Şimdi Ara

İİBF & HUKUK & YBS & DİĞER EA BÖLÜMLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7tepe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onur2021 kullanıcısına yanıt

Hocam sizdeki hukuk aşkı nerden geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkent ic mimarlik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HOKOK

• sut dokmemis kedi kullanıcısına yanıt
    öneririm

• tercihdonemiagasi T kullanıcısına yanıt

ybsyi neden iyi bulduğunu açıklayarak başlayabilirsin

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ybs için okul dışı çalışmak gerekiyor kendi kendine, bunun hakkını verebilecek kadar ilgili değilim sanki bu alana

• akademisyenlik mi düşünüyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yazılımcı olmak istemeyen varsa, dünyanın her yerinde saygıyla karşılanıp önü ilikleniyor yazılımcı ve türevlerininn bi şey yapma tamam mı sadece kodunu yaz yığınla saygı ve para kazanıyorsun iş teklifi alıyorsun. insanla minsanla ugrasmadan. bu cengde de böyle ybsde de böyle. felsefe okumaya devam. dünyanın sırrını buldugunuzda haber verirsiniz. lütfen biraz realizm. dünyada çabasız bir iş yok. git ogretmenlik oku kpss kazanmak çaba +çaba değil mİ? YBSDE yazılımda önde olmak bile kpss kadar zor değil bence. iyi forumlar.

• kesinlikle katılıyorum. tebrikler bilgili biri oldugunuz belli @tercihdonemiagasi

• YBS hocam

• rasyonel glikoz kullanıcısına yanıt
    Hukuk denince akla gelen 3 meslek de dinamik meslekler. Hakimler bile çok olmasa da keşfe çıkıyorlar. Genel olarak bir olay çözümlemesi yapılıyor, deliller var tanıklar var ve sonuçta bir gerçek var ona ulaşmaya çalışılıyor burası ilgimi çekiyor. Savcı olmak istiyorum eğer olursa üst düzey devlet görevlisi olacağım ki bu benim için oldukça mutluluk verici. Olamazsam veya vazgeçersem avukatlık da severek yapabileceğim bir meslek. Tabi bir de adaleti sağlama arzusu var ama bu hukuk yazan herkesin dilinde olduğu için son sıraya yazdım yoksa temel prensip bu.

Bir de adliyeye gitmiştim orada duruşmalara girip hakim ve savcılara konuşmuştum çok güzel anlatmışlardı orada eşit ağırlığa geçtim aslında sayısaldım.

• sut dokmemis kedi kullanıcısına yanıt

felsefe için evet

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.