Şimdi Ara

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.386
Cevap
12
Favori
31.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maggese

Ne yaptın sen ya Kimse görmemişken değiştir hemen şşş aramızda hadi, açıktan bi binlik çalışır

Bastan uyardim ama, bir de bir daha degistirirsem number of the beast, restless and wild, british steel falan gelir diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maggese'nin istek kamyona hatta tıra çarpmış. Dinleyeyim Heavy Metal Music'i öyle kullanayım oyumu.
  • heavy metal music için konuşacak olursak güzel bir albüm,2000'li yıllarda çıkan iyi metal albümleri listesinde sayabiliriz,sound oldukça oldschool (yer yer motörhead'i andırıyor) Albüm heroic dose ve soldierhead,ampossible gibi gayet güzel şarkılar içeriyor.

ama karşısında seventh son of a seventh son gibi bir albüm var.

bu albüm maiden'ın progresif sulara dalmaya başladığı dönemde kaydedilmiş,syntheiser kullanılmış,deneysel bir albüm,ilk 5 albümdeki gaz heavy metal soundu yerine dingin ve progresif bir sound söz konusu,grup üyeleri gerçektende iyi çalmışlar bence,özellikle Steve Harris(Master of Bass) Dave Murray ve Adrian Smith'in gitar işçilikleri muhteşem... albümde Infinite Dreams,Can I Play with Madness, seventh son of a seventh son gibi muhteşem şarkılar var.

oyum Iron Maiden'a Up the Irons!

Jason Newsted'ı da sever,sayarız ama albümü bana tad vermedi,ilk dönem metallica ile motörhead'i karışımı gibi geldi,pek özgünlük yoktu albümünde bence

Newsted:0
    Iron Maiden:1

• Objektif olmaya çalıştım ve dinledim, yine de Iron Maiden.

En sevdiğim albümlerinden biridir.

Newsted: 0
    Iron Maiden: 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockxmetalever -- 14 Kasım 2015; 18:24:20 >
  • İki albümü de yeterince biliyorum. Iron Maiden'i zaten biliyorsunuz, ben birazcık Newsted'den bahsetmek istiyorum. Newsted Metallica'nın eski basçısı Jason Newsted tarafından kurulmuş bir grup, zaten bunu albüm kapağından şarkılarına kadar hissettiriyor Motörhead ve Metallica'ya benzerliği ile dikkat çeken albüm benden tam puan alıyor.

Newsted: 1
    Iron Maiden: 2

Peki neden Newsted? Çünkü bu yarışmada Iron Maiden'in çok albümü var, çünkü bas gitarın sesi çok yüksek ve en önemlisi albümün adı Heavy Metal Music ki Heavy Metal yarışmasında bu albüm değil de hangi albüm rey alacak değil mi?

• Pek yoruma ihtiyaç duymadım. Maiden'ın en iyi albümü ve Metallica izinden giden thrash ruhlu bir milenyum albümü.

Iron Maiden: 3
    Newsted: 1
  • Vakitsizlik kahrolsun.

Iron Maiden 4
    Newsted 1
  • Siz siz olun ders çalışırken interneti kapatınYoksa benim gibi ders çalışırken bir anda kendinizi albüm dinleyip oyun oynarken bulursunuzBen tartışmaya değer bir şey görmüyorum şeref oyunu da almış Newsted, onun dışında benim farkettiğim Maiden cidden bu albümde tarzını biraz kaydırmış sanki.Maiden genelde hep aynı tarz çalıyor hatta bazı riffler bire bir aynısının yandan çakması gibi geliyor bana şarkılarında.Onun için bu albüme oyumu gönül rahatlığıyla atıyorum
    Maiden 5
    Newsted 1

• Exciter bildiğin ırkçı, zenci kolunu şiddet yanlısı ve hırsız olarak göstermiş

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/

Exciter - Violence & Force (1984)

VS

Saxon - Strong Arm Of The Law (1980)
     \ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 15 Kasım 2015; 23:06:14 >

• Saxon'un en sevdiğim albümlerinden birisidir. Exciter'ı ilk defa duydum ve dinledim ama beni pek sarmadı nedense. O yüzden oyum Saxon'dan yana gidiyor.

Saxon: 1
    Exciter: 0
  • Exciter'in albümü orjinal değil, reissue'ye ait başkan (Evil Sinner yok); o yüzden bununla değişelim derim:https://www.youtube.com/watch?v=xaY2Kg0jWGc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 15 Kasım 2015; 22:48:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Exciter'in albümü orjinal değil, reissue'ye ait başkan (Evil Sinner yok); o yüzden bununla değişelim derim:https://www.youtube.com/watch?v=xaY2Kg0jWGc

Degistirdim, sagolasin dostum daha dikkatli olmam gerekirdi, kusura bakmayin

• Albümleri dinlemedim ama Exciter'in albüm kapağı ilgimi çekti.Irkçı olmuş biraz sankiAmerika'da yasaklanmadıysa büyük başarı.

• Saxon 1
    Exciter 1

Saxon benim icin fazla yasli bu yuzden oyumu irkci arkadaslara veriyorum. Umarim kazanan cok ileri gidemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saxon'un albümünu cok beğendim. Katıksız heavy metal o yüzden oyum Saxon'a

Saxon:2
    Exciter:1

• Arkadaşlar selamlar,

Kabul ederseniz yarışacak albümler arasından şahsen kendimin önermiş olduğum fakat zayıf bulduğum 2 albümü değiştirmek istiyorum;

Horacle - Dead Eyes Revelations ve Marshall Law - Marshall Law albümleri listeye göre zayıflar, yerine;

Metal Church - Blessing in Disguise ve Mindless Sinner - Turn On the Power çok daha iyi olacaktır.

Başkanın haberi var.
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Ben evet diyorum bobafett hocama.
  • Siz ne derseniz o hocam.

Üstadlarımızın Instagram hesapları mevcut mu acaba takipleşirdik.
  • Saxon: 3
    Exciter: 1
  • arkadaslar, bu aksam/gece kendim de oy verip eslesmeyi kapatmayi dusunuyorum.

Ayrica bobafett'in bahsettigi mevzu icin de herkes hemfikirse onu da bu aksam degistiririm. yalniz bobafett gibi bir arkadas daha ayni istekte bulunmustu diye hatirliyorum ama kim oldugunu ve ne istedigini bir turlu hatirlayamadim, pmlerde de bulamadim. O arkadas da ayni sekilde istegini sunabilirse onunkini de (onaylanirsa) degistirmis oluruz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.