Şimdi Ara

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.386
Cevap
12
Favori
31.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

Thrash ve Heavy'den örnek veremem bu alana. Vereceğim gruplar hep hala formda olan old-school gruplar olur. Ben 90lardan sonra kurulan progressive, senfonik, death, black tarzı gruplar için söylemiştim.

Soyle opeth gibi bir grup var mi? bak mesela amon amarthi severim.

Amon amarthi seviyorsan (gaz olmayan haliyle) Yaşru benim folk ve doom metal karisimi havasiyla cok guzel yakaladi. Onun disinda Turklerden Murder King hosuma gitti benim son zamanlar deyince (gitmeyeni dovuyorlar zaten). 80 Kalibre radarima takildi. Tabi bunlar sirf Turkce muzik yaptiklari icin de arti kazaniyorlar benden.

Benim.icin de gecen yarismadan en buyuk kesif Artillery - Razamanaz ve Flotsam&Jetsam - Escape From Within oldu. Onun disinda Papa'nin soylediklerinin cogu da radarima girdi, ek olarak Rush da var. Ayrica Megadeth'i ve Slayer'i da derinlemesine incelemeye aldim. Ve mesela bu yarismada da buyuk kufur olarak Pentagram'i sarki sarki bilen ben tum albumlerini edindim. Domine ve su an unuttugum birini de radarima aldim.

Kisacasi bayagi verimli geciyor bana

Amon amarthi dinlerken ben cigerlerimi yirtiyorum haci sen gelmis yasru diyorsun haci diger iki grubu biliyorum guzeller ama turkce olmasindan dolayi dinliyorum ve iste bulundugumuz sartlar falan filan yoksa yabanci bir grup olsa asla dinlemem. Simdi dark tranquily abilerin 2. Albumu edindim onu dinliyorum, camelin ilk albumunu dinliyorum.
    Sizin icin nasil bilmiyorum ama ben album album degil de tek tek dinleyince sarkilari daha dikkatli ve daha iyi tahlil ediyorum gibi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekleme olarak slayerida kesfettim diyebilirim derinlemesine inceledim hatta yine anthraxi dinledim ama hosuma gitmedi o yirticiligi hisseddmddim

• Katiliyorum, ben de sarki sarkiciyim

Ayrica anthrax birazcik thrash rock yapiyor digerlerine gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Katiliyorum, ben de sarki sarkiciyim

Ayrica anthrax birazcik thrash rock yapiyor digerlerine gore

Buyuk 4lu falan diyorlar ama antrahx oraya ait degil bence slayer sarki sozu olarak hayat gorusume uzak ama bazi sarkilari amon amarth etkisi yapiyor bunyeye i

• quote:

quote:

Thrash ve Heavy'den örnek veremem bu alana. Vereceğim gruplar hep hala formda olan old-school gruplar olur. Ben 90lardan sonra kurulan progressive, senfonik, death, black tarzı gruplar için söylemiştim.

Soyle opeth gibi bir grup var mi? bak mesela amon amarthi severim.

Albümün tamamını dinle kesinlikle.

Rotting Christ koyarım her önerime bir tane

Bu adamların canlı versiyonları nasıl diye merak etmişimdir hep, bu şarkılar insanüstü çünkü bir bakayım şu eyyorlamamdan sonra

Yükü hafifletelim bana folk ruhu ver melodi ver diyorsan.

Acayip karışık bir playlist oldu ama Opeth'le Amon Amarth demişsin ben de azıcık karıştırayım dedim

• Benim kolumda Opeth'in dövmesi var. Cevap açık sanırım. Ben de birkaç şarkı önereyim madem. Hem sana hem de konuyu okuyan arkadaşlara faydalı olur.

Carcass - Heartwork
    At The Gates - Under A Serpent Sun
    Dark Tranquillity - Punish My Heaven
    In Flames - Only For The Weak
    Orphaned Land - Mabool
    The Faceless - Autotheist Movement Pt. 1,2,3
    Deafheaven - Brought To The Water
    Nevermore - This Godless Endeavor
    Ghost - Monstrance Clock
    Psychotic Waltz - Butterfly
    Solstafir - Otta
    Morbus Chron - The Perennial Link
    Excoriate - On Pestilent Winds
    Dimmu Borgir - Stormblast
    Avantasia - Scarecrow
    Mastodon - The Last Baron

Uzar gider daha

• Ilk attigin parca cok hostu, diger 2 sarkiya tekrar bakacagim. Inisli cikisli degisik bir liste olmus. Rotting cristin ropartajini okumustum bir iki parcasini dinlemistim ama anlamamistim sarki sozleri genelde ne hakkinda? Bildigin catir catir 110da falan calan grup var mi?

• quote:

Benim kolumda Opeth'in dövmesi var. Cevap açık sanırım. Ben de birkaç şarkı önereyim madem. Hem sana hem de konuyu okuyan arkadaşlara faydalı olur.

Carcass - Heartwork
    At The Gates - Under A Serpent Sun
    Dark Tranquillity - Punish My Heaven
    In Flames - Only For The Weak
    Orphaned Land - Mabool
    The Faceless - Autotheist Movement Pt. 1,2,3
    Deafheaven - Brought To The Water
    Nevermore - This Godless Endeavor
    Ghost - Monstrance Clock
    Psychotic Waltz - Butterfly
    Solstafir - Otta
    Morbus Chron - The Perennial Link
    Excoriate - On Pestilent Winds
    Dimmu Borgir - Stormblast
    Avantasia - Scarecrow
    Mastodon - The Last Baron

Uzar gider daha

Listelerimiz bu kadar farklı olmak zorunda mıydı

• quote:

Ilk attigin parca cok hostu, diger 2 sarkiya tekrar bakacagim. Inisli cikisli degisik bir liste olmus. Rotting cristin ropartajini okumustum bir iki parcasini dinlemistim ama anlamamistim sarki sozleri genelde ne hakkinda? Bildigin catir catir 110da falan calan grup var mi?

Hangi iki şarkı hocam?Rotting Christ'ın belli bir teması var diyemem.A dead poem'de doom tarzı sözler seçerken Theogonia epik ve mitolojik(paganist) bir albümdür.

Bu tarz mı diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotting Christ

quote:

Ilk attigin parca cok hostu, diger 2 sarkiya tekrar bakacagim. Inisli cikisli degisik bir liste olmus. Rotting cristin ropartajini okumustum bir iki parcasini dinlemistim ama anlamamistim sarki sozleri genelde ne hakkinda? Bildigin catir catir 110da falan calan grup var mi?

Hangi iki şarkı hocam?Rotting Christ'ın belli bir teması var diyemem.A dead poem'de doom tarzı sözler seçerken Theogonia epik ve mitolojik(paganist) bir albümdür.

Bu tarz mı diyorsun

En son parca ile ortada bir yerde kisa ama kendini belli eden parcaydi uyku muziginden once sanirim melodic death metalde epik-tarih-mit-paganizm-savas amon amarth gibi yani, thrahs metalde siyasi-savas-anarsi seviyorum megadethin cilgin zamanlari rotting abilerin poserlari ne dinliyor ona bakayim birde

• Özellikle 2:45ten itibaren en gaza getiren kısım

• quote:

quote:

quote:

Bu tarz mı diyorsun

En son parca ile ortada bir yerde kisa ama kendini belli eden parcaydi uyku muziginden once sanirim melodic death metalde epik-tarih-mit-paganizm-savas amon amarth gibi yani, thrahs metalde siyasi-savas-anarsi seviyorum megadethin cilgin zamanlari rotting abilerin poserlari ne dinliyor ona bakayim birde

Uyku müziğiHocam ben de Opeth dedin diye brutal parçaları araya serpiştirdim gerisini melodik atmaya çalıştım.Sen söyleseydin ben sana en sertlerini en şeytanilerini atardımThrash metalle pek alakam yok Megadeth, Metallica dinlemem o yüzden o konu hakkında yorum yapmıyacağım.Thrashte Slayer dinlerim başka da aklıma gelen yok.
    Rotting Christ poser değil bi kere hıııBu konuda da yazdım zaten Rotting Christ çizgisinde duramayan oynak bir gurup ama alışkanlık olmuş bende artık bırakamıyorum ne yapayım

• quote:

Özellikle 2:45ten itibaren en gaza getiren kısım

Opethe benziyor biraz mikael abinin seside boyle duru 2.45den sonra sarki kilic efektleriyle ayak sesleriyle inanilmaz bir hale geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu tarz mı diyorsun

Uyku müziğiHocam ben de Opeth dedin diye brutal parçaları araya serpiştirdim gerisini melodik atmaya çalıştım.Sen söyleseydin ben sana en sertlerini en şeytanilerini atardımThrash metalle pek alakam yok Megadeth, Metallica dinlemem o yüzden o konu hakkında yorum yapmıyacağım.Thrashte Slayer dinlerim başka da aklıma gelen yok.
    Rotting Christ poser değil bi kere hıııBu konuda da yazdım zaten Rotting Christ çizgisinde duramayan oynak bir gurup ama alışkanlık olmuş bende artık bırakamıyorum ne yapayım

Ya seytani hocam dinleyince bende savasa gitme istegi uyandirain yeter daldan dala atladim belki o yuzden kafan karisti bir kac ninni atmissin. Rotting criste poser demedim hani oluyor ya nothing else matter metallicacisi peace sell megadethcisi painkiller judascisi falan varsa boyle hemen rottinge baglayan dinleyim dedim, komsu grubu hosuma giderse konserlerine de giderim

• Arkadaşlar, hazır gaza gelmişken şu telif hakları bahanesiyle ümüğümüze çöken sanatçılara ve şirketlere de el mi atksa diyorum. Hayır korsana karşı olmak, hakkını korumak farklıdır, youtubedan dinlemesinler demek farklıdır. Madem öyle, arkadaş bu maçtan itibaren bütün Youtube'da bulamadıklarımı gayet de torrent sitesinden koyacağım, gerisi size kalmış. Sanatlarına laf söylemiyorum ama unutmasınlar ki onları bu kadar haklarının peşinde koşturuyor yapanlar yine biziz, dinleyicileriz Ayrıca öyle performanslar sunun ki kimse albümünüzü almamazlık yapamasın vicdanen, herkes konserinize sıra olsun

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/

Ozzy Osbourne - Blizzard of Ozz (1980)

VS

Running Wild - Gates To Purgatory (1984)
     \ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu tarz mı diyorsun

Ya seytani hocam dinleyince bende savasa gitme istegi uyandirain yeter daldan dala atladim belki o yuzden kafan karisti bir kac ninni atmissin. Rotting criste poser demedim hani oluyor ya nothing else matter metallicacisi peace sell megadethcisi painkiller judascisi falan varsa boyle hemen rottinge baglayan dinleyim dedim, komsu grubu hosuma giderse konserlerine de giderim

Anladım hocam şimdi.Rotting Christ'ın nothing else matters'ı budur heralde diye düşünüyorumHer sene geliyorlar zaten mentionla beni birlikte gideriz.

• Gelirim dedigim hicbir yere gelemiyorum mesela epica konseri var o kadini gorwmeyecegim buyuk ihtimalle... pelerinli kim o albumu koymayan? Kimi tehfid ettin

• Senin tarz beni sarmıyor pek. Black olarak Dimmu ve Deafheaven koydum onlarda da o mistik hava pek yok. Gerisi melodeath, progressive metal, prog. death falan zaten.
  • Hepsi ayağını denk alsın, ama özellikle Ozzy. Zaten on zamanlarda saçma sapan işler yapmaya başladı
  • quote:

Senin tarz beni sarmıyor pek. Black olarak Dimmu ve Deafheaven koydum onlarda da o mistik hava pek yok. Gerisi melodeath, progressive metal, prog. death falan zaten.

Hocam valla ben dinliyorum senin attıklarını.Bir ortak noktamız var en azındanBir kaç istisna hariç attıklarının hepsi dinlediklerim, özellike The Faceless.Aslında sende de bir protest hava görüyorum ben yamuluyor muyum yoksaGhost B.C falan ilgi var da sanki belli bir çizgiden sonra, kafa kaldırmıyor ulan bu ne moduna mı giriyorsunHadi hep birlikte Satan Prayer söyleyelim

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.