Şimdi Ara

İhsan Eliaçık Nasıl Bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temelde yaşam felsefesini mal mülk adalet paylaşım yoksulluk fakirlik vs gibi evrensel kavramlar üstünden kurmuş kur'an kerim de bu şekilde yorumluyor hangi ayet olursa olsun sonucunu hep buraya bağlıyor bunu açıkça gördüm... ama açıkça siyasi görüşüde var o da üste yazdığım gibi bana asla uymaz ondan bıraktım zaten takip etmeyi... ama şuda var günümüzde ki bir çok hoca mağlum anlatmaya bile gerek yok şöyle hayata dair güncel ile evrensel bilgileri harmanlamış gerçekleri aktaran safsata yalan dolan masallardan ibaret kafası olmayan adam akıllı bilge hoca da malesef yok hepsi aşırı uçlarda geziniyor dolayısıyla da bir birleri ile çelişiyorlar kimiside milleti uyuşturuyor paraları götürüyor... onun için kayda değer bu anlamda bir öğrentmen malesef göremiyorum ve en iyi rehber öğretmen aklımız olduğu içinde bence kendimiz araştırıp öğreneye çalışmak sanki şu devirde en iyisi diye düşünüyorum

• İhsan isteyeni İhsan Şenocak kısmına alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı yerleri çarpıtıp tek neden gösterme safsatalarına düşse de kendine müslüman diyen bir çok kişiden daha iyi itikada sahip olduğunu söyleyebilirim.İşçi olayına takmayıp biraz tevhid diğer dinler üzerinde dursa güzel kıvama gelir

Edit:Kendisine reformist diyenler asıl reformistlerin sünniler olduğunu unutuyorlar.Maymun gözünü açtı geleneksel sünnilik geçte olsa kan kaybedecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 13 Haziran 2016; 11:57:12 >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    allah ataisti yakamaz< karşısına çıkarım dediği ib video var.o programı bulamadım pek de aramadım gerçi.ohannesdeyim bu adam için.
  • İhsan hoca iyidir.
  • Kur'an merkezli yaşayan hurafelere karşı olan bir Müslüman şahıs ,dinin özü Kur'an ise Elbette ki Kur'an merkezli yaşamak mecburidir. Kuran'ı anlayarak yaşayan ve anlatan hocalara ihtiyacımız var .Allah Kuranı anlatan hocaların sayısını arttırsın

• Bunların hepsi benim gözümde aynı.

• Kendisi , solculara yaranmaktan başka bir şey bilmeyen bir insandır. Bakınız bu adamı destekleyenler kimler ? Komünistler , Solcular . Bunlar şeriat-ı garra-i Muhammediye'nin baş düşmanlarıdır. Onun için kendisi hayırlı bir insan değil , Kur'anı ekonomi kitabı gibi gören bir cahildir.
  • mfg123 kullanıcısına yanıt
    sizin gibi düşünenelr yüzünden kuranı bi türlü din kiatbı yapamadık ki.
  • Bugün tutuklanmış gerçekleri söyleyen fikir adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabah Yıldızı

muteber biri değil ilmide yok sevenleri darılmasın ama sapık
    Beyler bu adam nereye gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: theCoffee

Bugün tutuklanmış gerçekleri söyleyen fikir adamı.
    Yav saçmalama.

Aşırı boş bir adam.

Kanserlik sıralamasında karikateist ile yarışır.

• Üstteki arkadaş demiş, bunların hepsi benim gözümde aynı diye, katılıyorum.
     İhsan Eliaçık Nasıl Bilirsiniz?
  • islamda namaz yok diyip gezide yok dediği namazı kıldırdıktan sonra milleti dükkan yağmamaya, araba otobüs yakmaya gönderen adam, daha ötesi var mı?

• Hüda-par'ın müslüman kürtleri kendine çekmesiyle bu durum devrimci ateist öcalanın zoruna gider. Hemen müslümanları kendi saflarına çekebilmek için bir kongre düzenlenir. Demokratik İslam Kongresi için kendi taifelerinden konuşmacı olarak Devrimci İhsan Eliaçık seçilir. Devrimci bir ateistin deneği olmak her gerillanın harcı değildir.

İmam hatip ile alakalı konuşmasında "2 rekatta IŞİDçi olurlar" demişti. Ama maalesef aynı ülkenin düz-anadolu liselerinde pkknin de kullandığı "demokrasi, barış özgürlük" kavramları öğretilirken (ki bu kavramlar ve daha fazlası Atatürk, laiklik vs de imam hatiplerde öğretilir), çıkıpta birkaç adımda dağa çıkıp pkkli terörist olurlar demedi diyemedi bu yoldaş.
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Bebek katili değil miymiş?

• Üstteki arkadaşların dediği gibi: "Bunların hepsi aynı."
    Ateistim. Samimiyetsiz primci bunlar.
  • Faizi ev kirasına benzetip İslam'da ki en büyük günahı neredeyse sevap ilan edecek mahlukatın teki.

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    klasik kürtçüler işte. eliaçıkın düşünce yapısı bir şeriatçıdan farklı değildir. çünkü din işiyle devlet işini birbirinden ayıramaz. dinle ilgili birşeyler anlatmaya çalışıyorsun eyvallah, peki neden bölücülük yapıyorsun? (konuşmalarını dinledim neler söylediğini biliyorum)
  • Fade to Black kullanıcısına yanıt
    Bir kısım dindarı kancalamak için böyle adamları kullanırlar. Atatürkçü milliyetçi adamın ne işi olur bununla. Sol cenahın propaganda aygıtından öteye geçemedi kaç yıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 30 Ocak 2019; 15:46:20 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.