız. cep yada ev telefonunuz alınır, sizden arkadaşlarınızın numarası kibarca istenir( onları rahatsız etmeyiz, randevu için ararız diyerek) alınan numaralar aranır, randevu istenir, onlardan da yeni numaralar istenir. bir nevi saadet zinciri kurulmuş olur. hatta verdiğiniz numaralardaki kişilerden 10'u makinayı satın alırsa 1 adet küçük altın kazanıyordunuz. belki böyle şeyler şimdi de vardır.

- robota gelince. normal süpürgelerden o zaman için oldukça marifetliydi. HEPA filtreler şimdiki kadar yaygın ve ulaşılabilir değildi. şimdi ise HEPA filtreli makinalar çok fazla. makina o zaman tanıtıma gidilen evdeki insanları büyülüyordu. karanlık odadada ampul yakılıp, tozları nasıl çektiği falan gösterilirdi. bir nevi show dünyası. şimdi temizlik robotu kadar marifetli ve ondan çok daha kullanışlı ve kaliteli ürünleri bulmak çok daha kolay. ( evimde phlips marathon kullnıyorum. memnunum)

- robot pek de ergonomik değildi. ama temizliği güzeldi. dışarı toz kaçırmıyordu. şimdiki HEPA'lı makinalarda pek toz kaçırmıyolar. üstelik fiyatları 300-500 ytl arası değişiyor.

- robot adının da ben ürüne artı katkı sağlaması için verilmiş olduğunu düşünüyorum. insanlar 'sağlık ve temizlik robotu'na 1500 ytl verebilirler. ama 'süpürge'ye 1500 ytl çok gelir.

- fiyatlandırmada ise ürünün ortalama bir fiyatı vardır. taksitlerde bir standart pek yoktur. tanıtıma gidilen evdeki insanların durumuna, yapılan muhabbetin güzelliğine göre taksitlendirme yapılır...

Alıntıları Göster
    sadece 1,5 hafta mı dayanabildin,ben işe başladıktan 2 hafta sonra satışa başladım ve ilk 1 ay içinde 3 tane satıp bıraktım işi pek karlı bi iş olmamıştı benim için şahsen,bazı arkadaşlar sırf satış yapabilmek uğruna tüm akrabalarını dolaşıp papaz olmuşlardı kendi akrabalarıyla,vay be üniversite yılları neler yapmadık ki o diplomayı alcaz diye,Aksaray'da seyyar tezgah açmaktan tutta temizlik roobotu pazarlamaya kadar...tam 12 işte çalışmışım diplomayı alana kadar,ama olsun en azından kimseye burs borcum yok
    quote:

Orjinalden alıntı: muratt45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 3 Ocak 2008; 9:29:46 >

• quote:

quote:

quote:

Sayın satış müdürü;

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

quote:

Sayın satış müdürü;

Ben yine de inatla " ROBOTUMUZ HAKKINDAKİ ŞİKAYET İSTEK VE TEMENNİLERİNİZİ BEKLİYORUM." diyen arkadaştan yanıt bekliyorum. Cevap konusunda hala umutluyum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

quote:

Sayın satış müdürü;

Ben yine de inatla " ROBOTUMUZ HAKKINDAKİ ŞİKAYET İSTEK VE TEMENNİLERİNİZİ BEKLİYORUM." diyen arkadaştan yanıt bekliyorum. Cevap konusunda hala umutluyum..

Alıntıları Göster
    Ege 45 senin sorun bu üç şıkka dahil degil...Sen soru soruyorsun....

• merhaba efendim ben ilyas kır ihlas holdingte aura cleanmax temizlik ürünleri satış müdürüyüm donanım haber de formlarınızı gördüm bu sorularınızı cevaplamak istiyorum sizlerinde belırttiginiz gibi bu ürünün avrupa versiyonları cok pahalı raınbow 5 mılyar olup yıllık bakımı 500 dolardır vesadece motoruna garanti verirler dıger aksamlarına garanti vermezler kaliteli bir üründür o fiyat eder ancak raınbow aylık cüzi mıktarda satar herkezde alamaz heleki türkiye gibi bir yerde.
    aura cleanmax raınbow patentlı olup motoru bırebir aynı diger aksamlar italyadan gelir aura firması alman bir firmadır tamamını ihlas holdin satın almıştır beylikdüzünde montajı yapılır aylık ortalama istanbulda satışı 5000 in üzerindedir biz insanlara deger veriyoruz cüzi bir karımız var 6 ayda bir ücretsiz bakımlarımız var müşteri ve ürün odaklı çalışıyoruz şuan makinemizin kalitesi raınbow dan aşagı deildir fiyatını herzaman türkiye şartlarında tutmak zorundayız bu fiyata dahi pahalı diyenler oluyor ürünümüz 3 yıl a dan z ye garantilidir ayrıca raındowdan 2 özellik üstündür kablosunu içine çeker ve kumandalıdır ürün 11 yıldır piyasadadır şu anda 4 serisini satıyoruz ilk çıkan ürünümüzün dahi parçaları bol mıktarda ve ucuz bulunmaktadır bir telefon kadar yakınız aldıgınız ürünün fabrika kapansa dahi 30 yıl yedek parça üretmesi zorunludur bu tedirginliginizi öncelikle bir kenara atın ve türk sermayesine güvenmeyi artık ögrenelim diyorum elin gavurunu besleye besleye batıyoruz verdiginiz para ögrencilerimize bizim ev geçindirmemize ve ülkemize katkıda bulunuyor vatandaş olarak öncelikle kendi ürünlerimizi kullanmayı bilelim .ürün hakkında size hertürlü yardımcı olabilirim buyrun buda numaram 0555 346 31 23

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyas kır

merhaba efendim ben ilyas kır ihlas holdingte aura cleanmax temizlik ürünleri satış müdürüyüm donanım haber de formlarınızı gördüm bu sorularınızı cevaplamak istiyorum sizlerinde belırttiginiz gibi bu ürünün avrupa versiyonları cok pahalı raınbow 5 mılyar olup yıllık bakımı 500 dolardır vesadece motoruna garanti verirler dıger aksamlarına garanti vermezler kaliteli bir üründür o fiyat eder ancak raınbow aylık cüzi mıktarda satar herkezde alamaz heleki türkiye gibi bir yerde.
    aura cleanmax raınbow patentlı olup motoru bırebir aynı diger aksamlar italyadan gelir aura firması alman bir firmadır tamamını ihlas holdin satın almıştır beylikdüzünde montajı yapılır aylık ortalama istanbulda satışı 5000 in üzerindedir biz insanlara deger veriyoruz cüzi bir karımız var 6 ayda bir ücretsiz bakımlarımız var müşteri ve ürün odaklı çalışıyoruz şuan makinemizin kalitesi raınbow dan aşagı deildir fiyatını herzaman türkiye şartlarında tutmak zorundayız bu fiyata dahi pahalı diyenler oluyor ürünümüz 3 yıl a dan z ye garantilidir ayrıca raındowdan 2 özellik üstündür kablosunu içine çeker ve kumandalıdır ürün 11 yıldır piyasadadır şu anda 4 serisini satıyoruz ilk çıkan ürünümüzün dahi parçaları bol mıktarda ve ucuz bulunmaktadır bir telefon kadar yakınız aldıgınız ürünün fabrika kapansa dahi 30 yıl yedek parça üretmesi zorunludur bu tedirginliginizi öncelikle bir kenara atın ve türk sermayesine güvenmeyi artık ögrenelim diyorum elin gavurunu besleye besleye batıyoruz verdiginiz para ögrencilerimize bizim ev geçindirmemize ve ülkemize katkıda bulunuyor vatandaş olarak öncelikle kendi ürünlerimizi kullanmayı bilelim .ürün hakkında size hertürlü yardımcı olabilirim buyrun buda numaram 0555 346 31 23
    Çok teşekkür ediyorum . Ege 45 in sorusuna cevap verirseniz çok daha fazla teşekkür edecegim...

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Çok teşekkür ediyorum . Ege 45 in sorusuna cevap verirseniz çok daha fazla teşekkür edecegim...

Alıntıları Göster
    Yaa bu ihlasta satış müdüründen geçilmiyor ama bir tanesi çıkıpta sorduğum soruya şudur deyip cevap veremiyor. 3 maymunu herkes biliyor sanırım.. Ne soru sormuşum be kardeşim..

• quote:

Yaa bu ihlasta satış müdüründen geçilmiyor ama bir tanesi çıkıpta sorduğum soruya şudur deyip cevap veremiyor. 3 maymunu herkes biliyor sanırım.. Ne soru sormuşum be kardeşim..

Alıntıları Göster
    Ege bey biz bu soruya yanıt alamayacağız galiba.İhlas'ın kaç watt çektiğini öğrenmeden ölürsem gözüm açık gidecek valla:)
  • quote:

Ege bey biz bu soruya yanıt alamayacağız galiba.İhlas'ın kaç watt çektiğini öğrenmeden ölürsem gözüm açık gidecek valla:)

Alıntıları Göster
    arkadaslar ürünümüzün fiyatı su anda 1600 peşin olarak satılmaktadır 1700 1800 1900 vadeli fiyatları vardır yanlız 3 4 gun ıcınde urunun peşin fiyatı 1800 yada 1900 olacak. yanı ocak yılı ıtıbarı ıle zamlı satısa baslanıyor..

ilgilenenler bilgi alabılırler..
    05358785811
  • quote:

Orijinalden alıntı: daynastry

arkadaslar ürünümüzün fiyatı su anda 1600 peşin olarak satılmaktadır 1700 1800 1900 vadeli fiyatları vardır yanlız 3 4 gun ıcınde urunun peşin fiyatı 1800 yada 1900 olacak. yanı ocak yılı ıtıbarı ıle zamlı satısa baslanıyor..

ilgilenenler bilgi alabılırler..
    05358785811

Alıntıları Göster
    yaw hakikaten arkadaşlara katılmamak elde değil

çok net ve kısa bi soru soruyorlar ama siz hala çıkıp yok şu fiyat bu fiyat yok zam geldi vs diye zırvalıyorsunuz resmen

insanın alacağı varsada bu saatten sonra kesinlikle almaz sanırım

çünkü ürününüze güvenemiyorsunuz galiba

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.