Şimdi Ara

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.386
Cevap
12
Favori
31.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için kolay bir seçim, bariz beste yazım farkları var; vakitsizlikten yorum yok bu sefer;

Vengeful Ghoul 3
    Scanner 3
  • 1 Kasımda oyunuzu kime veriyorsunuz beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotting Christ

Oy kullanmaya gitmeden iki albümü de dinleyeyimGeldikten sonra da editlerim.
    Edit:Vangeful Ghoul:4
    Scanner:3
    Simdi koşa koşa sandığa

Son durum bu. Birisi arada oy kullanınca altına ekleyin oyunuzu ki karışmasın arkadaşlar.
  • Vengeful Ghoul 4
    Scanner 4
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Mustaine for president

Benim internetle ilgili sorunum var,albumleri indirmem pek mumkun degil ondan katilamiyorum yoksa vaktim var. Ah şu yurtta internet olaydıı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

1 Kasımda oyunuzu kime veriyorsunuz beyler

Chp

• Eşitliği bozsun biri de, ilerleyebilelim arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Mustaine for president

Benim internetle ilgili sorunum var,albumleri indirmem pek mumkun degil ondan katilamiyorum yoksa vaktim var. Ah şu yurtta internet olaydıı..

Tamam hocam, istediginde gel ama internetsiz yasanmaz, anlasin cekin oda arkadasinlar bir tane

• Turnuvanın milliyetçilik damarı kabardı Bu arada galiba hiçbir jürimiz seçim konusunda ban yememiş, sekteye uğramadık o konuda da

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/

Pentagram - Anatolia (1997)

VS

Queensrÿche - Queensrÿche (1983)
     \ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 20 Kasım 2015; 13:44:43 >

• Önceki maçı kim kazandı, 4-4 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

Önceki maçı kim kazandı, 4-4 idi.

Ana, ben onu unuttum Neyse arkadaşlar artık vermeyen ikisine de versin

Edit: Sağolasın @Ichyn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 2 Kasım 2015; 21:57:59 >
  • Tekrar bir powercı olarak old school power metale de hayır diyemem. Eşitlik bozulsun bari

Scanner 5
    Vengeful Ghoul 4

• Geçen seçimi Vengeful Ghoul almalıydı bence,hem tarzları güzel,hem müzikte yeni olanı sevmek gibi bir eğilimim var,fakat seçimdi oydu buydu derken kaynattık.
    Bu arada eğer eşleşme bitmedi ise oyum Vengeful Ghoul'un,5-5 olsun. Bitti ise canınız sağolsun.
    Neyse,darısı Pentagramın başına. Oyumu pentagrama veriyorum. Birincisi,hep tanıdığımız bildiğimiz ezgilerin kulağa hala güzel gelmesi,kaliteli bir iş olduğunu gösteriyor. İkinci sebebim ise queensryche'yi beğenmemem. Tarzları dümdüz,hiç bir tat ve tuzları yok,sanki ihale ile yapılmış gibi. Bana tat vermedi açıkçası. O sebepten :
    Pentagram : 1
    Queensryche : 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yolgezer761 -- 2 Kasım 2015; 22:34:35 >
  • Pentagram: 2
    Queensryche: 0
  • Pentagram: 3

Bu arada Pentagram'ın diskografisini özelden biri atabilir mi? (320)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockxmetalever

Pentagram: 3

Bu arada Pentagram'ın diskografisini özelden biri atabilir mi? (320)

Hocam juri olmak istiyorsaniz adinizi yazayim. Der misiniz her oylamaya katilirim albumleri yorumlarim vs?

Ayrica aksam unutmazsam atarim diskografi torrentini ama kac bakamadim daha.

• Pentagram 4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Aslında yavaş yavaş Metal müziğe giriş yapıyorum. Müziksel terimleri ve ünlü grupları dinliyorum. Yani acemiyimdir. Kabul ederseniz juri olabilirim. İlk olarak yarıştaki albümü dinlerim sonra oylarım.
  • Öncelikle,Anatolia benim en sevdiğim Pentagram albümüdür .Ülkemizde bu müzik adına yapılan öncü işlerden birisidir.Murat İlkan'nın grup ile ilk albümüdür.

Albümde sound olarak folk etkileri hissediliyor,(bağlama,ney,darbuka kullanılmış bazı şarkılarda),ve mistik bir hava var

1000 in the eastland ile savaş eleştirisi Give Me Something To Kill The Pain ile hayattan bezmişlik fall of a hero ile daha fazla yaşamak istemeyen birisini ve Behind The Veil ile hayatını değiştirmeye cesaret edemeyen birisinden bahseden dört dörtlük bir albüm

Bu albümdeki gitar sololarını Demir Demirkan çalmıştır.Şimdiki yaptığı işlere göre gerçekten muhteşem,Ex Sevgilisi Sertap Behind The Veil'de soprano back vocal olarak Murat İlkan'a eşlik ediyor.

Bu albümde bazen Metallica,Bazen 90'lar sonrası Megadeth,Bazen Alice In Chains,bazen de Dream Theater dinlermiş gibi hissediyor insan,çünkü bazı şarkılarda bu gruplardan etkilendikleri bariz belli oluyor,Mesela Dark Is The Sunlight'ın introsundaki ritim gitar riffleri bariz alice in chains kokuyor,behind the veil'in introsunda DT şarkıları gibi hissediyor insan,(Syntheiser kullanımı var)

Queensryche'ı da çok severim ama Mindcrime veya Empire olsa oyum onlara olurdu.Geoff Tate kötü bir solist değil.Chris De Garmo kötü bir gitarist değil ama Pentagram'ın bu albümünü onlarınkinden çok beğendim.

Uzun lafın kısası oyum pentagram'a dostlar

Pentagram: 4

• Murat abiyle birebir konuşma fırsatım olmuştur, egosuz, mükkemmel bir insandır kendisi.Pentagram'ı Pentagram yapandir aynı zamanda.Oyum tabi ki Pentagrama.
    Pentagram :5

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.